Most kell kompromisszumot kötnöd - Egymondatos horoszkóp: Május 15.

2019.május.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vénusz délelőtt elhagyja a Kos jegyét és június 9-ig a Bikában, uralmi helyzetében folytatja útját. Rövid életű kapcsolatokra nem leszel vevő, tartós, biztonságos köteléket akarsz, és az sem árt, ha a pasid jól keres. A mai napot a Mérleg jegyében járó Holdnak köszönhetően harmónia, béke és egyetértés uralja. Legyél kezdeményező, és még ha visszahúzódó vagy, akkor is szervezz közös programokat, most semmivel sem foghatsz mellé. Most kell vitával fenyegető helyzetekben kompromisszumot kötni, divatos holmit vásárolni, a szinglik életében pedig különösen fontos a mozgalmas társasági élet. Aki nem zárkózik be a négy fal közé, az élményekre tesz szert, de mivel ennél a holdállásnál fokozódik a vesepanaszok veszélye, a megelőzés érdekében kortyolgass csalánteát.

Kos (03. 21-04. 20.) Közeli rokonaid alkalmasak arra, hogy olyasvalakivel ismertessenek meg, akivel tökéletesen összeilletek, de érzékeltesd vele, hogy nem vagy elérhetetlen.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyed tökéletes környezetet nyújthat jó ízlésed kifejezésére, de ne töprengj azon, vajon új állásodban képes leszel-e megfelelni munkaadód elvárásainak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szépítsd ki magad, menj táncolni, keress ki izgalmas rendezvényeket, társasági összejöveteleket, és a világért se szalaszd el egy szórakoztató flört lehetőségét!

Rák (06. 22-07. 22.) Megvalósíthatod álmodat a saját otthonról és családról, de nem lehet olyan egyoldalú a rokonaiddal való kapcsolatod, hogy folyton te gondoskodj a többiekről!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha szeretnéd jobban megismerni azt az érzést, és a saját bőrödön megtapasztalni, amiről a könyvek és a slágerek szólnak, ma ne szalaszd el a lehetőséget

Szűz (08. 24-09. 23.) Most van itt az ideje, hogy új ruhák és szépészeti termékek után nézz: ennek nem kell költséges vállalkozásnak lennie, hiszen vannak alkalmi üzletek is a világon

Mérleg (09. 24-10. 23.) Élvezed, ha partnered körbehordoz és mutogat egy-egy egy céges rendezvényen, és még az sem zavar, ha emiatt gyakran kell megfelelő ruhákat vásárolnod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha bepasiztál, és vacsorameghívást is kaptál, a fiúdnak nem lesz kifogása az ellen, hogy beletúrsz a tányérjába, hogy megkóstolhasd azt a finom desszertet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma mozgósítsd a barátnőidet, hiszen ismerőseid között szinte mindig akad valaki, aki programokat szervez, így mindig van hová menned, ha kedvet érzel hozzá.

Bak (12. 22-01. 20.) Szerinted a párodnak több megértést kellene tanúsítania a munkád iránt, de ha a szakmai siker fontosabb számodra a kapcsolatodnál, ne lepődj meg társad duzzogásán.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha külföldre kell utaznod a munkád miatt, ügyelj rá, hogy csomagoláskor néhány finoman elegáns ruhadarabot hajtogass bele bőröndödbe – kifizetődik.

Halak (02. 20-03. 20.) Párkapcsolatodban ma a kettőtök közti különbségek valószínűleg abban jutnak kifejezésre, hogy a családban ki döntsön a fontosabb pénzügyi kérdésekben.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője