Azt hinnéd jól alakulnak a dolgok, aztán jönnek az akadályok - Egymondatos horoszkóp: Július 27.

2020.július.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hátramenetben haladó Jupiter és a Neptunusz idei második szextil fényszöge (már februárban is működött ez a konstelláció) kedvez a jótékonykodásnak és a határaink kiterjesztésének. Az emberekben az elkövetkező napokban a toleranciát, az intuíciót és a művészi képességeket hozhatja felszínre. A probléma csak az, hogy mindkét planéta retrográd, ezáltal megerősítve a hivatalos, utazási, politikai és külfölddel kapcsolatos ügyeinkben a bizonytalanságot és a kétségeket. Mert nyilvánvalóvá válik, hogy a szervezés és az építkezés ebben a pillanatban egyáltalán nem könnyű, mivel sok, túl sok akadály van, amely ezt nem teszi lehetővé. Ráadásul az sem segít, hogy a hamis reményeket ébresztő és a délibábokat jelképező Neptunusz ártalmas quadrát fényszöget zár be a Vénusszal. Tedd fel a kérdést magadnak: van olyan igazság vagy tény, amit nem akarsz látni?

Kos (03. 21-04. 20.) Álláskereséskor, pénzügyekben kérhetsz szívességet, de csak akkor, ha felkészülsz az elutasításra is, titkolódzás miatt pedig a párkapcsolatod kerülhet veszélybe.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne kergess álmokat, kerüld a kényszeres vásárlásokat, de elérheted, amire vágysz, ha igyekszel együttműködni jómódú rokonoddal vagy üzleti partnereddel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Állj ellen az érzéki csábításoknak, ne csapd be magad csak azért, mert félsz szembenézni az igazsággal, de mázlid van, ha a párod támogatja művészi ambícióidat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a kelleténél nagyobb tekintettel vagy a partneredre és a családodra, ezzel csak magadnak ártasz – ideje lenne kiharcolni magadnak egy kis függetlenséget.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Jó lehetőség a munkában, egy új állás és a magasabb jövedelem pompás lehetőségeket nyithat meg számodra, de ne vegyél fel kölcsönt és ne üzletelj baráttal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkában, anyagiakban egy túlságosan csábító ajánlat csapdát rejt, de megtalálhatod lelki társadat, problémáitok természetét illetően is közös nevezőre juttok.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Pénz- és munkaügyben rosszul ítéled meg a helyzetet, ha félrelépsz, rajtakapnak, de ha otthon végezhető munkába fognál, megfontolandó ajánlatot kaphatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A vonzalom, a közös érdekek meg egy kis szex nem elég a házassághoz, kapcsolatod komolytalan, de művészként pénzt és hírnevet szerezhetsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ingatlanügynöktől kaphatsz ajánlatot, de mivel az ingatlanárak erősen ingadoznak, ám hosszú távon nő az értékük, eladás helyett okosabb megtartani a lakásodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkahelyi kedveseddel kínos helyzetben kaphatnak rajta; ne vállalj el új megbízatást, de megtapasztalhatod, milyen megnyugtató hatással van rád a meditálás.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Anyagi és szerelmi ügyeid meglehetősen zűrösek, de számíts arra, hogy elég sok áldozatodba kerül, amíg jómódú barátaidban feltámasztod a segítőkészséget.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne álmodozz együttélésről, amíg nincs elég pénzed a közös jövőhöz, de bekerülhetsz a szakmai világ legfelsőbb köreibe, művészként pedig díjakat nyerhetsz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője