Vigyázz, ma irigység és féltékenység hálózza be a napodat - Egymondatos horoszkóp: Március 24.

2018.március.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vénusz és a Plútó barátságtalan fényszöge miatt még a mai napon is mind a párkapcsolatok, mind az üzleti és szakmai kötelékek manipulációs játszmák, irigység és féltékenység miatt táncolnak pengeélen. Mivel a Kosban lévő Napot a Bak-Mars bombázza, belső konfliktusaid agresszív, impulzív magatartásra ösztönözhetnek. A konfliktusok kitörésének elkerülése érdekében próbálj meg uralkodni haragodon, ne akarj kényszeresen bizonyítani, viszont kerüld azokat az embereket, akik megsérthetnek vagy megtámadhatnak. Mivel ez a fényszög baleseteket okozhat, bánj óvatosan hegyes és éles tárgyakkal! Önuralom!!!

Kos (03. 21-04. 20.) Az agresszió veszélyes fegyver, ma mind a munkahelyeden, mind a szerelemben óvatosan kell kezelned, főnöködet és partneredet nem célszerű megbántanod.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha utazás közben olyan emberrel találkozol, akitől kitelik az erőszak, legyél óvatos, de jogod van felháborodni, ha családod tagjai megpróbálnak kihasználni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha anyagi ügyekben nem boldogulsz egyedül, ne engedd, hogy olyan vágyak vezéreljenek, melyeknek kielégítésére nincs módod, de barátot, rokont ne oktass ki.

Rák (06. 22-07. 22.) Megeshet, hogy felháborít főnököd vagy partnered erőszakos fellépése, de ne hagyd, hogy kihozzon a sodrodból, és ne tedd le egy másik ember kezébe a sorsodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma szükséged lehet némi agresszív hajtóerőre, de ezt kézben kell tartanod: ha nem gyakorolsz önuralmat, viszályba keveredhetsz kollégával vagy hatósággal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma azon kapsz össze a pároddal, hogy túl sokat költ, ő viszont rájön, hogy nem vagy olyan önzetlen és odaadó, mint ahogy az egy jó kapcsolatban elvárató lenne.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem kellene összerúgnod a port a barátaiddal és a pároddal, hiszen már többször bebizonyosodott, feszültségeid levezetésében segítenek a fizikai próbatételek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha olyan közegben dolgozol, ahol egyeseket bosszantanak a sikereid, önuralmadat megőrizve érvényesítsd jogaidat, de óvakodj az erőszak alkalmazásától.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kiderül, hogy a kedvesed önző okokból csak a pénzed miatt ragaszkodik hozzád, akkor éppen itt az ideje, hogy a lehető leggyorsabban kiverd a fejedből.

Bak (12. 22-01. 20.) Légy résen, mert szeretőd vagy valaki a családban a te rovásodra akar meggazdagodni, megpróbálja megakadályozni cégmentési kísérletedet, elorozni örökségedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha megmondod a párodnak vagy egyik rokonodnak, hogy haragszol rá, ennek mindkettőtökre előnyös hatása lehet, mert lehetőséget ad a dolgok tisztázására.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai nap békétlenséget, anyagi konfliktust jelez baráti vagy üzleti körben, de nem igazán kifizetődő megnyerni egy csatát, és ezzel elveszíteni egy jó barátot.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője