Ez a 4 csillagjegy viseli a legrosszabbul, ha szakítasz vele

2020.június.18.

Ahogy Nelly Furtado egy közkedvelt slágerében énekli: "Egyszer minden jó dolognak véget kell érnie". De mi történik akkor, ha ez a "dolog" éppen az aktuális párkapcsolatod? Egy szakítás mindig nehéz, hiszen szerelmespárból exekké váltok. Ez a változás pedig olyan személyiségjegyeit is előhívhatja mindkettőtöknek, amelyeket nem is feltételeztetek egymásról. Néhány csillagjegy számára különösen nehéz az elválás, és a legrosszabb énjük is előjön, ha tudatosul bennük, hogy a kapcsolatotok valóban véget ért.

Ez a 4 csillagjegy viseli a legrosszabbul, ha szakítasz vele
Fotó: Netflix/Marriage Story

Bika (04. 21-05. 20.)
A bika alapvetően nyugodt, józan gondolkodású személyiséggel van megáldva, de ha sérelem éri, akkor dühös és támadó lesz. Ha úgy érzi, hogy kedvezőtlen volt számára a szakítás, először úgy tesz, mintha hidegen hagynák a történtek. Nem sír, nem hallgat szívbemarkoló zenéket, de ez még nem jelenti azt, hogy nem fáj számára a veszteség. Nem veri nagy dobra a szakításotokat, és titkon azt reméli, hogy a közös barátaitok által még találkoztok, és bosszanthat téged.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)
Az oroszlán tele van pozitív energiákkal mindaddig, amíg elkezdődik vagy tart egy kapcsolat. Ha azonban szakításra kerül a sor, könnyen szétesik. Rengeteget nasizik, sír, és értetlenkedik, miért alakult így a kapcsolatotok. Igyekszik elsőként ő elmesélni a közös barátaitoknak, hogy szakítottatok, a történteket pedig úgy állítja be, mintha kizárólag a te hibád lenne, hogy különváltak az útjaitok. Könnyedén él a manipuláció eszközével azért, hogy mindenki együtt érezzen vele, milyen rossz neki, hogy már nem vagytok együtt.

Szűz (08. 24-09. 23.)
A szűz, egészen addig, amíg randiztok, jártok és boldogok vagytok, figyelmes, kedves, és abszolút tudja, mit kell mondania azért, hogy jól érezd magad. Ha viszont szakítatok, akkor azt tudja pontosan, mivel dühíthet fel. Ha elválnak az útjaitok, úgy gondolja, hogy mindent fel kell osztanotok: a szobanövényeitektől a kedvenc kávézótokon át a legjobb barátaitokig. Törekszik arra, hogy senki és semmi közös ne legyen az életetekben, mindez pedig fájdalmat okozzon neked. Hogy pedig még egyet beléd szúrjon, mégis ő lesz az, aki elsőként köszönt fel üzenetben a születésnapodon.

Ez az öt csillagjegy a leginkább instabil érzelmileg

Ez az öt csillagjegy a leginkább instabil érzelmileg

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

A vízöntő általában heves, független és önellátó. Amíg tart a kapcsolatotok, igyekszik minden tőle telhetőt beleadni, hogy boldogan éljetek együtt. Ha azonban szakítatok, megdöbbentően közömbös lesz veled. Nem fog keresni, távol tartja magát minden olyan helytől, ahol összefuthattok, és mindent megtesz azért, hogy a legkisebb jelét se mutassa annak, hogy még esetleg érdekled őt. Nem fogja megnézni a Instagram-történeteidet, amiket azért posztolsz, hogy mindenki lássa, milyen jól érzed magad. Mielőtt azonban lezárjátok kettőtök dolgát, mindenben könnyen megegyezhetsz vele, de arra ne számíts, hogy bármikor is több lesz még köztetek annál, hogy köszöntök egymásnak az utcán.

Ez is érdekelhet

Testbeszédük mindent elárul: ilyen valójában Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata

Testbeszédük mindent elárul: ilyen valójában Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.