Figyelj, mert téged is utolérhet a szerelmi végzet - Egymondatos horoszkóp: Október 21.

2020.október.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Szűz jegyében lévő Vénusz és a Bak-Plútó barátságos fényszöge felszítja a szerelmi és erotikus szenvedélyt: téged is utolérhet a szerelmi végzet. Megeshet, hogy elnyered álmaid állását az ennek megfelelő fizetéssel. Gátlások nélkül kiélheted szexualitásodat, a már meglévő kapcsolatokat pedig a testi öröm és az anyagi biztonság cementje tartja össze. Kedvező időpont állásvadászatra, vállalatmentésre, értékálló befektetésekre, adósságok visszafizetésére, üzletkötésre vagy egy üzlettársi kapcsolat kiépítésére. Ám ha egy kapcsolatot hosszabb időn át meg akarsz tartani, a másik bizalmára méltóan kell viselkedned.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel jól kiismered magad a pénzszakmában, imponálsz a főnöködnek, belevetheted magad az üzleti életbe is, de munkahelyi kapcsolatod gazdasági alapra épül.

Bika (04. 21-05. 20.) Teljesen profi vagy a szakmádban, hiszel a képességeidben, művészi munkádban nagy lépést tehetsz előre, de még a pasid házassági ajánlata elől sem zárkózol el.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pompás nap összebútorozásra, adósságaid rendezésére, de félő, hogy a pasid nem fog önálló személyiségnek elismerni, ha anyagi téren függőségbe kerülsz tőle.

Rák (06. 22-07. 22.) Afelől nincs kétséged, hogy ragadozóösztönnel rendelkező domináns pasid kedvel, de mivel nem enged a zsarolásnak, ne azért feküdj le vele, hogy teherbe ejtsen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kénytelen vagy keményen dolgozni, hogy biztosítsd a család megélhetését, de a plusz bevételért cserébe főnököd alaposan elhalmoz munkával.

Szűz (08. 24-09. 23.) Néha hajlamos vagy ugyan eszményíteni a szerelmet, de horoszkópod azt sugallja, hogy a szilárd anyagi alap és a jó szex többet ér, mint a szerelem szalmalángja.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha rájöttél, hogy rokon vagy titkos szerető miatt elveszítettél néhány megbízást, ne hagyd magad tőrbe csalni, de ne reménykedj abban, hogy valaki majd eltart.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma több okot is találhatsz rá, miért ne szexelj egyik barátoddal, ám ha kiderül, hogy vonzalmad nem egyoldalú, ezt egyikőtök sem hagyhatja figyelmen kívül.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A barátod vagy protektorod által felkínált állás nagyon fontos karriered és biztonságod szempontjából, s megéri nagyobb összeget kiadni hivatali öltözékre.

Bak (12. 22-01. 20.) Elkezdhetsz, tovább fejleszthetsz egy kapcsolatot a munkahelyeden vagy a főiskolán, de főnöködet vagy külföldi megbízódat is elönti a vágy, ha a közeledbe kerül.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Át kell világítani a cégedet, hátha van valaki, aki néhány üzleti adatot kiszivárogtat, ám ha a könyvelőd le akar veled feküdni, nem lesz erőd tiltakozni.

Halak (02. 20-03. 20.) Párkapcsolatod, barátságod döntő motívuma lehet a haszonelv, a közös üzleti tevékenység vagy a mentori kapcsolat, de a szex is erős kötődést hozhat létre.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Beyoncé ledobta a pucérruha bombát, és bebizonyította, hogy ezen a téren is ő diktál

Beyoncé ledobta a pucérruha bombát, és bebizonyította, hogy ezen a téren is ő diktál

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője