Ne add fel a kapcsolataidat, ápold őket telefonon - Egymondatos horoszkóp: Március 21.

2020.március.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold a nap első felében még a Vízöntő jegyében halad: legyél spontán, legalább telefonon ápold a kapcsolataidat barátaiddal és rokonaiddal. Legyen önálló véleményed, szellőztesd ki a lakást, de pihentesd a lábaidat! Találj ki valami szokatlan elfoglaltságot szabadidőd eltöltésére! A nap második felében, amikor a Hold már a Halak jegyében jár, ahol este a Merkúrral találkozik és barátságos fényszöget zár be az Uránusszal, ne add fel az álmaidat és elképzeléseidet azért, hogy valakinek a kedvében járj! Nem kell eltűrnöd elfogadhatatlan helyzetet valamiféle előny vagy szívesség reményében! Megértőbb és kreatívabb lehetsz a szokásosnál, kerülendő viszont a hiszékenység, a mártír szerep és minden kaotikus helyzet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma gondolj arra, hogy szánakozásoddal csak kárt okozol, nem nyújtasz igazi segítséget, nem segíted rokonodat ahhoz, hogy aktivizálja problémamegoldó készségét.

Bika (04. 21-05. 20.) Szánj némi időt a barátnődre vagy a kedvesedre, mondd meg neki egyértelműen, hogy te mit akarsz, és azt is, hogy ő ebben milyen fontos szerepet játszik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem mindenki tartja fantasztikusnak azt, amiről te úgy vélekedsz: egyszerűen sokoldalúság, mégse neheztelj rájuk, ha nem tudják követni az elképzeléseidet.

Rák (06. 22-07. 22.) Olthatatlan vágyat érezhetsz valami megfoghatatlan dolog iránt, de ha rád tört a tudásvágy, olvass vagy vegyél nyelvleckéket – nemsokára hasznát is veheted!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Figyelj mások érzékenységére, de ha a mesebeli tündér teljesítené a kívánságodat, fogalmazd meg egyértelműen, mit kérnél tőle, mondjuk a bankbetéten kívül…

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne feledd, hogy a kétoldalú együttműködés és odafigyelés alapvetően fontos ahhoz, hogy a házastársak képesek legyenek megtanulni őszintén kommunikálni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Influenza esetén a meleg lábfürdő csodát tehet, de sajnos nem lesznek jók azok a hírek, amelyek eljutnak hozzád, munkát viszont kaphatsz egyik rokonodtól.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hogy kiléphess a képzelgés ördögi köréből, ne méregesd a pasidat bizalmatlanul, ha egyedül akarja tölteni a hétvégét ahelyett, hogy elmenne jegygyűrűt venni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy veszélyes házon kívül mozognod, de ha lemondasz arról, hogy egyértelműen kinyilvánítsd a véleményedet, ezzel lerombolhatod az önbecsülésedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Rendkívül jó lelki-, hangulati állapotod bizalmat kelt környezetedben, de a mai napon neked is szükséged van arra, hogy feltárd valakinek azt, ami a szívedet nyomja.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha kedvesed vagy egyik rokonod tőled várja a megoldást lehangoló anyagi problémájára, éppúgy nem segíthetsz rajta, mint bárki más, tehát térj ki előle!

Halak (02. 20-03. 20.) Hetek óta készülsz elmondani valamit a párodnak, de ha egyik napról a másikra halogattad, most vágj bele, ne húzd-halaszd a dolgot, csak annál nehezebb lesz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője