Ne menj oda, ahol nem látnak szívesen - Egymondatos horoszkóp: Március 3.

2019.március.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Hold már a változatosságra ösztönző Vízöntő jegyében jár, és a Bikában lévő Marsot provokálja, tedd fel magadnak a kérdést: vajon miért kell mindig ugyanazokat az arcokat látnod? Miért nem vagy képes egyszer végre megszabadulni a merev, unalmas társaságtól? Ne sokat gondolkodj, ha egy új feladatra kérnek föl, de ne menj oda, ahol nem látnak szívesen! Ha kimozdulsz megszokott környezetedből, egészen más élményekben lesz részed. Szellőztesd ki a lakást, találkozz a barátnőiddel, és mivel olyan táplálékra van szükséged, ami egyszerűen elkészíthető, kerüljön a tányérodra brokkoli mandulával.

Kos (03. 21-04. 20.) Mindig tudod, mit akarsz, legalábbis úgy hiszed: ez nem baj, amíg nem szorítod háttérbe barátaid és rokonaid érdekeit, de nézz körül, miben rejlik manapság az üzlet,

Bika (04. 21-05. 20.) Kollégád árgus szemekkel figyel, mert olyan lehetőséget kaptál, amiért a fél karját is odaadná, de nem ítélheted el őt azért, mert látni szeretné, hogyan sülsz fel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Javasolható, hogy a nap második felében ne indulj útnak, és kerüld a forgalmasabb útvonalakat, mert a közlekedés veszéllyel fenyeget, magyarán: baleset érhet.

Rák (06. 22.-07. 22.) Pontosan felmérted partnered társadalmi helyzetét, amikor kinézted magadnak, de egy nem várt esemény ma a pénzzel kapcsolatos, és meglehetősen kellemetlen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha megtanulod, hogyan uralkodj az indulataidon, ellenfeled elveszíti az uralmat fölötted, ártalmatlan lesz - ártalmatlan ellenféltől pedig minek rettegni?

Szűz (08. 24-09. 23.) Szakmai és üzleti dolgokról van szó, és ha egy külföldi üzletet akarsz megszerezni, de ezt a szokásos úton nem éred el, akkor kíséreld meg más eszközökkel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bár költséges vállalkozás lehet egy anyagias partnerrel randevúzni, tudnod kell, hogy a randevúzás nem visz feltétlenül a csődbe, ha gondosan jársz el.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha összekaptál a családdal, és nem vagy hajlandó kibékülni velük, maradj néhány napig az egyik rokonodnál, csak addig, amíg megnyugszanak a kedélyek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Partnered nem hiszi, hogy egy ígéret vagy anyagi megállapodás betartása bármit is számít, de ez nem olyan dolog, amely miatt felrúgnád a kapcsolatot, igaz?

Bak (12. 22-01. 20.) Kerüld ma a sietős vásárlást - a böngészéshez sok idő kell, de tudnod kell, hogy a pasid, aki kifizette a vacsorádat, elvárja, hogy cserébe ágyba bújj vele.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma nehezen jössz ki hozzátartozóiddal, de az sem kizárt, hogy egy kellemetlen rokon látogatása miatt bosszankodsz, aki nagy felfordulást okoz a lakásban.

Halak (02. 20-03. 20.) A csalódás sok energiát felemészt, egy futó viszonyt sem neked találtak ki, de ha úgy érzed, kimerültél, legyél magadhoz gyengéd: pihenj fölpolcolt lábakkal.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

8 alkalom, amikor Jennifer Aniston pont úgy öltözött fel, mint te

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője