A mostanában kapott ajánlatokat nem érdemes komolyan venni - Egymondatos horoszkóp: Július 30.

2020.július.30.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Rák-Merkúr és a Bak-Jupiter szembenállása miatt talán ingadozol a házi tündér szerepe és a karrierépítés között. Ez a fényszög viszont elhamarkodott, meggondolatlan döntésekre és ígéretekre, túlzott elvárásokra, óvatlanságra, szakmai, jogi és politikai vitákra csábítja az embereket. A mostanában kapott ajánlatokat nem érdemes komolyan venni. Utazásra, fontos tárgyalásokra, jogi ügyek rendezésére, szerződéskötésekre alkalmatlan ez az időszak. Félő, hogy túl sokat várunk el másoktól, fontos részleteket hagyunk figyelmen kívül, vagy túlzó állításaink miatt elveszítjük a számunkra fontos emberek bizalmát.

Kos (03. 21-04. 20.) Összeszólalkozol a kollégákkal, rokonokkal, és ha úgy tűnik, inog a szék alattad, talán célszerűbb volna elnapolni fontosabb teendőidet és kivenni egy szabadnapot.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha azt érzed, hogy el kellene fogadnod egy nem egészen törvényes szakmai vagy üzleti ajánlatot, akár van hozzá kedved, akár nincs, akkor felejtsd el azonnal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A szerződéseket, a pénz- vagy kölcsönügyleteket nagyon gondosan vizsgáld át, ma felsülhetsz ugyanis egy olyan kísérleteddel, hogy könnyű úton keress pénzt.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy szakmai vagy családi vita okozhat gondokat; ellenőrizd alaposan, hogy milyen megállapodást kötsz, és ne essél túlzásokba saját kompetenciádat illetően.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A mai nap sok vitát tartogat, és nagyon drága árat kell fizetned azért, hogy gondolkodás nélkül igent mondasz valamire, aminek ronda következménye lehet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma nem tudsz az apró részletekre összpontosítani, csak nagy távlatokban vagy képes gondolkozni - ez nem a kivitelezés, sokkal inkább a tervezés napja.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Állásinterjúdon kerüld a trükköket, és eszedbe se jusson átejteni a gyanútlan munkaadót, s ha szoros a határidőd, tedd azt, hogy végiggondolod a rázós pontokat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tegyél rendet a számláid között, de függetlenül attól, hogy mit akarsz, sikered attól függ, hogyan tudod eladni ötleteidet, és felébreszteni mások érdeklődését.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha azt hiszed, hogy végre már tető alatt van egy szakmai vagy üzleti megállapodás, ügyvéded előállhat valamivel, hogy miért nem írhatod alá a szerződést.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy szakmai vagy rokoni kapcsolatban az ellentétek felszínre kerülnek, de a problémák némi toleranciával orvosolhatók, és ha friss a jogsid, ne erőltesd az autózást.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem érdemes becsapni barátot vagy ügyfelet, és bölcsebb volna meggondolni, hogy érdemes-e ujjat húznod a törvénnyel, vagy komoly ígéretet tenned.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne mondj olyat, ami károkat okozhat a partneredhez vagy főnöködhöz fűződő kapcsolatodban, és ha nem tudsz valakit őszintén dicsérni, inkább ne dicsérd.

A mostanában kapott ajánlatokat nem érdemes komolyan venni - Egymondatos horoszkóp: Július 30. Mi vár rád ma?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné és Vilmos herceg tényleg megtörik a hagyományokat Lajos herceg születésnapján?

Katalin hercegné és Vilmos herceg tényleg megtörik a hagyományokat Lajos herceg születésnapján?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője