Mivel ma türelmetlen vagy, ne keresd a parázs összeütközéseket - Egymondatos horoszkóp: Március 26.

2020.március.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A reggeli és délelőtti órákban, amikor a Kos jegyében lévő Holdat a Plútó és a Mars bombázza, a veszekedés, az érzelmi zsarolás és a bűntudatébresztés csak fokozza nézeteltéréseidet a családoddal vagy főnököddel, ezért próbáld meg célratörően, és kissé visszafogottan kifejezni indulataidat. Mivel ma türelmetlen vagy, ne keresd a parázs összeütközéseket. A nap második felében a Bika jegyében haladó Holdat támadó Vízöntő-Szaturnusz hatására biztonságérzeted megrendülhet, mégse hagyd, hogy a változástól és a komfortzónából való kilépés aggodalommal és szorongással töltsön el.

Kos (03. 21-04. 20.) Keményen meg kell küzdened azért, hogy elfogadjanak a hivatásodban, egy régi barátság vagy a csapatmunka pedig veszélyben forog valamilyen anyagi vita miatt.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha rettegsz a változástól, és nincs benned becsvágy, nem is viszed sokra, de az sem kizárt, hogy csalódnod kell valakiben, akinek te egyengetted a karrierjét.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Bármilyen társaságba gyorsan be tudsz illeszkedni, de mivel anyagi veszteség is érhet, ha pénzről van szó, ne hagyd, hogy bárki is belelessen a kártyáidba.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkában, házasságban és üzleti ügyekben elindul a lavina: ha maradsz, maga alá temethet, ahhoz meg nem érzel ma elég erőt, hogy változtass a helyzeteden.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ódzkodsz a szokatlan feladatoktól, pedig csak akkor érhetsz el sikereket, ha összedolgozol másokkal, de vannak helyzetek, amikor egyik félnek sincs igaza.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a párod pénzzavarral küzd, anyagilag ne támaszkodj rá, ráadásul nem elég, hogy a magánéleted zűrös, de a munkádban is kellemetlenségeid támadhatnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ritkán hozol kemény, szükségszerű pénzügyi döntéseket, mert félsz, hogy összekapsz a pároddal, pedig meg kellene értened a fontos döntések anyagi vonzatait.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a kollégák provokálnak, talán eszedbe jut valami csattanós visszavágás, de ne menj a saját fejed után, és ne a családodban keresd az ellenfeleidet!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy költséges hobbi összehozhat a nagy Ő-vel, este viszont egy megbízás megszerzése miatt valószínűleg több időt fogsz a számítógéped előtt tölteni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha az az érzésed, hogy elvesztetted a talajt a lábad alól, gondolj arra, hogy másokat is ért már csalódás s veszteség, csak éppen nem veszik ilyen komolyan, mint te.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sikered a nap első felében azt igazolja, milyen fontos megfelelő kapcsolatokkal rendelkezni, később viszont házi tündérnek nem válsz be – ne is erőltesd.

Halak (02. 20-03. 20.) Törődj bele, hogy az anyagi siker nem szegődik melléd, barát is ellened fordulhat, de ha randevúd van, vagy felhív a párod, ne akarj a nyakába akaszkodni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Benes Anita, a Daalarna tervezője: „Nem tudok másképpen reagálni a világ nehézségeire, minthogy megpróbálok valami szépet és különlegeset létrehozni”

Benes Anita, a Daalarna tervezője: „Nem tudok másképpen reagálni a világ nehézségeire, minthogy megpróbálok valami szépet és különlegeset létrehozni”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője