Ez a szereplő vagy a Harry Potterből a horoszkópod alapján

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Amióta megjelentek a Harry Potter-filmek és könyvek, eleinte újságokban karikázgatva, majd internetes tesztekből próbáltuk megtudni az örök kérdést: vajon melyik Harry Potter karakter lennénk mi? Gyerekként is biztos, hogy minimum egyszer bújtunk valamelyik kedvencük bőrére, vagy öltöztünk egy szereplőnek később a történetből egy-egy farsang vagy halloweeni buli alkalmával.

Most megtudhatod, hogy csillagjegyed szerint mi is a válasz erre a bizonyos nagy kérdésre.

Kos (03. 21-04. 20.): Ginny Weasley

Sokan forrófejűnek tartanak, és ha nem félnének annyira, akkor meg is mondanák neked. Annak ellenére, hogy temperamentumos vagy, ezt nagyon jól ellensúlyozod a lelkesedéseddel és nyitottságoddal. Mivel imádod a kalandokat és a függetlenséget, ezt hasznosítod a családi életedben is. Nem rettensz meg akkor sem, amikor kapcsolatokról van szó, így sosem kérsz bocsánatot azért, aki bejön, ami pedig a legfontosabb, hogy sosem elégszel meg senkivel, hacsak nem olyan erős, mint amennyire te vagy.

Bika (04. 21-05. 20.): Ron Weasley

Sokszor nagyon makacs vagy, de nagyon jó barátokra tudsz szert tenni. Szereted a komfortos helyzeteket, na meg a nagy kajálásokat és bulikat, így sosem mondanál nemet egy pohár vajsörre. Megeshet, hogy sokan felszínes személynek tartanak, de ez egyáltalán nem igaz, csak az érzelmeid ragadnak el jobban, mint bárki mást. Amellett pedig, hogy sokszor öntörvényű vagy, minden szituációban találsz valami szórakoztatót. Ja, és akkor nem is beszéltünk még arról, hogy Varázsló Sakkban verhetetlen vagy!

Ez az 5 csillagjegy zseniális a konyhában

Ez az 5 csillagjegy zseniális a konyhában



Ikrek (05. 21-06. 21.): Draco Malfoy

Biztosan azt hittétek, hogy a Weasley-ikrek kerül majd ide, de el kell szomorítanunk titeket. Annak ellenére, hogy az Ikrek energikus és vicces, Draco az, akinél a kettős személyiség leginkább látszik. Kettős életet él és a legjobban tudja megtartani magának azt, hogy mi folyik a felszín alatt. A többi csillagjegy sokszor elnyom, de ez csak amiatt van, mert irigyek a képességeidre. Egyszerre vagy rejtélyes, de nagyon könnyen alkalmazkodó.

Rák (06. 22-07. 22.): Rubeus Hagrid

Kinek lenne nagyobb szíve, mint az örökké Harryt féltő Hagridnak. Még az sem zavart, hogy Harry egyik gyerekét sem nevezte el rólad! Imádod a barátaidat, a családodat és még az állatokat is. Gyakran változik a hangulatod, és néha bizonytalan vagy, de ezt nagyon jól ellensúlyozod azzal, hogy a leghűségesebb csillagjegyek közé tartozol. Mint a kis állatkát, téged is kemény páncél borít kívülről, de érzékeny vagy belül.

Oroszlán (07. 23-08. 23.): Harry Potter

Te vagy mindennek a középpontja, így ki más lenne az Oroszlán, mint a főszereplő, Harry. Ennek ellenére nem nevezhetnénk egocentrikusnak, de született vezér alkat vagy, és az emberek vágynak arra, hogy megmutasd nekik, mit hogyan csinálj. A figyelem központjának még előnye, hogy vonzod a hűséges barátokat, akik bármit megtennének érted. Hátrány, hogy olyan, mintha mindig minden csak veled történne meg, szerencsére erős személyiséged van hozzá.

Szűz (08. 24-09. 23.): Hermione Granger

Precíz vagy és maximalista, ne is tagadd! Sokszor te vagy a leginkább felkészült és rendezett, valamint tele vagy önbizalommal, (hacsak nem jön be egy 4-es). Néha úgy tűnhet, mintha kicsit hisztis és szűk látókörű lennél, de ez egyáltalán nem igaz. Mélyen belül szenvedélyes vagy és csak az hajt, hogy a helyes dolgot csináld minden felett. Nem zavar, ha mások átveszik a központi szerepet, de amikor a te időd jön, csak úgy ragyogsz.

Ezek a csillagjegyek rendelkeznek a legjobb humorérzékkel

Ezek a csillagjegyek rendelkeznek a legjobb humorérzékkel



Mérleg (09. 24-10. 23.): Remus Lupin

Az emberek imádnak, hiszen te képviseled az egyensúlyt a csillagjegyek között, ezzel pedig az ő életükben is. Szükséged van a harmóniára, és meg is teremted magad körül, még akkor is, amikor az élet nem úgy alakul, ahogy eredetileg tervezted. A béke a legfontosabb az életedben, de a folyamatos egyensúlyozás néha döntésképtelenné tud tenni. Végül úgyis mindig a helyes döntést hozod, csak azért előtte szereted jól átgondolni az összes opciót.

Skorpió (10. 24-11. 22.): Bellatrix Lestrange

Nyugi, nem azt mondjuk, hogy minden Skorpió olyan, mint egy erőszakos halálfaló, inkább csak azt, hogy ők a legszenvedélyesebbek, ellenállóbbak és legerősebbek a csillagjegyed közt. Gondolj, amit akarsz Bellatrix Lestrangeről, de nem állíthatod azt, hogy ne lenne szenvedélyes. Fanatikusan hűséges tudsz maradni azokhoz az emberekhez, akiket szeretsz, de titokzatos is vagy, amikor annak kell lenned. Ja, és túlélsz bármit. Érzéseid mélyek és még azok az emberek is tisztelnek, akik nem feltétlenül értenek veled egyet. (Vagy csak félnek tőled? Ki tudja)

Nyilas (11. 23-12. 21.): Sirius Black

Mindegyik bulilista élén ott vagy, hiszen te vagy a legszórakoztatóbb a csillagjegyek között. Imádod az életed (még ha nagyobb részét börtönben töltötted is). Senkinek sem szabad téged lefogni, hiszen optimalista vagy a legsötétebb időkben is, hiszed, hogy bármi lehetséges.

Bak (12. 22-01. 20.): Perselus Piton

Te vagy a legtürelmesebb és ambiciózusabb a csillagjegyek között. Legjobban tudod beosztani az időd és bármilyen szituációt megoldasz. Az emberek nem mindig tudják, hogy mi játszódik le a fejedben, de ez egyáltalán nem zavar téged. Ambíciód miatt hidegnek és akár még számítónak is tűnhetsz, de ha szerelemről és szeretetről van szó, akkor mindenre képes vagy. Amikor pedig a kapcsolatoké a főszerep, kívánod a folytonosságot, hiszen a kemény külső mögött egy reménytelen romantikus személy bújik meg.

Ez a három csillagjegy válik a legkönnyebben az ellenségeddé

Ez a három csillagjegy válik a legkönnyebben az ellenségeddé



Vízöntő (01. 21-02. 19.): Albus Dumbledore

Az emberek többsége igazán különcnek tart, de ez téged egyáltalán nem érdekel. Kreatív és előrelátó vagy és nincs időd arra, hogy az utálóiddal foglalkozz, akik csak le akarnak húzni. Humanitárius személyiséged mindig elkötelezetten dolgozik a felsőbb jó ügy érdekében. Gyorsan oldod meg a problémákat és szereted, ha a körülötted lévő emberek hűségesek.

Halak (02. 20-03. 20.): Luna Lovegood

Az álmodozó, az érzékeny, a rejtélyes és sokszor a legtehetségesebb a csillagjegyek közt. Mindig keresed a csodát, a mágiát a dolgok mögött, ami miatt az emberek néha nem értenek meg. Kitűnsz a tömegből, de néha túl érzékenyen reagálsz a meg nem értettségedre. Ennek ellenére a kitartásod és a vad fantáziád mindent kompenzál. Amikor pedig olyan embereket találsz, akik értékelik a kreativitásodat, imádsz hozzájuk kötődni. Soha ne hagyd, hogy kiábrándítsanak az álmaidból!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője