Ez a kutyafajta illene a legjobban hozzád a horoszkópod szerint

2019.július.14.

A kutyák hihetetlenül hűségesek és képesek végtelen szeretettel elárasztani minket. A különböző személyiségtesztek alapján most pedig arra is fény derült, hogy hozzád milyen kutyus illik a horoszkópod szerint:

Ez a kutyafajta illene a legjobban hozzád a horoszkópod szerint
Fotó: Shutterstock

Kos (03. 21-04. 20.)

Fotó: giphy

A Kosok általában nagyon makacs személyek, viszont hihetetlenül jó a vezetői képességük. Éppen ezért a Kosok mellé egy olyan fajta illik, amelyik képes követni az utasításokat. Ilyen szerepre tökéletesen megfelel a Német juhász, a Dobermann és a Weimari vizsla.

Bika (04. 21-05. 20.)

Fotó: giphy

A Bikák hűségesek és megbízhatóak, akik értékelik az élet kis dolgait is. Természetesen hűséges kutyafajtát nem nehéz feladat találni. A legméltóbb kutyafajok, amiket a Bikáknak ajánlanak az, a Boxer, a Cavalier King Charles spániel és a Német dog.

Ikrek (05. 21.-06. 21.)

Fotó: giphy

Egyesek szeretik a nyugodt és csendes kutyákat, míg mások inkább egy energikus és életvidám házi kedvencre pályáznak. Nos, hát az Ikrek a későbbinek jobban örülnek, mivel ők nagyon szeretnek új dolgokat kipróbálni és kalandozni. Ehhez a legalkalmasabb kutyafajták a Bearded collie, a Bichon frisé és a Portugál vízikutya.

Rák (06. 22-07. 22.)

Fotó: giphy

A Rákoknak hihetetlenül fontos a család és a hűség. A Buldogok és a Rottweilerek nagyon jó családi kutyaként szolgálhatnak, főleg, ha van a családban egy Rák. Igen ez furán hangzik, mivel elsősorban inkább egy Golden Retrievert tudnánk elképzelni a ház körül, de a korábban említett fajok is rengeteg szeretetet képesek adni az embernek. Viszont a Rákok hangulata gyakran ingadozik ezért megfelelő lehet még a számukra a Csau csau vagy a Csivava.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Fotó: giphy

Az oroszlánok számára a legideálisabb egy olyan kutyus, amelyik egyszerre sugároz magából bájt és pozitivitást. Ezeknek a feltételeknek pedig tökéletesen megfelel a Cairn terrier, a Tacskó, a Törpespicc és a Mopsz.

Ez a személyiségjegyed tesz különlegessé - a csillagjegyed elárulja

Ez a személyiségjegyed tesz különlegessé - a csillagjegyed elárulja

Szűz (08. 24-09. 23.)

Fotó: giphy

A Szüzek keményen dolgoznak és határozottak, ezért olyan kutyát szeretnének maguk mellé, amelyik hasonló értékekkel bír mint ők. Emellett viszont fontos a törődő kutya, aki észreveszi, ha a gazdájának érzelmi támaszra van szüksége. Erre a szerepre alkalmasak a Border Collie, az Angol agár, az Angol pointer, a Shetlandi juhászkutya és a Spanyol vízikutya.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Fotó: giphy

A Mérleg az egyik leggyengédebb csillagjegy, szeretik az egyensúlyt az életükben. Éppen ezért egy szerető és nyitott kutyára van szükségük. A legtöbb ember fél a nagyobb méretű kutyáktól, viszont gyakran ezek a fajták sokkal gyengédebbek, mint a kicsik. Tökéletes választás lehet a Mérlegeknek az Újfundlandi, a Berni pásztorkutya és a Szibériai husky.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Fotó: giphy

A Skorpiók rettentően erős személyiségek, akik bátrak és szenvedélyesek, sosem hagyják félbe azt, amibe belekezdtek. Ehhez a személyiséghez, pedig egy hasonló kutya kell. Ilyen lehet az Angol véreb, a Bullmasztiff, a Golden retriever és az Amerikai pitbull terrier.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Fotó: giphy

A Nyilas mindig életvidám, imád utazni, kirándulni és állandóan pozitív energiát sugall a környezetének. Ehhez a személyiséghez természetesen egy bulis, energikus kutyus illik, ilyen például a Boston Terrier, a Francia buldog, a Jack Russell-terrier és a Si-cu.

Bak (12. 22-01. 20.)

Fotó: giphy

A Bakok életerősek, megbízhatóak és szeretik az elismerést az emberektől. Legmegfelelőbb a Bakok számára egy olyan fajta, amely nyugodt és halk, egy nagyon energikus kutyus valószínűleg túl sok lenne. Tökéletes választás lenne számukra a Belga juhászkutya, a Shar pei, a Pekingi palotakutya, az Afrikai oroszlánkutya és a Siba inu.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Fotó: giphy

A Vízöntő egy igen különleges csillagjegy, aminek a fő tulajdonsága, hogy független és okos, ezért hozzájuk egy olyan kutyus illene, amelynek erős a kiállása. Tökéletesen illenek ezek a fajták a Vízöntőkhöz: a Lhasa apso, a Skót juhász, a Havannai pincs, a Labrador retriever és az Uszkár.

Halak (02. 20-03. 20.)

Fotó: giphy

A Halak igen érzékeny személyiség, így egy olyan kutyára van szüksége, amelyik szeret összebújni. A Halak és kiskedvence között egy igen szoros kapcsolat alakul ki, amely állandó örömöt hoz az életükbe. Ilyen a Máltai selyemkutya, a Bernáthegyi, az Angol cocker spániel, de egy keverék kutyus is igazi párként szolgálhat.

Ez is érdekelhet

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

7 trükk a síkosítóhoz, hogy jobb legyen a szex

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő