Ez vezérel az életben a csillagjegyed alapján

2018.november.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mindannyian számos meghatározó jellemvonással rendelkezünk. Abban, hogy milyen cél vezérel az életben, a jellemvonásaid is nagyban hozzájárulnak. A tulajdonságaid, neveltetésed mellett természetesen a horoszkóp is befolyásolja, hogy az életben milyen dolgok jelentenek prioritást számodra, hogy merre tartasz, hogyan, milyen tervekkel nézel a jövőbe.

Ez vezérel az életben a csillagjegyed alapján
Fotó: Shutterstock

Kos (március 21 – április 19)

Nem létezel anélkül, hogy ne lenne célod a fejlődés és az előrelépés. Mindenkit megtanítasz arra, hogyan használja az intuícióit, hogy vállaljon kockázatot. Csak azt várod el másoktól, amit saját magadtól is.

Bika (április 20 – május 20)

Mindenkit megtanítasz arra, mennyire fontos a megbecsülés. Fontosnak tartod, hogy minden érzékedet maximálisan használd, megismerd a világ szépségeit. Szeretsz keményen dolgozni és a szórakozást is magas szinten űzöd.

Ikrek (május 21 – június 20)

Arra tanítasz meg mindenkit, hogy kapcsolatba kell lépni másokkal. Úgy véled, a kommunikáció, és az eszmék szemtől-szembeni cseréje kulcsfontosságú az emberi kiteljesedéshez. Mindenkit buzdítasz arra, hogy részt vegyen társasági eseményeken.

Rák (június 21 – július 22)

Folyamatosan empátiát mutatsz. Megtanítod másoknak, hogy törődjenek más emberekkel és miként támogassák őket. A sötét időkben bárkit szívesen támogatsz, hogy megmutasd, van kiút.

Oroszlán (június 23 – augusztus 22)

Pozitív energiát sugárzol mindenki felé. Szeretsz olyan napot kreálni másoknak, amit csodálatosnak és varázslatosnak tartanak. Szükséged van arra, hogy megmutasd másoknak, mennyi csodával van tele a világ.

Ennek a 6 csillagjegynek a szülöttjei hajlamosak leginkább az utálkozásra

Ennek a 6 csillagjegynek a szülöttjei hajlamosak leginkább az utálkozásra

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

Megbízhatóságot és hitelességet tanítasz másoknak. Ha valamit helyesnek ítélsz, soha nem kételkedsz az igazságtartalmában, nincs szükséged különösebben bizonyítékokra. Megmutatod, hogyan gondolkodjanak az emberek, hogy el tudják különíteni egymástól az igaz és a hamis dolgokat.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Ha vitára kerül a sor és te vagy a döntőbíró, igyekszel, hogy mindkét fél igazsága mellett érvelj. Fontos számodra az egyensúlyteremtés és a harmónia, másoknak is ezt sugallod.

Skorpió (október 23 – november 21)

A legszenvedélyesebb csillagjegyként szükséged van arra, hogy kifejezd az érzelmeidet, élettel telibbé és izgalmasabbá tedd az életed.

Nyilas (november 22 – december 21)

Amire másokat ösztönzöl az a kíváncsiság és a vágy az új megismerésére. Mindenkit bíztatsz arra, hogy számára ismeretlen kultúrákat fedezzen fel. Mottód, hogy az élet lehetőségeit fel kell fedezni, máskülönben minden állandó és unalmas lenne.

Bak (december 22 – január 19)

Erőt, megbízhatóságot, hitelességet és támogatást adsz másoknak. Megtanítod, hogy nem baj, ha valaki másoktól függ, ha segítségre van szüksége valakinek, élni kell a lehetőségekkel.

Vízöntő (január 20 – február 18)

Árad belőled a megértés és megmutatod, hogy kell megérteni mások egyediségét, az abban rejlő értéket. Támogatsz mindenkit, hogy vállalja fel önmagát.

Halak (február 19 – március 20)

Benned rejlik a kreativitás ajándéka és a meditáció ereje. Megmutatod, hogy kell a művészet által kifejezni az egyéniséget, hogy mennyire létfontosságú tulajdonság az ötletesség, kreativitás és hogy érdemes egy pillanatra megállni, hogy észre vedd a dolgokban rejlő lehetőségeket.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ezt nem láttuk jönni! Vilmos herceg és Katalin hercegné megtörték a hagyományokat

Ezt nem láttuk jönni! Vilmos herceg és Katalin hercegné megtörték a hagyományokat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője