Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed szerint

2021.február.21.

Belegondoltál már abba, hogy a csillagjegyed alapján lehetnek olyan tulajdonságaid is, amelyek tükrében egy bizonyos környezetben, földrészen, éghajlati területen jobban éreznéd magad, mint bárhol máshol? A koronavírus-járvány miatt sajnos nemigen van lehetőségünk új helyekre ellátogatni, de azért álmodozni még lehet. A horoszkópod elárulja, mi lenne számodra az ideális lakóhely. Ha nem is költöznél oda, a járvány után egy utazást biztosan megér.

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed szerint
Fotó: Shutterstock

Kos (03. 21-04. 20.)

Nem szeretsz egy helyben ücsörögni. Energiával teli, spontán és merész vagy. Mindig készen állsz egy új kalandra. A legideálisabb lakhely számodra Ausztrália, ahol rengeteg új élményt szerezhetsz, szörfözhetsz az óceán partján, és újabbnál újabb mesés helyeket fedezhetsz fel.

Bika (04. 21-05. 20.)

Ambiciózus vagy, de szereted a függetlenséget. Csehország, különösen Prága tökéletes lakhely lenne számodra. A megélhetési költségek viszonylag olcsók, a tömegközlekedés pedig kényelmes, közben pedig egy kiegyensúlyozott és szép környezet vesz körül.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Rendkívül szeszélyes vagy, és még te magad sem vagy biztos benne, mikor milyen irányt vesznek a gondolataid. A legfontosabb számodra a változatosság, az állandó mozgás és megújulás. Mi is lehetne ideálisabb központja ennek, ha nem Las Vegas, ahol mindig történik valami?

Rák (06. 22-07. 22.)

A vízpart közelsége mindig megnyugtat, Barcelona pedig, mint a világ legszebb tengerparti városainak egyike, tökéletes lenne számodra a nyolc fehér homokos strandjával és a Földközi-tenger közelségével.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Magabiztosságod az egekig ér, és rendkívül ambiciózus vagy. Sugárzó személyiségednek mi sem lehetne tökéletesebb lakhely, mint a napfényes Maldív-szigetek.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Intelligens vagy, szereted a praktikus megoldásokat, és egy jó könyv olvasása mindig tökéletes kikapcsolódást nyújt számodra. Velence a csodálatos kultúrájával, építészeti remekműveivel és gazdag történelmi múltjával ideális lakóhely lenne számodra.

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Imádsz a társaság középpontjában lenni, ezért egy igazán élénk, pörgős és élettel teli városban éreznéd magad a legjobban. A tökéletes választás számodra minden kétséget kizáróan San Francisco lenne.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Erős, heves és szenvedélyes személyiséggel vagy megáldva. New York ideális választás lenne számodra, hiszen a keleti parton fekvő város egy pillanatra sem alszik.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Született utazó típus vagy. Nem szeretsz egy helyben maradni, ezért a legjobb bázis számodra egy izgalmakkal teli város. Amszterdam érdekes történelmével és finom ételeivel rengeteg újdonságot tartogathat számodra.

Bak (12. 22-01. 20.)

Praktikus és etikus vagy, emellett pedig rendkívül nagy összhangban állsz a természettel. Kanada a természeti csodáival minden élményt megad neked, amire a természet-szereteted által vágysz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Rendkívül emberközpontú vagy, és csakis szeretetteljes környezetben érzed jól magad. Ghánát széles körben az egyik legbarátságosabb országnak tartják, sajnos azonban nagy szegénység uralkodik, illetve problémákkal küzd mind az oktatás, mind az egészségügy területén. Ha itt vállalsz önkéntes munkát, a lelkednek is jót tehet, közben pedig lehetőséged nyílhat felfedezni az ország összes szépségét.

Halak (02. 20-03. 20.)

A lelked fő mozgatórugója a zene, így Franciaország a sokrétű, kifinomult és terjedelmes zenei kultúrájával igaz paradicsomot jelenthetne számodra. Gondoltad volna, hogy az ott élő emberek naponta átlagosan 2,5 órát töltenek zenehallgatással?

Ez is érdekelhet

10 híresség, aki SOHA nem iszik alkoholt!

10 híresség, aki SOHA nem iszik alkoholt!

GLAMOUR Horoszkóp

Könnyen dühbe gurulsz, ha a dolgok nem kedved szerint alakulnak - Egymondatos horoszkóp: Április 11.

Könnyen dühbe gurulsz, ha a dolgok nem kedved szerint alakulnak - Egymondatos horoszkóp: Április 11.

Divathírek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek

Ezért az ikonikus óráért évtizedek óta rajonganak a hírességek