Partnerre ma mindenképpen szükséged van - Egymondatos horoszkóp: November 22.

2019.november.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Nap délután kilép a Skorpióból és egy hónapig az optimista, derűlátó, lelkes Nyilasban folytatja útját. Az elkövetkező időszakban nem hal ki belőled a vágy, hogy akár utazás közben tanulj, és új dolgokat ismerj meg. Hited pedig hegyeket mozgat! Mivel a Mérleg jegyében lévő Holdnak köszönhetően megvan benned a harmónia és az együttműködés igénye, könnyen elérheted, hogy mindenki az oldaladra álljon. Ami az öltözködést és a divatot illeti, ez a Hold-pozíció különleges stílusérzékkel és jó ízléssel ruház föl. Az etikettet és a diplomáciát mintha te találtad volna fel – tudod, hogy jó modorral többet elérhetsz, mint rámenősséggel. Partnerre ma mindenképpen szükséged van: elvárod szeretteidtől, hogy ne hagyjanak egyedül.

Kos (03. 21-04. 20.) Rokonaid bevállalják a randiguru szerepét, olyasvalakivel hoznak össze, akivel tökéletesen kiegészítitek egymást, de nem ártana leckét venned kompromisszumból.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyed tökéletes környezetet nyújt az együttműködésre, a konfliktusok megoldására, a veséd pedig meghálálja, ha legalább nyolc pohár vizet megiszol.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szépítsd ki magad, menj táncolni, keress ki izgalmas rendezvényeket, társasági összejöveteleket, és a világért se szalaszd el egy szórakoztató flört lehetőségét!

Rák (06. 22-07. 22.) A mai napot elegancia és kifinomult ízlés jellemzi, ezért ha családi vacsorát szervezel, inkább minőségben, mint mennyiségben gondolkodj, és figyelj a körítésre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha szeretnéd jobban megismerni azt az érzést, és a saját bőrödön megtapasztalni, amiről a szerelmes slágerek szólnak, ma ne szalaszd el a lehetőséget.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel ma könnyen elbizonytalanodhatsz, amikor rászánod magad néhány szépészeti termék beszerzésére, jobban jársz, ha egyik divatbolond barátnőd elkísér.

Mérleg (09. 24-10. 23.)
A világ tele van azokkal, akik arra várnak, hogy levedd őket a lábukról; párválasztásnál az elsődleges szempontok közé tartozik a kinézet és a műveltség.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha nem akarsz még megállapodni, remekül el tudod tölteni a napot egyedül is, ha egyensúlyt teremtesz a társasági élet és a magányos tevékenységek között.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma annak is tudsz örülni, ha környezetedben mindenki kiegyensúlyozott és toleráns, és ha nagyobb társaságba hívnak, feltétlenül jelenj meg.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha együtt dolgozol a pároddal, s ötvözöd a gondosodást a munkáddal, akkor sikeresebb lehetsz, mint amilyen már vagy, de a megjelenésedre is adnod kell.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha van időd és pénzed, hagyd magad kényeztetni egy szépségszalonban, vagy keress fel egy olyan helyszínt, ahová mindig is szerettél volna eljutni.

Halak (02. 20-03. 20.) Számíthatsz arra, hogy kedvesed egy számodra fontos ügyben nem tagadja meg támogatását, de vehetnél valamilyen krémet, ami eltűnteti a narancsbőrt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője