Ezek a csillagjegyek tökéletes párt alkotnak egymással

2020.június.4.

Ha a szerelmi életedről van szó, akkor egészen biztos, hogy a horoszkópod mindig tartogat számodra izgalmas meglepetéseket. Olykor remek iránymutatásként szolgálhat, hogy éppen milyen irányba tereld a kapcsolatodat, vagy ha egyedülálló vagy, mikor érdemes leginkább nyitott szemmel járnod, hogy rád találjon a szerelem. Most azt is megtudhatod, hogy a csillagok állása szerint mely jegyek szülöttei melyik másik csillagjeggyel passzolnak össze a leginkább.

Ezek a csillagjegyek tökéletes párt alkotnak egymással
Fotó: Rexfeatures

Kos + Mérleg

A kost maximálisan az ösztönei vezérlik a tetteiben, ezért rendkívül szavahihető. Erőteljes személyiség olykor káoszt okozhat, de amikor letesz az irányításról, felszínre kerül, hogy valójában megbízható és gyengéd. A mérleg tökéletesen alkalmas arra, hogy navigálja a kost az érzelmi dolgokban, amit a kos szívesen is vesz. A mérleg mélyen empatikus és megértő személyisége remekül felemeli a kost, ezért remek hatással vannak egymásra.

Ikrek + Szűz

Míg az ikrek összetett személyisége miatt szövevényes gondolkodású, addig a szűz bölcs, kitartó és következetes. Bár a szűz makacs, de az ikrek spontaneitása és nyitottsága ösztönözheti arra, hogy elhagyja a megszokott rutint, és új dolgokat próbáljon ki. Az ikrek tanulhat a szűz részletekre mindig ügyelő figyelmességére, a szűz pedig tudja, hogy az ikrek segíthet abban, hogy kreatívabb legyen.

Halak + Bak

A halak bizalmas és törődő személyiség, ezért egy olyan elkötelezett és megbízható társra van szüksége, mint a bak. A halak néha szeret a felhők közt lebegni, de a bak segíthet neki abban, hogy amikor kell, képes legyen a realitások talaján állni. A halak felfedező vágya és merészsége pedig segít abban, hogy a bak is nyitottabb legyen az újdonságra, és sok felejthetetlen, boldog pillanatot szerezzenek együtt.

Vízöntő + Rák

A vízöntő imád tervezni, így tökéletes partnerre lelhet a kreatív és megfontolt rákban. Bár mindketten szeretik a függetlenséget és az énidőt, a tartalmas beszélgetésekre és a tartalmas közös programokra is nagy hangsúlyt fektetnek. Mindketten szeretnek új hobbikat kipróbálni, a salsától egészen az ejtőernyőzésig. A vízöntő figyel arra, hogy a rák számára nyugodt és biztonságos környezetet teremtsen. Mindig felemelik egymást, a sebezhetőségüket feltárva egymás előtt pedig példaértékűen őszinte a kapcsolatuk.

Oroszlán + Skorpió

Az oroszlán energikus személyiség, aki imád a társaság középpontja lenni. A skorpió ezzel remekül tud azonosulni és lépést tartani, így jól kiegészítik egymást. Amikor az oroszlán nem érzi magát elég motiváltnak, akkor a skorpió ösztönzi és inspirálja arra, hogy minden helyzetből a lehető legjobbat hozza ki. Amikor a skorpió csalódottan érzi magát, az oroszlán pillanatok alatt képes felvidítani, így pedig kiegyensúlyozott párt alkotnak.

Bika + Nyilas

A bikának minden más csillagjegynél jobban szüksége van arra, hogy megbízhasson a partnerében. Bár olyan párt szeretne, aki értékeli az elkötelezettségét, hajlamos olyanokkal randizni, akik első ránézésre ennek a szöges ellentétét képviselik. A melegszívű nyilas tudja, hogyan oldja a feszültséget egy jó viccel, vagy ösztönözze a bikát arra, hogy jó eredményeket érjen el. A bika rengeteg remek ötlettel áll elő, a nyilas pedig bátorítja, hogy együtt megtegyék a következő lépést, így fantasztikus társai lehetnek egymásnak.

Ez is érdekelhet

A lakberendező tippjei, akiért Jennifer Lopez is odáig van

A lakberendező tippjei, akiért Jennifer Lopez is odáig van

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak