Itt a lehetőség, hogy kimutasd mennyire szereted a családod - Egymondatos horoszkóp: Június 6.

2019.június.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Rák jegyében lévő Hold reggel barátságos fényszöget zár be a Neptunusszal, délután pedig a Bika-Vénusszal, mutasd ki, mennyire törődsz a pároddal, családod tagjaival és szeretteiddel. Főzd kedvenc ételeiket, és legyen fontos számodra, mi történik velük az életben! De ne feledd: a zsíros és nehezen emészthető ételek gyomorégést és felfúvódást okozhatnak. Talán még azt is kibírod a nap első felében, hogy a Holddal szembenállásban lévő Plútó befolyására fittyet hányva, elvégezd a rád jutó (házi)munkát anélkül, hogy nagy faxnit csinálnál belőle.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma élvezd a vásárlást, ajánld fel a segítségedet családod tagjainak, de erőn felüli teljesítménnyel ne akarj kitűnni, s szeretteid ajnározását se vidd túlzásba.

Bika (04. 21-05. 20.) Reggel ne hagyd zsarolni magad, de hidd el, hogy a partnered számára te vagy a legcsodálatosabb lény a világon, hiszen miért is vágyna más nőkre, ha téged szeret?

Ikrek (05. 21-06. 21.) Még ha nehezedre esik is a bevételeket és a kiadásokat egyensúlyba hozni, akkor se vállalj ostoba kockázatot, nehogy adónyomozásra kerüljön sor a céged ellen.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel nagyon sokat tudsz a régiségekről, ha néhány különleges darab reményében a barátnőddel végigjárod a bolhapiacot, legújabb szerzeményedre büszke leszel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Képtelen vagy elviselni, ha háttérbe szorulsz, délelőtt mégse provokálj egy bizalmatlan, rosszindulatú kollégát, akit elijeszthet egy ilyen karrierista nő.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy társasági program új üzleti ajánlatot, új szerelmet ígér, de az, hogy milyen lesz a folytatás, nem csak rajtad múlik, ezért add önmagad betanult szerep nélkül.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha hozzászoktál, hogy a munkádat ne a pénz motiválja, ne várj az anyagi szerencsére: a pénzügyi elismerés érdekében bizonyos lépéseket meg kell tenned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Keress a pároddal olyan elfoglaltságot, amelyet rendszeresen lehet űzni - amennyiben a mosás és a háztartás el van rendezve, mehettek úszni, szaunázni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kénytelen leszel túlórázni, de az üzlet az üzlet; kedvességed lenyűgözi kollégáidat, anyagi terved megvalósításához azonban családi támogatásra van szükséged.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha életed párja duzzog, mert többet foglalkozol a karrierépítéssel, mint vele, teljesen igaza van, de még semmi sem késő, délután bepótolhatod mulasztásodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha csinosítgatod otthonodat, semmiféle kellemetlen meglepetés nem érhet, de a szakmádban nem tudsz érvényesülni, ha mindig csak a biztonságra törekszel.

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvesed félreérthetetlenül szerelmet vall, leplezetlen őszinteséggel tárja eléd az érzelmeit, és ha a nap második felében üzletről tárgyalsz, csak jól járhatsz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

A Bridgerton család szerelmespárja extrém titkot árult el a szexjelenetükről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője