Ne áldozd fel magad a pénzért - Egymondatos horoszkóp: November 16.

2020.november.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Skorpióban lévő újhold barátságos fényszöge a Jupiterrel kedvez üzleti forgalmad növelésének, a társulásoknak, üzleti hálózatod bővítésének és az adósságok felszámolásának. A Mérleg-Vénusz és a Bak-Plútó barátságtalan fényszöge viszont óva int attól, hogy némi plusz pénzért vagy hitelért cserébe valakinek a szexuális játékszere legyél. A szex és a vagyon ebben az időszakban nem valamiféle póráz, amely arra való, hogy összetartsa működésképtelen kapcsolatodat. Néha segít persze, de ha más dolgok is hiányoznak, és a kapcsolatod egy hajszálon függ, a féltékenység, a rafinált játszmák, birtoklás és az anyagi függőség miatt most ez a vékony szál is elszakadhat. Ne nyomozgass a társad után, és vedd tudomásul, hogy vannak olyan helyzetek és emberek, akiket nem tudsz irányítani! Megkaphatod a minőségi szexet, de az csak keveset ér érzelmek nélkül.

Kos (03. 21-04. 20.) Az újhold támogatja a tőkenövelő befektetéseket, de ha nem oldod meg a házassági, anyagi és munkahelyi konfliktusaidat, azok mostanában burjánzásba kezdenek.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha eddig még nem kérték meg a kezed, most kacérkodsz a házasság és a családalapítás gondolatával, de hibát követsz el, ha feladod az állásodat a hitvesed kedvéért.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha meg akarod tartani az állásodat, legyél megbízható, de ugye nem hiszed, hogy jómódú szeretődet (ügyfeledet) megvesztegetheted egy szexis hétvégével?

Rák (06. 22-07. 22.) Ha valaki, akitől a jövedelmet függ, ajánlatot tesz, a kapcsolat erotikus része is ígéretesnek mutatkozik, de a családi életed nem nevezhető éppen eszményinek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha vannak olyan problémák, amelyeket családoddal rendezned kellene, tedd meg ma, de kolléga unfair viselkedése miatt csalódottnak érezheted magad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Biztonságod érdekében szükséged van egy olyan területre, ahol szakértővé válhatsz, de nem mered magad átadni a pasidnak, mert félsz a függőségtől.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem lesz könnyű nemet mondanod családod indokolatlan igényeire, s légy résen, mert valaki érzelmi zsarolással akar rábírni arra, hogy érdekei szerint cselekedj!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jól keresel, de ne nyomozz a párod után, inkább tarts önvizsgálatot, és akkor talán sikerül sok múltbeli eseményhez fűződő bűntudattól megszabadulnod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Veszteséges dologra vehetnek rá, ezért egy kapcsolatot nagyra kell értékelned, ha saját biztonságodat veszélyeztetve is segítesz a másiknak szorult helyzetében.

Bak (12. 22-01. 20.) Betársulhatsz barátod vagy kedvesed cégébe, abba viszont törődj bele, hogy törődj bele, hogy nem sikerül olyan pasit becserkészned, aki rangban feletted áll.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha új állást keresel, hitvesed remek ajánlatot közvetít, de amíg különféle játszmákba bonyolódsz, mások zárják el előtted a karrier és érvényesülés útját.

Halak (02. 20-03. 20.) Érdemes jelentkezni szakmai kurzusokra, de ha el akarod kerülni a pénzrabló megoldásokat, akkor ne vállalj kezességet, szeretőtől ne kerülj anyagi függőségbe.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

7 dolog, amiben az introvertáltak sokkal jobbak, mint az extrovertáltak

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője