Ügyesen vásárolhatsz és sokra viheted művészi és kreatív adottságaid miatt - Egymondatos horoszkóp: Október 10.

2019.október.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Halak jegyében járó Hold lehet az oka annak, hogy ma meglehetősen érzelemvezérelt leszel, mind a külvilághoz, mind az emberekhez szinte kizárólag érzelmeiden át közelítesz. Mivel a Halak-Holddal ma a Szaturnusz és a Merkúr is jóban van, ezt az adottságodat sokan különlegesen nőiesnek találják. Másokat elsősorban megérzéseid és első benyomásaid alapján ítélsz meg, de ma még az sem kizárt, hogy összekevered a magánéletet és a munkát, hiszen minden a csábítás körül forog. Ügyesen vásárolhatsz és sokra viheted művészi és kreatív adottságaid miatt.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel ma nehezen birkózol meg feladataiddal, meg kell szabadulnod terheidtől és tehetetlenségedtől, és biztos helyre kell zárnod őket, nehogy kiszabaduljanak.

Bika (04. 21-05. 20.) Barátnőiddel jól megértitek egymást, de meglehetősen sajátos, hogy mostanában gyakrabban van szükséged a partnered pénzügyi tanácsaira, mint azelőtt.

Ikrek (05. 21-06. 21.)
Rengeteg magyarázatot adsz arra, hogy miért tétlenkedsz, de ezt nem emésztik meg kollégáid, ráadásul joggal: láss munkához, ha nem akarod, hogy kirúgjanak.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma ne foglalkozz olyan feladatokkal, amelyekben nincs fantázia, ne is vesződj ezekkel, de a párodnak van néhány jó tippje arra, hogy kiben bízhatsz és kiben nem.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Igyekezz kikászálódni abból a zűrös pénzügyi helyzetből, amibe cégeddel együtt kerültél, de megeshet, hogy rokonod kölcsönt, a bankod fizetési haladékot ad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha új pasit keresel magadnak, vele kapcsolatban szabadjára engeded a képzeletedet, de most már mások az igényeid, romantikus is legyen, ne csak szexi és gazdag.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma nemcsak szakmai sikerekre számíthatsz, de egy pénzügyi tranzakcióid is hasznot ígér, a gyógyszerek mellékhatásairól viszont nem feledkezhetsz meg.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha akad valamilyen hobbid, amelyre eddig nem jutott elég időd, akkor most elérkezett, de az sem árthat, ha szexuális jeleket küldesz egy vonzó pasinak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha megszűnt a munkád, vagy intrikák céltáblája lettél a munkahelyeden, mindenben és mindenkiben kételkedsz, de számíthatsz szüleid támogatására.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a kedvesed, egyik kollégád vagy rokonod ingyen reklámot csinál neked, magától értetődik, hogy elárasztanak megbízásokkal, de a háláról ne feledkezz meg.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha szeretnél elnyerni egy jól fizető állást, az életrajzodban vagy a felvételi interjún semmit se hallgass el a hivatásoddal kapcsolatos régebbi eseményekről.

Halak (02. 20-03. 20.) Kellemes meglepetéssel tapasztalod, hogy újdonsült partnereddel közös az érdeklődési körötök, ám ha hírnévre áhítozol, muszáj jelen lenned a médiában.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője