Ma sikeres döntéseket hozhatsz - Egymondatos horoszkóp: November 10.

2020.november.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Merkúr a késő esti órákban jegyet vált: elhagyva a Mérleg jegyét, december 1-éig már a Skorpióban halad: tárgyaláskor, üzletkötéskor nem teríted ki a kártyáidat, de ígéretes karrier várhat rád az üzleti életben, a bank- és hitelügyletek terén. A Skorpióban lévő Nap és a Halak-Neptunusz barátságos fényszögének köszönhetően idealista, önzetlen, segítőkész énednek és kitűnő megérzéseidnek köszönhetően, egód háttérbe szorításával most érdemes szívességet tenni, támogatást kérni, szponzorokat és támogatókat keresni. Művészi adottságaidat, gazdag fantáziád termékeit jó áron eladhatod, de az sem kizárt, hogy megtapasztalod a szex spirituális válfaját. Kreativitásodba, alkotó fantáziádba és a tudatalattid csodákat művelő erejébe vetett bizalmad képezi a sikerhez vezető utat.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne hidd, hogy a világnak vagy a kedvesednek el kell tartania téged, de hatodik érzéked segítségedre lehet, akár az üzleted irányítod, vagy nehéz helyzetbe kerülsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha családod és barátaid nagyszabású összejövetelt szerveznek, biztos lehetsz benne, hogy találkozni akarnak a pasiddal, el kell vinned őt is, nincs kifogás.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha modellként vagy művészként szeretnél karriert csinálni, nem a véletlen szerencsének, hanem főnöködnek, rokonaidnak köszönheted, hogy szerződtetnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Művészként kiélheted kreativitásodat és fantáziádat, de ez az időszak a szerelemről, megvalósult pénzügyi reményekről és beteljesülésre váró álmaidról is szól.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha üzletednek nincs szüksége flancos telephelyre, akkor ne költsd a pénzedet ingatlanvásárlásra vagy bérlésre, élősködő szeretődtől viszont szabadulj meg!

Szűz (08. 24-09. 23.) A szerelem ugyan áldozatokat követel mindkettőtök részéről, ám ha házasságra vágysz, ne dőlj be egy széltolónak, inkább próbálj meg átlátni a szitán.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Munkában, pénzügyekben bízz az előérzetedben: csak olyan munkaadónak vagy barátnak dolgozz, akiben megbízol, de a személyes szimpátia is fontos.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sikeres művésszé, vállalkozóvá válhatsz, és ha regényes szerelemről, feltétlen odaadásról ábrándozol, sikerülhet megszerezned egy értékes trófeát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Megtalálhatod álmaid otthonát, de ha a családban eltitkolnak valamit előled, akkor most jó hasznát veheted megérzéseinek, és könnyen kiderítheted az igazságot.

Bak (12. 22-01. 20.) A kemény üzletasszony ma átvedlik rokonszenves beszélgetőtárssá, művészként pedig könnyen találhatsz valakit, aki megvesz téged és eladja termékeidet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Neked kell kipróbálnod, hogy anyagi álmod arany-e vagy csak annak látszik, becsvágyó hitvesed azonban elvárja, hogy támogasd őt hivatásbeli előmenetelében.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy rád száll egy nemzetközi jótékonysági szervezet irányítása, művészként könnyen elhelyezkedhetsz, vonzerődet is bevetheted a színpadon.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője