Ma mutasd meg a kreativitásod a konyhában - Egymondatos horoszkóp: Március 27.

2020.március.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Hold ma a Bika jegyében jár, ahol reggel az Uránusszal találkozik, később pedig a Halak-Merkúrral kerül harmonikus kapcsolatba: próbáld meg kigondolni a lehetséges anyagi problémák kezelésének módját. Élvezd a tavaszi természetet, lehetőleg vidéken, inspiráld merész és szokatlan ötleteiddel szeretteidet, tervezz virtuális randit, ám ha karanténban kell maradnod, lásd vendégül a családot. Süthetnél például saját kezűleg egy kis sütit. A családi körben elköltött különleges ebéd után a kávé mellett alaposan kibeszélgethetitek magatokat.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha idegeskedsz az anyagiak miatt, ez megmérgezheti a napodat, de kövesd a pénzpiac azon változásait, amelyek hatással lehetnek a pénzügyeid alakulására.

Bika (04. 21-05. 20.) Állást szerezhetsz az interneten - hűséged olyan rokonszenves vonás, amely nemcsak a pasidhoz, hanem a barátaihoz fűződő kapcsolataidat is meghatározza.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha képtelen vagy a pénzzel bánni, és menekülsz az anyagiakkal kapcsolatos teendőktől, talán egy rokonod tud segíteni, hogy rájöjj, hogyan bánj vele.

Rák (06. 22-07. 22.) Akkor vagy boldog, ha gondoskodhatsz másokról: meggyőződésed, hogy rokonaid és barátnőid az éhhalál küszöbén állnak, és neked kell megmenteni őket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Pénzügyi vállalkozásba kezdhetsz, s bízvást remélheted, hogy a siker ezúttal sem marad el, de utasítsd el a munkahelyi kalandot, ne szeress bele a főnöködbe.

Szűz (08. 24-09. 23.) Elöntenek az e-mailek, amelyek külföldön élő barátnődtől érkeznek, aki munkát ajánl, a párodnak pedig engedd meg, hogy beszámolhasson az álmairól, vágyairól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Használj szexjátékszereket, és ha megérted, hogy a pénz nem azonos a biztonsággal, akkor kevésbé fog gyötörni az az aggodalom, hogy vajon eleget tettél-e félre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jó partira törekszel, ezért vonzalmadban az anyagi érdek is szerepet játszik, de tartsd észben, hogy a párodnak megértésre van szüksége, nem arra, hogy átneveld.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Foglalkoztat munkahelyi vagy anyagi problémád, s dolgozol megoldásán, de hagyj a párodra minden olyan döntést, amelyhez nem tudsz hozzászólni.

Bak (12. 22-01. 20.) Könnyen megy minden, ami kreativitással és írással kapcsolatos, de a karantén időszakában is fontos, hogy kedveseddel bővítsétek a közös élményeitek körét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Reggel ingerültté válhatsz a házi fogság miatt és azért is, mert rokonaid túl sokat várnak tőled – egyszerűen képtelen vagy minden kívánságukat teljesíteni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kedvesed egy másik városban él, ne írj túl sok e-mailt: a szerelmi kapcsolat lényege a testi vonzalom - az internet csak a kötetlen csevegésre ad lehetőséget.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője