Az ártó hatású Nap-Szaturnusz fényszög elutasítást, önzést, depressziót okozhat - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 14.

2017.szeptember.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az ártó hatású Nap-Szaturnusz fényszög elutasítást, korlátozásokat, aggodalmakat, önzést, deprimált hangulatot, pesszimista beállítottságot okozhat. Bármi legyen is, hajlamosak leszünk eltúlozni a negatívumokat. Úgy érezzük, agyonnyomnak bennünket a kötelezettségek, és emiatt nem foglalkozhatunk olyan dolgokkal, amelyekben örömünk telne. Erőnlétünk a mélypontra süllyedhet, ízületi és mozgásszervi panaszok is felléphetnek. De ha világosan látjuk, hogy az a sok lelombozó esemény, amit átélünk, legföljebb sajnálatos, de nem rettenetes, akkor egy kissé szomorúak leszünk egy rövid ideig, majd visszatér normális, bizakodó hangulatunk.

Kos (03. 21-04. 20.) A szakmai vagy tanulmányi sikerhez most nem vezet könnyű út, bármerre indulj, akadályra számíthatsz, de ne hanyagold el, a sikerhez vezető aprómnkát.

Bika (04. 21-05. 20.) A pénzhiány okozta nyomás vagy a társad bizonytalan anyagi helyzete miatt valószínű, hogy neked kell több kötelezettséget vállalnod a családi élet biztonságáért.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy veszteség vagy visszautasítás miatti szomorúság még nem ok arra, hogy depresszióba süllyed: baj, hogy frusztráció ért, de nem olyan borzasztó, el tudod viselni.

Rák (06. 22-07. 22.) Szakmai, pénzügyi akadály láttán érezhetsz csalódást, de ahelyett, hogy kerülő utakat keresnél, vagy másokat hibáztatnál, dolgozz ki módszereket az elhárítására.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Dolgoznod kell a megélhetésedért, a pénzhiány leblokkolhatja kreativitásodat, de nincs okod hibáztatni magad egy anyagi vagy szerelmi baklövésért.

Szűz (08. 24-09. 23.) Rokonaiddal nehezen tudsz zöldágra vergődni, és úgy érzed, túlságosan nagy árat kell fizetned azért, hogy megfelelj a családod által támasztott követelményeknek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egy fontos tárgyalásra kell menned, de útközben dugóba keveredsz, és elkésel a megbeszélésről, fogadd el, hogy neked is lehet néha rossz napod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Közvetlen és elvegyülő leszel fejesek társaságában, de magányos farkas vagy az üzleti életben: most nem a pénz a kérdés, inkább kapcsolatokra van szükséged.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fárasztó nap elé nézel, nehezen viseled az igazságtalanságot, de ha nem teljesíted főnökeid elvárásait, nem biztos, hogy kívánatos személy maradsz a cégnél.

Bak (12. 22-01. 20.) Kiszolgáltatottnak érezheted magad, amikor anyagi lehetőségeidet korlátozzák, vagy üzleti utazásod, adóügyeid rendezése során rosszindulattal találkozol.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha barátodat vagy párodat nem érdekli az anyagi helyzeted, de elvárja, hogy teljesítsd vele szembeni kötelezettségedet, akkor meg kell húznod a határt.

Halak (02. 20-03. 20.) Kötelességmulasztás miatt komoly gátat emelhetsz saját karriered útjába, és kicsúszhat a kezedből a probléma megoldása, ha nem bánsz el vele már az elején.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője