Fejezd ki magad világosan - Egymondatos horoszkóp: Június 7.

2020.június.7.

Mivel vasárnap a Hold a gyakorlatias és szigorú Bak jegyében halad, talán komoly vagy, mint egy bagoly, de ebédidőben az Uránusz hatására feloldódsz, ráadásul pesszimizmusodtól is sikerül megszabadulnod. Hűség és kötelességtudás dolgában a párod jól jár veled, de a siker és az üzlet ne legyen számodra még a családodnál és a párodnál is fontosabb. Ne mondj nemet, ha a pasid többet kíván szórakozni, inkább vesd bele magad az érzelmek és a kapcsolatok világába! A nap második felében a Hold és a Rák jegyében lévő Merkúr tehet arról, hogy locsogásoddal a környezeted idegeire mehetsz, és ha nem elég empatikusan kommunikálsz, magyarázkodnod kell amiatt, amit mondasz. Célozgatás helyett fejezd ki magad világosan!

Kos (03. 21-04. 20.) Ma elhatározod: ha belegebedsz is, megcsinálod - dicséretes a céltudatosság, de nem szabad a végletekig hajszolnod magad és a családot elhanyagolni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a komputeredbe beviszed ötleteidet, mielőtt kiröppennének a fejedből, kitalálhatsz egy új terméket, de ma ne kérd számon másoktól döntésük logikáját.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Senki nem kap nálad gyorsabban egy új elképzelésen, de ha nyugodtan akarsz aludni, amennyire csak lehet, anyagi ügyeidből, ki kell iktatnod a bizonytalanságot.

Rák (06. 22-07. 22.) A párod keményen dolgozik, ám ha te szeretnél társaságba menni, emberekkel beszélgetni, és ezt ő képtelen megérteni, este nem tudtok egymással boldogulni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Fontos számodra a munkahelyi biztonság, de ha nincs közvetlen hasznodra, nem kell minden információt kiadnod, sőt csak hasznodra válhat, ha hátralépsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kiélheted kreativitásodat, de ha a párod nem tud a terveidhez alkalmazkodni, a nap második felében belátod, hogy neked is engedményeket kell tenned.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha kiderül, hogy a pasíd, akiről eddig azt hitted, hogy nők pénzéből él, remek üzletember, nem dobhatod el azt a pénzt, amit cégetek egyesítésével szerezhetsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Megértek a feltételei egy kínos ügy tisztázásának, s ha figyelembe veszed partnered elvárásait, jobb eredményt érsz el, mint amilyet egyedül elérhettél volna.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pompás ajánlatot kapsz, de ha csak üzleti lenne a kapcsolatod konkurenseddel, akkor a mai munkavacsorán nem akarnád rögtön betaszítani az ágyba.

Bak (12. 22-01. 20.) Ami a szerelmi életedet illeti, végre kimászol a csigaházadból, és hagyod, hogy megtörténjenek veled a dolgok, de délután nem éri meg beszállni egy vitába.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Túl kimerült vagy ahhoz, hogy megfelelj a család elvárásainak, ráadásul van valaki, aki össze akar ugrasztani kollégáiddal - ne sétálj be a kelepcébe.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne adj alkalmat a pasidnak, aki váratlanul felhív, hogy ráálljon egy másik nő farhullámára, de ha összefuttok, ne csak jelentéktelen semmiségekről társalogjatok.

Ez is érdekelhet

Napi szex: 5 férfi, akivel nem kellene lefeküdnöd - és ezt te is tudod!

Napi szex: 5 férfi, akivel nem kellene lefeküdnöd - és ezt te is tudod!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla