Ezt ígéri december első napjára a csillagok állása - Egymondatos horoszkóp: December 1.

2020.december.1.

Mivel a Hold az Ikrek jegyében jár, ma szokatlanul kíváncsi és közlékeny vagy, s mivel képtelen vagy elviselni az unalmat, állandóan csacsogsz, levelezel, telefonálsz. Mivel a reggeli órákban a Holdat a Neptunusz támadja, félreértések adódhatnak és óvakodnod kell az olyan típusoktól, akik becsaphatnak, megtéveszthetnek. Egyébként mindenféle kommunikációra, tárgyalásra, reklámkampányra és házon kívüli programra alkalmas ez a nap. Egy kiadós séta az erdőben jót tesz a tüdődnek, de próbáld meg rendszerezni csapongó gondolataidat. A szerelemben ódzkodsz az elkötelezettségtől, de kedved támadhat egy jó kis pletykálkodásra.

Kos (03. 21-04. 20.) Intézd el a telefonhívásaidat, a levelezésedet, de a nap első felében ne dőlj be minden ajánlatnak, tanulj meg különbséget tenni fontos és érdektelen között!

Bika (04. 21-05. 20.) Talán úgy érzed, beszélned kell haszonleső, élősködő rokonoddal vagy barátoddal, hogy elmagyarázhasd, hogy nem látod értelmét a további kapcsolattartásnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Bárkit megtréfálhatsz, de a főnöködet kerüld el, mert ő az egyetlen, aki nem érti a tréfát, viszont érdemes lenne száműzni környezetedből a mérgező anyagokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma nyomaszthat a kommunikáció és a személyes érintkezés hiánya, mégse fogd vissza magad azért, mert attól félsz, hogy esetleg untatni fogod rokonaidat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Igyekezz visszaadni a barátoktól kölcsönkért pénzt, értékeld át üzleti kapcsolatodat, és gondold meg hogy vajon érdekedben áll-e, hogy fenntartsd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha dolgoznod kell, és csak a kijárási tilalom miatt mész haza, ám azon kapod magad, hogy a barátnői köröd igencsak beszűkült, akár fel is hívhatnád őket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha kollégáid vagy rokonaid a szokásosnál valamivel többször ugratnak, ne vedd sértésnek, de a médiában vagy kommunikációs szakmában jól szerepelsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jóllehet tudod, milyen felszínesek azok a kapcsolatok, amelyek kizárólag testi érintkezésen alapulnak, azzal, hogy félrelépsz, komoly csalódást idézhetsz elő.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Érzéseid elfojtásával vagy racionalizálásával megpróbálod elfelejteni érzelmi problémádat és lelkifurdalásodat, amely pedig lehetővé tenné az önkorrekciót.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne kapkodj, csak hogy befejezhess valamit, de ha rossz néven veszed partnered vagy rokonaid tréfáit, valószínű, hogy önmagadban kell keresned a hibát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne kérj olyan szívességet a kedvesedtől, amelyet a másik kihasználásnak tart, vagy felkeltheti benne a gyanút, hogy vonzalmad alapja a számítás.

Halak (02. 20-03. 20.) Elképzelhető, hogy összekaptok, mert sokallod a pasid házon kívüli programjait, de bőbeszédűséged miatt még azt is kibeszéled magadból, amit nem kellene.

Ez is érdekelhet

Ismét díjazott lett a magyar csokoládémanufaktúra a gasztronómiai Oscaron

Ismét díjazott lett a magyar csokoládémanufaktúra a gasztronómiai Oscaron

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk