Ma sikeresebb, elszántabb leszel mindennél - Egymondatos horoszkóp: Március 14.

2019.március.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A barátságos Mars-Szaturnusz rezgések a kitartás, a becsvágy, az állhatatosság, a szívósság, a felelősségvállalás és az önfegyelem szokására hívják fel figyelmedet. Ha elszántságod és bátorságod kitartással és cselekvéssel párosul, olyan erők indulnak be, amelyek segítenek a pénzügyi vagy szakmai akadályok és buktatók leküzdésében. Bármiről legyen is szó, a siker ebben az időszakban annál nagyobb, minél elszántabban haladsz az utadon, és ha valamit akarsz, legyenek bármekkorák is a nehézségek, most nem adod fel, nem dobod be a törülközőt. Legyél állhatatos céljaid követésében!

Kos (03. 21-04. 20.) Nem kötelező többet tenned, mint amiért megfizetnek, de ha ezt önként teszed, és lehet rád számítani, ezzel meggyorsíthatod szakmai és pénzügyi előrejutásodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Akár tanulmányokról, akár fizikai kondíciód javításáról van szó, ha sikerre programozod magad, még a nehéz körülmények között is megtalálod a helyes utat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne kapaszkodj bele olyasmibe, ami végleg elveszett, de vedd számításba üzleti készségeidet és tudásodat, és azt, hogy mit kérhetnél értük cserébe.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párkapcsolatoddal vagy főnökeiddel összefüggő megoldatlan problémákkal küszködsz, most kapsz egy lehetőséget, hogy tiszta vizet önts a pohárba.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tekintsd kihívásnak munkádat, esélynek arra, hogy teljesítőképességedet növeld mindaddig, míg valaki megfelelő pozíciót biztosít számodra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tanulmányaidban és az üzleti életben erőfeszítéseid megtérülnek, és ha tetteiddel is bizonyítod vonzalmadat, most biztos alapokra helyezheted a párkapcsolatodat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hacsak nem rendelkezel elegendő tőkével, egy családi vagy üzleti vállalkozás felépítéséhez vagy a lakásvételhez, kénytelen leszel kölcsönt felvenni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem helyeselhetsz a párodnak és kollégáidnak, emeld ki azokat a pontokat, amelyekben egyetértesz, hogy csökkentsd a szakadékot az eltérő álláspontok között.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy a több pénz vagy egy új kapcsolat reményében állást változtatsz, de a pénzügyi sikerhez vezető utat némi humorral nevezheted akár gátfutásnak is.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai napon az akadályok leküzdéséből merített erő segít a sikerhez, szívós állhatatosságod kézzelfogható hasznot hoz, de a szerelemben is nyugodtan állj a pástra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az élet túl rövid, semhogy ellenségeskedéssel tovább növeld családi gondjaidat: senki nem nyer a problémák elmérgesítéséből, a problémák megoldásra várnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Kapcsolataidat továbbra is sápolhatod, sokat köszönhetsz nekik, és az anyagi ösztönzés hatékony motiváció lehet a többletfelelősség vállalása szempontjából.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője