Ma a függetlenség a mottód - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 28.

2020.szeptember.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hét első napjának reggelén a Vízöntő-Hold szembenállása az Oroszlán jegyében lévő Vénusszal tehet arról, hogy a szokásosnál nagyobb függetlenségre vágysz, és emiatt nem tudod teljesen átadni magad kapcsolatodnak. Lehet, hogy éppen emiatt partnered mégsem érzi olyan jól magát veled. Ha ki is alakítasz egy kapcsolatot, igyekszel megőrizni önállóságodat, de nem a szó jó értelmében. A Hold és a Mars barátságos fényszöge viszont kedvez az ötletgyártásnak, a rutint viszont nehezen viseled el. Ha teheted, ne moss hajat, de a problémás bőrnek jót tesz a tisztító pakolás. Az esti órákban, amikor a Hold már a Halak jegyében jár és harmonikus trigon fényszöget zár be a Skorpió-Merkúrral, add át magad a romantikának és az élvezeteknek, de lehetőleg olyan pasi karjaiban lelj vigaszra, akinél a szex és a szerelem kéz a kézben jár.

Kos (03. 21-04. 20.) Szereted a párodat, most már semmi kétség, de ma ne álmodj arról, hogy egész életedre szóló partnert keress magadnak, mint a barátnőid, így nem is érhet csalódás.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy stresszes nap után szükséged van egy kis egyedüllétre, és csak ezután kezdj el foglalkozni szeretteiddel, este viszont kihasználhatod a leértékeléseket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne hidd, hogy futó ismeretségedből egetverő érzelmek születnek, főleg azért ne, mert ma két flörtpartnert is találsz: de vajon mit teszel akkor, ha mindkettő beválik?

Rák (06. 22-07. 22.) Zűrös üzleti ügyeket kell rendezned cégednél, este viszont használd ki, hogy sokkal többet tudsz a pasik különleges szexuális kívánságairól, mint más nőtársaid.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hiúságod és arroganciád elijesztheti párodat és azokat is, akik irigyelnek miatta, este viszont megszerezhetsz valamit, amiről azt hitted, hogy elérhetetlen.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egyik kollégád vagy megrendelőd valóban nagyon vonzó, de ugyanolyan veszélyes is – ne is akard megfékezni; az esti randevúd viszont jól fog sikerülni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Társaságban összejössz egy megátalkodott agglegénnyel, aki csodálatos, izgalmas szerető lenne, ha egész élete nem a számítógépes technika körül forogna.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem tartod igazságosnak, hogy még egy második műszakot is végig kell dolgoznod munka után, de ha a szex este titokban történik, az csak felforrósítja a dolgot.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne csak azért hívd föl a párodat, hogy késedelmes érkezésedet bejelentsd, azt is közöld vele: "szeretlek"; este viszont segít, ha kiöntöd a szívedet valakinek.

Bak (12. 22-01. 20.) Túlságosan is lefoglal az, hogy partnered vagy rokonaid kisebbítsék céged nyereségét, arról viszont nem feledkezhetsz meg, hogy a pénz nem azonos a szeretettel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nehezen fogadod el a partnered befolyását, ami pedig veszélyesen ingataggá teheti kapcsolatotokat, de ma az sem árt, ha mértéket tartasz evésben és ivásban.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha problémás a bőröd, bízd a kozmetikusra pattanásaid eltüntetését, este viszont ne csak utalj különleges kívánságaidra, beszéld meg őket nyíltan a pároddal.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője