Ők a legviccesebb és legédesebb csillagjegyek mind közül

2022.augusztus.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Olyanok, mint egy ölelés, ami bármikor feltölt. Pedig csak zseniális a humoruk - ha akarják, ha nem. És sokszor nem is kell több, mint hogy egy igazán jót nevess valakivel, aki számít, és akivel lehet. Mutatjuk, kik azok a csillajegyek, akiknek ez zsigerileg megy.

Ahogy Marilyn Monroe is megmondta, a mosoly a legjobb smink, amit egy nő viselhet. Mégis akadnak napok, amikor se sminket, se mosolyt nem akar magára erőltetni az ember. Ilyenkor a legjobb, ha társaságban próbálsz feltöltődni, de ha még ennél is biztosabbra akarsz menni, akkor vedd magad körül Ikrek, Oroszlán, Szűz vagy Nyilas horoszkópú emberekkel. Hogy miért? Minden (égi) jel azt mutatja, hogy ezek a csillagjegyek rendelkeznek a legjobb humorérzékkel. A nevetéssel pedig rengeteg endorfint termelünk, ami köztudottan boldoggá tesz bennünket.

Ikrek: a csillagjegy, aki erőfeszítés nélkül mondja a legjobb vicceket

Az Ikrek még a legszigorúbb és legkonzervatívabb emberek arcára is képes mosolyt csalni, ráadásul ezt úgy teszi, hogy nem kell megerőltetnie magát. Emiatt néha nem értik, miért nevetnek körülöttük az emberek még a legapróbb megjegyzésen is. Az Ikrek számára ez a normális életszemlélet, de bárki másnak az a poén lehet a legviccesebb, amit valaha hallott. Gyakorlatilag nincs szórakoztatóbb, mint az Ikrekkel együtt töltött idő.

Oroszlán: a csillagjegy aki bárkit bárhol elszórakoztat

Biztosan hallottad már az Oroszlán csillagjegyű emberről, hogy csak úgy vonzzák maguk után a tekinteteket és a figyelmet - okkal. Ők azok, akiknek nem akad különösebb problémájuk a központi szerepekkel és a szórakozással, nem csoda hát, hogy mindenki rájuk figyel. Tipikusan azok az emberek, akiknek színpadon a helye. De ha jó őket nézni és humorosak, miért is ne lenne a helyük a színpadon? Míg sokuknak kényelmetlen ez a szerep, az Oroszlánoknak nincs különösebb problémája vele, sőt addig teszik ezt, amíg a szobában mindenki a hasát fogva nevet.

Ezt jelenti a horoszkópod szimbóluma

Ezt jelenti a horoszkópod szimbóluma

Szűz: a csillagjegy, aki a legokosabb poénokat puffogtatja

Te is sokszor irigykedtél azokra az emberekre, akik a legtalálóbb beszólásokat mondják, és úgy játszanak a szavakkal, ahogy más nem tud? Szinte biztos lehetsz benne, hogy ez az ember Szűz csillagjegyű. Ők azok, akiket sokszor nem is érdekel mások véleménye, ha a humorukról van szó, hiszen ez a tulajdonságuk az, ami átsegíti őket a nehezebb napokon. Ugyan sokszor nem érted meg őket elsőre, abban biztos lehetsz, hogy mindig a legtalálóbb pillanatban fognak téged feldobni.

Nyilas: a csillagjegy, aki a Dumaszínházban is helyt állna

Ha egy teremben van Nyilas, biztosan nem kell attól tartanod, hogy senki nem lesz elég bátor a felszólaláshoz. A Szűzhöz hasonlóan őket sem érdekli, hogy ki mit gondol arról, amit mondtak vagy beszóltak. Emiatt sokszor kicsit túlzásba is eshetnek a viccekkel, de pont az őszinte és kicsit durvább humor az, amiért szeretjük őket.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 Harry Potter-jelenet, ami nem került be a filmekbe, pedig ott lett volna a helye

5 Harry Potter-jelenet, ami nem került be a filmekbe, pedig ott lett volna a helye

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője