Ez a frizura illene hozzád leginkább a horoszkópod szerint

2021.február.27.

Az emberek nagy részének nehéz procedúra lehet egy új frizura kiválasztása. Eldönteni, hogy milyen színű legyen, milyen fazon illik hozzájuk a legjobban, sokszor még az ár is egy meghatározó faktor lehet. De nem szabad a hajvágásnak ilyen stresszes folyamatnak lennie! Helyette inkább a megérzéseinkre kéne hallgatni.

Ez a frizura illene hozzád leginkább a horoszkópod szerint
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Ha bizonytalan vagy abban, hogy mi állna jól neked, miért nem választasz a személyiséged vagy akár a horoszkópod alapján? Lisa Stardust, asztrológus szerint van néhány szempont, amit figyelembe kell venni mielőtt elhatároznánk, hogy változtatunk megjelenésünkön:

"Egészen addig, amíg a hajvágás nem a Merkúr és Vénusz retrográd mozgása alatt történik, bármikor szóba jöhet a váltás – talán a legjobb az új- és a telihold ideje alatt" - mondta.

Íme a legjobb hajstílusok a különböző csillagjegyeknek Stardust szerint:

Kos: Rövidre nyírt haj

"A Kosok nagy valószínűséggel választanak egy tüzes és vakmerő frizurát, ami lehetővé teszi számukra, hogy kifejezzék a lázadó természetüket" - mondja Stardust. Ha már egy ideje a fejetekben van a gondolat, hogy lenyírjátok a hajatokat, itt a jel, hogy megtegyétek.

Bika: A sörény

Stardust szerint, ha Bika vagy, a tökéletes stílus számodra a hatalmas, lengő sörény. "A Bikának egy olyan frizurára van szüksége, ami kifejezi az érzéki és dekadens természetét" - itt az idő, hogy hajadat a természetes állapotában viseld.

Ikrek: Középhosszú

Ez a stílus egy jó alku lehet számodra, ha nem tudsz dönteni a hosszú és a rövid haj között. "Ez a köztes hossz tökéletes az Ikrek számára." mondja Stardust.

Rák: A lépcsőzetes frizura

"A Rákok nagyon sokrétűek érzelmileg, pont ezért a hajuknak is ugyanolyannak kéne lennie." Akár a hosszú, vagy a rövid lépcsőzetességet választod, ez a frizura lehet számodra a legjobb a horoszkópod szerint.

Oroszlán: A függöny frufru

Fotó: Getty Images

Az Oroszlánok szeretnek a figyelem középpontjában lenni, épp ezért lesznek ők azok, akik a jelenlegi trendet követve vágatnak új hajat. A drámaibb lehetőséget fogják választani, ami az Instagramon visszhangot vált ki az emberekből.

Szűz: Francia bubi

Nincs még egy olyan hajstílus, ami ennyire ötvözi az erőfeszítés nélküli eleganciát, a trendit és a klasszikust, mint a francia bubi. Ez a fajta bubi rövidebb a tipikus bubinál. Egyszerre drámai és egyszerű is, tökéletes a Szűz számára.

Mérleg: A lob

Fotó: Getty Images

A Mérlegnek a kifinomult stílus áll a legjobban, pont ezért lenne számára a lob frizura a megfelelő választás. Ráadásul pont megfelelő változtatás lehet azok számára, akik még nem állnak készen megválni a hosszú hajuktól.

Skorpió: Szögegyenes frizura

Fotó: Getty Images

Ez a stílus őszinte és nyers, pont amilyen egy Skorpió is. A Skorpiók nem szeretnek finomkodni a szavakkal és a kinézetükkel, éppen emiatt fognak egy sima, kifejező frizurát választani.

Nyilas: Hosszú, hullámos haj

Fotó: Getty Images

A szabadelvű és semleges Nyilas számára a hosszú, hullámos haj rengeteg lehetőséggel rendelkezik, így sose fogja megunni ezt a fajta frizurát. Esetleg még póthajjal is kiegészítheti a tökéletes kinézet eléréséért.

Bak: Bubifrizura

Fotó: Getty Images

A Bakok köztudottak a szívósságukról, így egy olyan hajstílus, mint a bubi megfelelő lehet számukra. "A bubi ellágyítja a hangulatukat és a viselkedésüket" - mondja Stardust. Egy alternatív opció lehet még esetleg egy hosszabb, hullámosabb bubifrizura is, ami kicsit enyhítené a Bak kemény oldalát.

Vízöntő: A pixie

Fotó: Getty Images

A pixie haj mindig is stílusosnak fog számítani, emellett ez egy igazán klasszikus stílus. Azonban egy ilyen frizura hatalmas elhatározást igényel, így azoknak nem ajánljuk, akik kicsit is félősebbek. A Vízöntők viccesek és merészek, így egyértelmű, hogy imádni fogják ezt a frizurát.

Halak: A shag frizura

Senki sem szereti jobban az álmodozó, romantikus, szabadelvű hangulatot úgy, mint a Halak. Pont ezért lehet a legjobb választás a '70-es évek által inspirált shag frizura a nosztalgikus és művészi vízjegynek.

Ez is érdekelhet

Nemcsak egyféle szépség létezik - A női forma határtalan

Nemcsak egyféle szépség létezik - A női forma határtalan

Divathírek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek

GLAMOUR-napok 2021 tavasz

Imádod a kosztümös filmeket? Ezekre a Bridgerton stílusú ruhákra csapj le a GLAMOUR-napok alatt!

Imádod a kosztümös filmeket? Ezekre a Bridgerton stílusú ruhákra csapj le a GLAMOUR-napok alatt!