Felmondanál? Ma szerencsés leszel - Egymondatos horoszkóp: Július 11.

2018.július.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Szűz jegyében lévő Vénusz barátságos rezgései a Bika-Uránusszal a hét közepén sok mindent megváltoztatnak. Ez az időszak kedvez a munkahely-változtatásnak, a kockázatos vállalkozásoknak, de ha arra támad kedved, hogy új szabadidős elfoglaltságot vagy partnert keress magadnak, akkor szakíts a rutinnal és merj változtatni. Valószínűleg élvezed a kreativitást igénylő tevékenységeket, melyek ráadásul váratlan haszonnal járnak. Ne csodálkozz azon, ha leterít a szerelmi villámcsapás, de egyelőre nem érdemes tartós kapcsolatra gondolnod. Énekesek, művészek számára viszont elérkezhet a nagy áttörés időszaka.

Kos (03. 21-04. 20.) Váratlan forrásból juthatsz bevételhez, ráadásul valaki, akivel szakmai vagy üzleti kapcsolatban állsz, megközelíthet egy munkával kapcsolatos téma ürügyén.

Bika (04. 21-05. 20.) Hobbidból, kreatív tevékenységedből váratlan nyereség származhat, és ha van bátorságod kocáztatni, új világba, új életbe kerülsz, melybe egy új szerelem vezet be.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Talán éppen most akarsz összebútorozni a pároddal, de az érzelmek vagy a neheztelések elfojtása rendkívül zavarossá teheti családi vagy szerelmi kapcsolatodat.

Rák (06. 22-07. 22.) Felejtsd el a megszokást – ma csak kapcsolataid vagy eredeti megoldások révén juthatsz pénzhez, de még egy üzleti találkozón is szükséges a szexis külső.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Viszonylag sok pénzt keresel egy merész ötlettel, talán még a főnöködre is kiveted a hálódat, de ne hidd, hogy csak intened kell, és rögtön feleségül vesz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha hivatalos vagy üzleti utazásra indulsz, s egy jóvágású, megbízható és gazdag külföldi pasi felé nyújtod ki a kezedet, nem ártana, ha jobban érdeklődnél a divat iránt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha több szexet akarsz, legyél izgalmas partner, akivel jó szeretkezni, de a mai napon adómentes jövedelemre is szert tehetsz, amelyet ajánlatos titokban tartani.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Együtt szórakozhatsz vagy felújíthatod viszonyodat az exeddel, de ha a párod elkötelezettségtől mentes kapcsolatra vágyik, akkor keress magadnak valaki mást.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha most változtatsz állást – némi protekcióval – fantasztikus karrier vár rád, népszerű vagy a munkahelyeden, sőt, ma még egy irodai kalandra is számíthatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai nap izgalmas meglepetéseket ígér szerelmi és anyagi téren, ha elutazol szabadságra, vagy gyökeresen változtatsz néhány szokásodon és kedvteléseden.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mi rossz van abban, hogy ha számodra fontos a pénz, azt a pasit fogod szeretni, és azzal fekszel le, akinek pénze van, és aki gondtalan életet biztosít számodra.

Halak (02. 20-03. 20.) Számítógéped segíthet az üzletkötésben, a randevú oldal pedig elvezethet a Nagy Ő-höz, de szakíts a konvenciókkal, és küldj néhány pajzán hangú e-mailt!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője