Ma te leszel minden pasi álma - Egymondatos horoszkóp: Október 20.

2018.október.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Halakban lévő Hold a Szaturnusszal és a Vénusszal is barátságos fényszöget zár be, te leszel minden pasi álma: odaadó, gyengéd nő, aki hatodik érzékével pontosan tudja, mire vágyik a másik. Segítőkészséged és együttérzésed is a csúcson van: szívesen vállalsz áldozatokat szeretteidért. Készülhetsz viszont a hosszú hétvégére: iktass be a pároddal egy közös wellness-programot! Ma egész lelkeddel élvezheted vagy gyakorolhatod a művészeteket, és ha megtudod, hogy a kedvesed miről fantáziál, akkor, ha lehetséges, akkor próbáld meg valóra váltani fantáziáit.

Kos (03. 21-04. 20.) A mai napon találhatsz örömöt az egyedüllétben is, de kis szívességeket rendszeresen tehetsz, és időnként egy-egy különlegeséggel is megajándékozhatod magad.

Bika (04. 21-05. 20.) Abból csak hasznod lehet, ha a mai partin a titokzatos nőt játszod, ám ha nem vonzanak a partifalatok, akkor megihatnál a kiszemelt pasival egy-két pohár bort.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha kizárólag az érdekel, hogy eladd a szolgáltatásaidat és növeld bukdácsoló céged forgalmát, bizonyítsd be a kedvesednek, hogy képes vagy megvalósítani.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod összehoz a rokonaival, akkor a lehető legkomolyabban foglalkozik a házasság gondolatával, de ha így van, miért nem kérdez meg téged is?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Addig meresztgetheted a hálószobában szeretődre vagy egyik ügyfeledre a szemedet, míg annyira leveszed a lábáról, hogy hajlandó lesz kiadni üzleti titkait.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az egyik pillanatban meg vagy győződve arról, hogy a párod iránti szerelmed esztelenség, ám a következő pillanatban már az is boldoggá tesz, ha csak felhív.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Talán valaki elől szeretnél elmenekülni, pedig célszerűbb minél gyorsabban tisztázni az ügyet, így nyugodtan szembenézhetsz másokkal és önmagaddal is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma nem tudsz olyat kívánni, amit kedvesed ne teljesítene: még idősebb korban sem hűlnek ki az érzelmid, a sok szép emlék erősíti az összetartozás tudatát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Önfeláldozásod olyan manőver, mellyel bűntudatot akarsz kelteni másokban - lélektani játszma, mely eltorzíthatja a normális "adok-kapok" gyakorlatot.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvesed és barátaid ma egyik ámulatból a másokba esnek, amikor azt látják, hogy egy ilyen visszahúzódó csajsziból minden hájjal megkent bombázót lehet faragni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Karácsonyra sohasem kezdheted elég korán az ajándékvásárlást, s most még tömeg sincs, amit ki nem állhatsz, így legalább a kisebb dolgokat megveheted.

Halak (02. 20-03. 20.) Talán kedved lesz egy romantikus hétvégi kiruccanáshoz, de arról is gondoskodj, hogy legyen elég tartalék ahhoz, hogy összeüthess egy pompás vacsorát.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője