Fogyassz ma sok gyümölcsöt, diót, napraforgómagot - Egymondatos horoszkóp: Március 25.

2020.március.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold még a Kos jegyében halad: kemény, független és harcra kész világodban kevés hely marad az érzelgősségnek. Megvetsz mindennemű gyengeséget, és mivel a kompromisszum fogalma ismeretlen számodra, érzelmi és családi kapcsolataiddal is nehezen birkózol meg. A függőség legapróbb jelére is türelmetlenséggel reagálsz. Ami a pasizást illeti, az üldözött szerepe nem illik hozzád, inkább te üldözöd hevesen vonzalmad tárgyát – csak el ne ijeszd! Mivel könnyen haragra gerjedsz, agressziódat vezesd le intenzív mozgással vagy kemény edzéssel. Fogyassz ma sok gyümölcsöt, diót, napraforgómagot, de lefekvés előtt ne nassolj, különben képtelen leszel elaludni.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne vegyed félvállról az egészséged megőrzésével kapcsolatos fontos teendőket, viselj védőmaszkot, de szabad kézre van szükséged feladataid teljesítésében.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha hajlamos vagy a fejfájásra, próbáld ki az akupresszúrát, ha pedig a rokonaid haragszanak egymásra, igyekezz jobb belátásra téríteni, kibékíteni őket!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha szeretsz párban vásárolni, szükséged van a barátnődre, mint vásárlótársra, hogy legalább ő észrevegye, ha elmentél valami mellett, ami jól állna neked.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha azt veszed észre, hogy a munkahelyi feltételek kihoznak a sodrodból többet érhetsz el, ha tudatod az illetékesekkel bosszúságod okát, mintha elfojtanád haragodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma teret kap életedben a bátorság, ha viszont úgy érzed, hogy egy dolgot képtelen vagy szó nélkül hagyni, az energiádat tereld a határozott fellépés medrébe.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai nap kiválóan alkalmas üzleti találkozók lebonyolítására, mások pénzének megszerzésére, de nem ártana reálisan megszabnod tevékenységed és az időd díját.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma ne akarj mindenkinek megfelelni, ne hidd, hogy társ nélkül kicsúszna a talaj a lábad alól, de ingerültséged ne a párod vagy a család ellen irányuljon!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Előbb saját magadról kell gondoskodnod, csak ezután nyújthatsz támogatást hozzátartozóidnak, de ma törődj egy kicsit kondícióddal és a frizuráddal.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha szerencséd van, siker vár rád vállalkozásodban és a sportban, szexuális vágyaid is erősek, és minden lehetőséget megragadsz, hogy kielégítsd ezeket.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai napon kerülendő a türelmetlenség, és az elhamarkodottság, a családban pedig az egymásra utaltság figyelmen kívül hagyása konfliktust gerjeszthet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Tisztán, világosan tudod megmondani, valójában mit akarsz: ezen az úton kell továbbmenned, de véleményedet lehetőleg harag nélkül kellene kinyilvánítanod.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha anyagi kudarcot szenvedtél az elmúlt időszakban, nyugalmat és biztonságérzetet találhatsz abban a gondolatban, hogy ügyesen elő tudod teremteni a pénzt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője