Ma igazán termékeny napod lesz - Egymondatos horoszkóp: Március 11.

2019.március.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A reggeli órákban a Bika-Hold és a Vízöntő-Vénusz azt sugallja, hogy ki kellene lépned a hagyományos háziasszony szerepből, amennyiben arra vágysz, hogy a pasik törjék magukat a kegyeidért. Mivel ma két lábbal állsz a földön, használd ki a Bika jegyében lévő Mars erejét, és hozd ki magadból a legjobbat: foglalkozz a pénzügyeiddel és a befektetéseiddel. Arról viszont ne feledkezz meg, hogy a pénz nagyon meg tudja változtatni az embereket. Ne menj fogorvoshoz, vigyázz a torkodra és a füledre! Azzal viszont legyél tisztában, hogy a párod nem valami kedves kis játékszer, akit birtokolni lehet. A nap második felében a harmonikus Neptunusz és Szaturnusz rezgések kedveznek a vásárlásnak, de az ügyfeleidnek is összehozhatsz egy különleges vacsorát.

Kos (03. 21-04. 20.) A Bikában lévő Mars arra hajlamosít, hogy a fizetésed összegével mérd saját értékedet – ma meg kell dolgoznod a pénzedért, de este megkapod járandóságodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma pénzért dolgozol, de úgy fest, mintha féltékeny lennél, pedig a pasidat ki sem tudod zavarni az ágyadból - de eszedbe se jusson a nyakába akaszkodni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Utazásodat elronthatja a féltékenység, és a mai napon fel kell ismerned, hogy előbb magadról kell gondoskodnod, csak ezután nyújthatsz támogatást másoknak.

Rák (06. 22-07. 22.) Nagyon fontos számodra, hogy valamiféle család tagja legyél, még akkor is, ha a "családot" a barátaid jelentik, akiknek a társadalmi helyzete erősen vonz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A pályafutásod érdekel, de a munkád talán csak arra jó, hogy egy különc pasi közelében maradhass - eközben észre sem veszed, milyen keményen dolgozol.

Szűz (08. 24-09. 23.) Óvakodj a szűklátókörűségtől, de az utazásod nem csak üzleti út lesz, biztos lehetsz benne, hogy kielégítheted a vágyaidat, végrehajthatod hódítási kísérletedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem igazán érdekel, hogyan áll a hitelkártyád, még a havi minimális összeget is elfelejted befizetni, de képtelen vagy ellenállni szexis ügyfeled vonzerejének.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Többnyire azzal próbálsz kedveskedni a társadnak, amit saját magad elvárnál tőle - ennek az a következménye, hogy mind a ketten csalódottnak érzitek magatokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma keményebben kell dolgoznod és a tudásodat bizonyítanod, mert szépséged, formás domborulataid jobban érdeklik férfi kollégáidat, mint egyéb képességeid.

Bak (12. 22-01. 20.) Szeretteinket gyöngéd simogatással szoktuk vigasztalni, miért ne tennéd kedveseddel is, de az énekesek ne igyanak hideg italt, a torok ma érzékenyebb, mint máskor.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Óvakodj a makacsságtól, de ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ha csak szükséges rossznak tartod a házimunkát - a rokonság viszont a pénzedre utazik.

Halak (02. 20-03. 20.) Valaki a csúcsforgalomban nekikoccanhat a lökhárítódnak, de ettől még nem dől össze a világ, de nagyon jót tehet a természettel való kapcsolat és a masszázs.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője