Nagyon inspiráló nap a mai, különösen a művészek számára - Egymondatos horoszkóp: Május 10.

2020.május.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hét utolsó napján Bikában lévő Merkúr a Jupiterrel, a Nap pedig a Neptunusszal barátkozik: érdemes megpályázni egy jól fizető állást, bővíteni ügyfélbázisodat, és ha vannak rokonaid és támogatóid tevékenységed területén, csak nyerhetnél azzal, ha beszélnél velük a termékedről. Ne hanyagold el állandó megbízóidat, köszönd meg nekik levélben a veled kötött üzleteket, szerződéseket! Igenis kapcsolat van a másoknak tett szívességek, a hála, a segítőkészség, a kedves üzenetek és a teljesítményedért kapott díjak között, de lazításra, pihenésre, zenehallatásra is kiválóan alkalmas a mai nap. Művészek számára szokatlanul inspirált nap a mai.

Kos (03. 21-04. 20.) Álláskeresés vagy üzleti tárgyalásod során ma a rokoni szálak hatnak, pénzügyekben hallgass a megérzéseidre, kikapcsolódásként pedig hallgass zenét.

Bika (04. 21-05. 20.) Érdemes lenne komoly beszélgetéseket kezdeményezni üzletfeleiddel, partnereddel, támogatókat, befektetőket szerezni és felhasználni az ő befolyásukat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne hagyd, hogy mások kihasználják a tehetségedet, de most még az sem kizárt, hogy hogy valaki pártfogásba vesz vagy elindít a művész- vagy modellpályán.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha egy szakmai vagy baráti kapcsolat fontos számodra, nem fogsz sok bakit elkövetni - alkotó fantáziád, kapcsolatrendszered pedig sikert ígér a pénzügyi világban.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma olyasmivel foglalkozol, ami kézzelfogható haszonnal jár, igent mondhatsz egy állásajánlatra vagy közös vállalkozást indíthatsz munkahelyi kedveseddel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szerencsés találkozások, előnyös megállapodások jellemzik ezt a napot, partnered díjazza őszinteségedet, ráadásul a szerencsejátékokban is sikeres lehetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A család összefog érdekedben, s ha lakásvásárláshoz vagy irodabérléshez kölcsönre vagy szívességre van szükséged, most kell előhozakodnod vele.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Üzleti kapcsolatod, szerződéskötésed múlhat az őszinte kommunikáción, ráadásul mázlid van, ha jómódú párod bukszájához folyamodhatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Élvezd a hétvége nyugalmát, ám ha a hitvesed közreműködésével kaptál egy pompás állásajánlatot, akkor a pénzügyek terén valamit ünnepelni fogtok.

Bak (12. 22-01. 20.) Megtörténhet, hogy egy internetes randi vagy álláskeresés bizonyul eredményesnek, ám amennyiben s művésznek tartod magad, értékes alkotást hozhatsz létre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Élhetsz együtt a pároddal, de ne legyél az eltartója, ha pedig támogatod rokonaidat és hitvesedet, de nem fogadod el ugyanezt tőlük, elhanyagolod magad.

Halak (02. 20-03. 20.) Vállalhatsz önkéntes munkát, könnyen elfogadtatod magad a pároddal, munkaadóddal, kapcsolataid és marketingmódszered révén pedig javíthatod pozíciódat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője