Ma meg kell őrizned a higgadtságod - Egymondatos horoszkóp: Október 20.

2020.október.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hátráló Skorpió-Merkúr második szembenállása az Uránusszal pezsdítő hatással lehet a gondolkodásodra, de ez a fényszög változásokban, váratlan eseményekben, bosszantó hírekben, izgalmas kihívásokban, idegrendszeri megterhelésekben bővelkedő időszakot jelez. A legnagyobb veszély azokra leselkedik, akik képtelenek megőrizni higgadtságukat, elviselni a monotóniát, és akik lerázzák magukról kötelezettségeiket. Ha megszeged a munkahelyi szabályokat, ha képtelen vagy együttműködni másokkal, talán még az állásodat is elveszítheted. Előfordulhat, hogy egy váratlan veszteség, meghiúsult üzletkötés vagy megállapodás segít hozzá, hogy felismerd, mit kell megváltoztatnod. De az sem kizárt, hogy sem a telefonod, sem a számítógéped nem működik, vagy a bankautomata nyeli le a kártyádat.

Kos (03. 21-04. 20.) Anyagi helyzeted megrendülhet, az adóhivatal pénzbüntetéssel sújthat, vagy olyan előre nem látható kiadásaid lesznek, amelyek hatására módosítani kell terveidet.

Bika (04. 21-05. 20.) Nehéz dolog őszintének lenned, mikor tudod, hogy helytelen dolgot követtél el, ez mégis elengedhetetlen egy munkahelyi, szerelmi vagy üzleti kapcsolatban.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mai napon kerüld a vitákkal, provokációkkal, sérüléssel fenyegető mutatványokat, és ha a számítógéped meghibásodott, feleslegessé válhat munkád egy része.

Rák (06. 22-07. 22.) A randevúzás, a társasági és üzleti élet tele van negatív, bosszantó helyzetekkel, a pároddal félreértitek egymást, üzleti partnered is meggondolhatja magát.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Partnered, aki a főnököd is, ingerelhet, s a csillagok nem óvnak meg azoktól a feszültségektől, amelyeket családi, anyagi és szakmai kapcsolataid hordoznak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Töröld a mai napra tervezett tárgyalást, és legyél nagyon óvatos, amikor fontos dokumentumot küldesz valakinek, de azon se lepődj meg, ha hibás a merevlemezed.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A pénz és a szex ne legyen érzelmi zsarolás eszköze, anyagilag nem támaszkodhatsz a párodra, de kiszállhatsz egy kapcsolatból, amely csak veszteséget okoz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Anyagi téren, kapcsolataidban valószínűleg vár rád egy-két kellemetlen meglepetés, de óvakodj attól, hogy követeléseddel mások érdekeit sértsd.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Sem a kapcsolatod, sem a munkalégkör nem mondható ideálisnak, házasságodat és a rutinmunkát csapdának érezheted, de nem kell mindent lenyelned másoktól.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha szerelmi életed, üzleti és szakmai kapcsolataid nem sugallják azt a biztonságot, amire általában kényesen ügyelsz, még az is lehet, hogy szópárbajt provokálsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Azért vitatkozol, mert nem vagy hozzászokva, hogy utasításoknak engedelmeskedj, egy meggondolatlan költözködés pedig csak pénzpocsékolásnak bizonyul.

Halak (02. 20-03. 20.) Az autó nem játék, ne engedd a párodat a kocsid volánjához - vigyázz, ha üzenetet küldesz valakinek, mert az internetes kommunikáció vad dolgokat produkál.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője