Ez az Olsen-ikres film illik hozzád a horoszkópod alapján

2019.január.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha te is imádod Mary-Kate és Ashley Olsen filmjeit, de nem tudod, melyikkel kezdj egy klassz filmnézős napot, akkor ne aggódj, mert a csillagjegyed elárulja, hogy melyik a tökéletes választás. Az Olsen-ikrek több mint egytucat filmben szerepeltek együtt és igazán emlékezetes, magával ragadó történetek születtek.

Olsen-ikrek
Fotó: Northfoto

Ezután már nincs is más dolgod, mint elővenni egy tál pattogatott kukoricát és kikapcsolódni:

Kos (03. 21-04. 20.): Párosban Párizsban (1999)

Ebben a filmben az Olsen-ikrek Mel és Ally Portert alakítják, akiket szüleik a tavaszi szünetre Párizsba küldenek, hogy kicsit kitáguljon a világnézetük. A Kos kalandvágyához éppen illik az ikreké, hihetetlen kalandba keveredik ugyanis a két lány, sőt még rendőrségi őrizetbe is kerülnek.

Bika (04. 21-05. 20.): Csapatcsere (1999)

Fotó: giphy

A Bika türelmes és szeretetteljes, de a versenyszellem belőle sem hiányzik. Sam és Emma Staton ikrek, mégis teljesen ellentétes a személyiségük. Sam sportosabb, így több figyelmet kap édesapjuktól, aki a futballedzője is, Emma pedig egy másik csapatot választ. Azonban egyszer csak a fejükbe veszik, hogy helyet cserélnek, így meglátva, milyen is a másikuk helyzete.

Ikrek (05. 21-06. 21.): Római ikervakáció (2002)

Fotó: giphy

Ebben az ikonikus filmben Mary-Kate és Ashley Leilát és Charlit alakítják, akik épphogy gyakornokok lesznek egy divatcégnél, már ki is rúgják őket. Szerencséjükre egy másik cég azonban alkalmazza őket, így bizonyíthatják rátermettségüket. Persze a sok káosz és a dráma itt sem marad el, az Ikrek pedig tökéletesen egy hullámhosszon érezheti magát a főszereplőkkel.

Rák (06. 22-07. 22.): Karibi vakáció (2001)

Ha valaha is reménykedtél benne, hogy találsz egy igazán izgalmas vakációs filmet, akkor ez biztosan az. Az Olsen-ikrek ezúttal, mint Madison és Alex keverednek hihetetlen kalandokba a Bahamákon és még egy szerelmi háromszög is kialakul. Az érzelmes Rák teljesen beleéli magát a helyzetbe, ez nem is kérdés.

Oroszlán (07. 23-08. 23.): New York-i bújócska (2004)

Fotó: giphy

A merész Oroszlánt valószínűleg mindkét főszereplő rabul fogja ejteni. Jane és Roxanne épp New York-ba tartanak, egyikük egy neves ösztöndíj, másikuk pedig zenei karrierje fellendítése miatt. A terveik azonban nem egészen úgy sülnek el, ahogy képzelték, számos bonyodalom éri őket útjuk során.

Ez a Britney Spears szám illik hozzád a leginkább a horoszkópod szerint

Ez a Britney Spears szám illik hozzád a leginkább a horoszkópod szerint

Szűz (08. 24-09. 23.): Anya kerestetik (1998)

A Szűzhöz hasonlóan Emily és Tess is nagyon hű a családjához. Elhatározzák, hogy segítenek özvegy édesapjuknak új párt találni. Csinálnak egy óriási hirdetést egy hirdetőtáblán, hogy édesapjuk barátnőt keres. Ez éppen olyan kreatív megoldás, amilyenhez a szűz is folyamodna.

Mérleg (09. 24-10. 23.): Ne szólj szánk! (2000)

Fotó: giphy

Az Olsen-ikrek filmjei soha nem lehetnek unalmasak, ez alól a Ne szólj szánk! sem kivétel. Abby és Maddie Parker épp az FBI Tanúvédelmi Programja alatt állnak, amiért belebotlottak egy gyémántrablási ügybe. Azonban, akárcsak a Mérleg, az ikrek is mindig elkotyogják merre járnak, így aztán Ausztráliában kötnek ki.

Skorpió (10. 24-11. 22.): Két tojás száz bajt csinál (1993)

Fotó: giphy

A Skorpió csillagjegy egybeesik a Halloweennel, akárcsak ez a remek vígjáték. A Skorpió egészen biztos, hogy magában is felfedezi azt a leleményességet és bátorságot, ami Lynnben és Kellyben is ott lapul, akik szembeszállnak gonosz nagynénjükkel a családjukért, és persze egy kis mágia is a segítségükre lesz.

Nyilas (11. 23-12. 21.): Ketten a slamasztikában (2001)

Fotó: giphy

A Nyilas optimizmusa tükröződik Chloe és Riley karakterében is, akik az ENSZ vetélkedőjének nemzetközi fordulójára érkeznek Londonba. A galibák itt sem maradnak el és amellett, hogy a verseny megnyerésére törekszenek, a szerelemmel is szembetalálkoznak.

Bak (12. 22-01. 20.): Kettőn áll a vásár (1995)

Fotó: giphy

A szeszélyes és kissé komoly Bak biztosan megtalálja a saját jellemvonásait Alyssában és Amandában, akik bár nem ikrek, de megszólalásig hasonlítanak egymásra és szánt szándékuk, hogy a két számukra legkedvesebb emberből egy párt alkossanak, végül pedig egy családot.

Vízöntő (01. 21-02. 19.): Irány a nagyi!(1992)

Fotó: giphy

Mary-Kate és Ashley filmjeinek listája nem lenne teljes az ünnepi klasszikus nélkül. Évszaktól függetlenül egészen biztosan élvezni fogja a fantáziadús mégis kiszámíthatatlan Vízöntő ezt a végtelen karácsonyi káoszt. Az ikrek igazán bizarr kalandokba keverednek, lesznek rablók, váltságdíj és még nyertes lottószelvény is.

Halak (02. 20-03. 20.): Ikertúra (2002)

Fotó: giphy

Ha valaha is voltál rossz nyaraláson, egészen biztosan átérzed majd Taylor és Kylie helyzetét. Ellopott autó, rossz repülőjárat és Las Vegas, na de mi jöhet még ezek után? A kreatív és gyors észjárású Halak egészen biztosan élvezni fogja ezt a filmek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

9 egyszerű mindfulness technika, amitől gyorsabban megy a munka, és még a kedved is jobb lesz

9 egyszerű mindfulness technika, amitől gyorsabban megy a munka, és még a kedved is jobb lesz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője