Ettől félsz a legjobban a párkapcsolatok terén - a csillagjegyed elárulja

2018.október.20.

Amikor a párkapcsolatokról van szó, nem minden napsütés és szivárvány. Időnként felmerülnek problémák, bocsánatot kértek egymástól és minden megy tovább. Vannak azonban olyan dolgok, amelyekkel különösen nehezen birkózol meg, ha a kapcsolatodról van szó, vagy talán a végét is eredményezheti, ha nem tudsz túllépni rajta.

Párkapcsolat
Fotó: Shutterstock

A csillagjegyed most elárulja, mire vagy a legérzékenyebb, ha párkapcsolatokról van szó:

Kos (03. 21-04. 20.): Elutasítás

Merész, harcos és büszke vagy, de utóbbi néha már ellenszenvesen hathat. A visszautasítás megegyezik a legrosszabb rémálmoddal, és ha mindig ezen agyalsz, megmérgezheti a párkapcsolatodat.

Bika (04. 21-05. 20.): Megcsalás

A hűtlenség az, amitől a legjobban félsz. Ezáltal az egyik leghűségesebb csillagjegy a tiéd. Nagyon nagy szükséged van arra, hogy érezd a bizalmat, fő erényeid közé pedig a türelem is tartozik. A megcsalás a szemedben megbocsáthatatlan.

Ikrek (05. 21-06. 21.): Hazugság

Hazugság
Hazugság
Fotó: giphy

Ha elkötelezed magad valaki mellett, az illetőnek elég csak egyszer hazudnia ahhoz, hogy soha többé ne bízz meg benne. A becsületességed által sebezhetőbbé válhatsz, de a tiszta lelked erősíteni tudja a párkapcsolatod.

Rák (06. 22-07. 22.): Megbízhatatlanság

Hihetetlenül érzelmes vagy és fontos számodra a titoktartás, így rettegsz attól, hogy valaki bizalmát el fogod veszteni. Csodálatos érzéked van ahhoz, mikor szánj kiemelt figyelmet a párodra, ezt az érzéked pedig vesd is be.

Oroszlán (07. 23-08. 23.): Az ego megsebzése

Bántó
Bántó
Fotó: giphy

Nagyon büszke vagy, így mindent megteszel azért, hogy az énképeden semmilyen folt ne essen. Ha a párod megpróbál lebeszélni arról, hogy bizonyos döntéseket meghozz, akkor ne vedd rossz néven, biztosan nem bántó szándékú. Adj teret a második esélynek, hogy beszélhessetek a nézeteltéréseitekről.

Szűz (08. 24-09. 23.): Elmulasztott idő

Mindennél többre tartod az értékes perceket, amennyire lehet, jól akarod eltölteni az idődet. Személyiséged kifinomult, azonban nagy bosszúságot okoz számodra, ha azzal szembesülsz, hogy felesleges dolgokkal kell fecsérelned az idődet.

Októberi horoszkóp: Ne engedd, hogy az anyagi problémák megkeserítsék az életed

Októberi horoszkóp: Ne engedd, hogy az anyagi problémák megkeserítsék az életed

Mérleg (09. 24-10. 23.): Az empátia hiánya

Az érzésekre, megértésre mindig nagy hangsúlyt fektetsz, és ezt a párodtól is elvárod. Ha nem elég együttérző veled, akkor elkezdesz azon gondolkodni, hogy véget kellene vetni a kapcsolatotoknak.

Skorpió (10. 24-11. 22): Árulás

A mindent vagy semmit elvet vallod. Ha valakit szeretsz, mindent megteszel érte, ő a legfontosabb, de ha egyszer eljátsza a bizalmad, soha többé nincs visszaút. Hűséges és kommunikatív társ az ideális a számodra. Ha a párod elárulna, akkor bizony elgondolkoznál azon is, hogy bosszút forralj.

Nyilas (11. 23-12. 21.): Kihasználás

Nagyon könnyen barátkozol és bízol meg emberekben. Az utcán is bárkinek szívesen segítesz, ha bajba kerül. Azonban ha rájössz, hogy az önzetlen segítségnyújtásoddal visszaélnek, akkor nem tudsz megbocsátani.

Bak (12. 22-01. 20): Megalázás

Félsz attól, hogy valamilyen helyzetben a vicc tárgyává válj. Komoly vagy, igazságos. Ha a párod viccet vagy gúnyt űz belőled csak egyszer is, akkor véget vetsz a kapcsolatotoknak. A bosszútól sem riadsz vissza.

Vízöntő (01. 21-02. 19.): Figyelem hiánya

figyelem
figyelem
Fotó: giphy

Tudod, hogyan kell elkülöníteni az érzelmeket és egy kicsit szigorúvá válni. Azt azonban nem szereted, ha nem kapsz kellő figyelmet a párodtól, mikor együtt vagytok. Nehezen viseled, ha úgy vagytok egy légtérben, hogy nem rád koncentrál folyamatosan.

Halak (02. 20-03. 20.): Bármi

Bonyolultan gondolkozol és bármi kiválthat belőled rossz érzést. A legjobb, hogy ha egy veszekedés közeledtét érzed, megpróbálsz egy mély levegőt venni és lehiggadni. Próbálj meg kevésbé ingatag lenni, ha az érzéseidről van szó.

Ez is érdekelhet

10 ikonikus divatkiegészítő filmekből, amikre te is tuti emlékszel

10 ikonikus divatkiegészítő filmekből, amikre te is tuti emlékszel

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről