Ez az 5 legkitartóbb csillagjegy - te közöttük vagy?

2019.szeptember.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A kitartás, az állhatatosság egy kiváló tulajdonság akkor, ha valamit szeretnél elérni az életben, éppen ezért pozitív tulajdonságként tekintünk rá. Igaz, aki ismer olyan embereket, akik tényleg kitartóak, az bizonyosan tudja, hogy nem egyszerű elviselni őket,

Ez az 5 legkitartóbb csillagjegy - te közöttük vagy?
Fotó: Shutterstock

Nem arról van szó, hogy ne ismernék azt a szót, hogy nem, csak egyszerűen nem fogadják el válaszként. Ez szuper tulajdonság, de gyakran megkeseríti nem csupán a körülöttük élők életét, de a kitartó emberek saját életét is.

Nem baj, ha kitartó vagy, de mindig fontos, hogy tisztában legyél azzal, hogy néha muszáj engednek is, különben képes leszel mindent a célodnak alávetni, és nem veszed észre, hogy lerombolsz magad körül mindent. Lássuk melyik csillagjegy szülöttjei a legkitartóbbak:

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Ha a jegy szülöttjei valamit szeretnének elérni, akkor a ´nem´ választ egyszerűen meg sem hallják. Úgy mennek előre, hogy a képtelenség feltartóztatni őket. Az Oroszlán képes bevetni akár a bájait, tud hízelegni, tenni a szépet azért, hogy célba érjen. Éppen ezért gyakran érezhetjük, hogy nem teljesen tisztességes módszerekkel játszanak, azonban a védelmükben mindenképpen el kell mondani, hogy nem alakoskodnak, leggyakrabban nyíltan és őszintén kimondják, amit szeretnének. Elmondják, mit szeretnének, és aztán mindent bevetnek, hogy célt érjenek.

Bak (12. 22-01. 20.)

A Bak jegy szülöttjei abban biztosan megingathatatlanok, hogy védjék a saját érdekeiket. Ebben a végsőkig kitartóak maradnak. Lehet, hogy elfogadják, ha valamilyen kezdeményezésük ellenállásba ütközik, abban azonban biztos lehetsz, hogy amire egy Bak nemet mond, arra soha nem fogod rávenni. A jegy szülöttjei a végsőkig kitartóan védik a saját érdekeiket, nagyon kedvesek és barátságosak tudnak lenni, akkor is amikor nemet mondanak, de tudnod kell, hogy ez nem azt jelenti, hogy érdemes nyaggatni őket. A Bak ugyanis nem mások visszautasításaként tekint a saját ´nem´-jeire, hanem önvédelemként.

Kos (03. 21-04. 20.)

Azt mondtad egy Kosnak, hogy nem? Ne csodálkozz, ha ezzel semmire se mész, sőt rontasz a helyzeten. A jegy szülöttjeit igen nehéz megakadályozni abban, hogy ha valamit tényleg a fejükbe vettek, akkor attól eltérítsék őket. A kitartásuk és szenvedélyük egyszerre csodálatos és rémisztő, megvan az a rossz tulajdonságuk ugyanis, hogy aki nem támogatja a terveiket, azt azonnal ellenségnek tekintik. Nem szerezhetsz rosszabb pontot egy Kosnál annál, mintha valami tervére nemet mondasz. Tudni kell róluk, hogy amilyen viccesek, és segítőkészek és jó szívűek, ha a saját céljaikról van szó, éppennyire kiálhatatlanok tudnak lenni, amíg célt nem érnek.

Ez a három csillagjegy válik a legkönnyebben az ellenségeddé

Ez a három csillagjegy válik a legkönnyebben az ellenségeddé

Bika (04. 21-05. 20.)

Olyan türelmesnek ismeri őket a környezetük, látszólag különösebb megrázkódtatás nélkül fogadják, ha megakadályozzák őket a céljaik elérésében. De ez csak a látszat, a Bika ugyanis közben arra a gondol, hogy jó, akkor próbáljuk máshogy. Ha nem megy erőből valami, akkor megpróbálják a kifárasztást. Sajnos, mindkettőben eléggé jók. A Bika nem adja fel, lehet, hogy úgy tűnik, hogy igen, de valójában soha. Előfordul, hogy már senki nem emlékszik, hogy mi volt a Bika vágya, vagy terve, de egyszer csak kiderül, hogy véghez vitte. Tudni kell, hogy a jegy szülöttjei nehezen mozdulnak, ezért, ha valamilyen tervéről le akarod beszélni, akkor még a formálódás időszakában kell hatni rá, mert amikor már eldöntött valamit, akkor szinte lehetetlen eltéríteni.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

A Skorpió jegy szülöttjeiről általában nem a kitartásuk ugrik be elsőnek, pedig nagyon is képesek arra, hogy megküzdjenek azért, amit igazán akarnak, és nehéz őket eltéríteni. Ha róluk van szó, akkor azonnal tudhatod, hogy nem fognak válogatni az eszközökben, egy Skorpiót nem fog zavarni a céljai elérésében, ha manipulálnia kell másokat, ha erőszakoskodnia kell. A Skorpió nem a végtelen állhatatosságával ér célba, hanem azzal, hogy végetlenszámú módszert, trükköt képes bedobni, hogy közelebb kerüljön a céljához.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője