Ma komoly frusztrációid lehetnek ezért a fura állás miatt - Egymondatos horoszkóp: Május 26.

2018.május.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A mai napon, amikor a Vénusz szembenállásba kerül a Szaturnusszal, a nyomott hangulatba esés, az elutasítás és az érzelmi távolságtartás mellett a családi, hivatásbeli, anyagi és érzelmi jellegű frusztrációk mellett fájdalmas szakításra is sor kerülhet. Az üzleti kapcsolatok és az ingatlanügyek sem alakulnak az elvárások szerint, de a veszteség feldolgozásának módja meghatározza életünk további folytatását. Függetlenül attól, hogy miért ér véget, vagy miért romlik meg egy kapcsolat, a másik hibáztatása helyett fel kell ismernünk, hogy saját magunk vagyunk felelősek boldogságunkért.

Kos (03. 21-04. 20.) Túl sokat dolgozol, nincs jó kedved, ám ha békében akarsz élni a pároddal, le kell győznöd érzelmi távolságtartásodat, és ki kellene mutatnod az érzéseidet.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne utazz külföldre, ne kezdj jogi hercehurcába, ám ha szükséges, keress fel terapeutát, akinek a segítségével fel tudod dolgozni a múltban elszenvedett sérelmeidet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma lehetőleg ne kérj kölcsön, tartsd a bankkártyádat a tárcádban, és szüntesd meg egy fukar, kicsinyes pasihoz való kötődésedet, tőle való anyagi függőségedet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a partnered nem mutatja ki érzelmeit, attól tarthatsz, nem kellesz neki, de az sem vezet jóra, ha tudat alatt saját apádat keresed egy karrierista, merev pasiban.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne hagyd, hogy megrendüljön benned főnököd és kollégáid bizalma, de fogadd el, hogy elkeseredésedben ma semmi sem úgy sül el, ahogy szeretnéd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nem kötelező minden helyzetet elfogadni, mindent eltűrni, ha nem akarod, hiszen mindig választhatsz, hogy megtarts-e egy barátot vagy partnert, vagy sem.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Állásod vagy otthonod biztonsága veszélybe kerülhet, ráadásul egy családi vagy üzleti összejövetelen is felszínre kerülnek a régi sérelmek, felfakadnak a sebek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Házasságodban tisztáznod kell a félreértéseket, mielőtt elkezdenél szemrehányásokat tenni magadnak vagy a partnerednek – rosszindulatot feltételezve róla.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ébredj rá, hogy egy barát vagy családtag nem olyan valaki, aki bármikor készséggel hitelez neked, függetlenül az összeg nagyságától és a körülményektől.

Bak (12. 22-01. 20.) Partnered zokon veheti, ha csak az érdekel, nehogy lemaradj valamiről a munkahelyeden - de vajon miért nyomod el az érzéseidet, és zárkózol el olyan kíméletlenül?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mai feladataid valóban sok időt követelnek tőled, de az is tény, hogy kevés szabadidődet inkább a dolgozószobádban töltöd, semmint duzzogó családod körében.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne ítélj el minden pasit, csak mert valakiben csalódtál, de szabadulj meg haszonleső ismerőseidtől, és tartsd észben, hogy a pasik megijednek az anyagias nőktől.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője