Fogadd el a kritikát vagy a negatív választ! - Egymondatos horoszkóp - január 12. péntek

2018.január.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Bakban lévő Merkúr együttállásba kerül a Szaturnusszal, kommunikációs és közlekedési nehézségekre, kellemetlen kritikákra, akadályok és korlátozások felbukkanására számíthatunk. Hajlamosak leszünk a negatív gondolkodásra, a túlzott aggodalmaskodásra, pedig pesszimizmusunk miatt valóban ígéretes lehetőségeket hagyhatunk ki. A merev véleményalkotás, a makacsság, a szőrszálhasogatás pedig nehezen gyógyuló sérelmek okozója lehet. Olyan tevékenységekben ígér sikert ez a fényszög, amelyek megkívánják a koncentrációt, a kitartást és az apró részletekre való gondos odafigyelést. Most érdemes olyan hosszú távra szóló vállalkozásokat beindítani, amelyek egy későbbi időpontban hozzák meg gyümölcseiket.

Fogadd el a kritikát vagy a negatív választ! - Egymondatos horoszkóp - január 12. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Munkaviszonyod megszűnhet, főnököd vagy kollégáid tisztességtelenül bánnak veled, esetleg olyan döntést hozol, amelyet később hideg fejjel nézve, megbánhatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Megfontolt döntést hozhatsz, mai tárgyalásod vagy vizsgád a terveid szerint fog lezajlani, de azért nem árt, ha felkészülsz néhány kínos bírálatra, negatív reakcióra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Halogató taktikával ma nem jutsz messzire, mindenesetre legyél résen: társulás, kölcsönügylet vagy egy új adótörvény miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Fogadd el a kritikát vagy a negatív választ, talán fájni fog, de csak hasznodra válhat, partner vagy rokon panaszait viszont ne vedd személyed ellen irányulónak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Félő, hogy az állásféltés miatt alulértékeled munkádat, szolgáltatásaidat: ne dolgozz ellenszolgáltatás nélkül, merd megkérni szolgáltatásaidnak árát!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha fáj is, be kell ismerned, hogy partnered vagy munkahelyi főnököd bizony meglehetősen önző alak, aki nemigen szokott tekintettel lenni jogos elvárásaidra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a családban kommunikációs problémák adódnak, vagy olyasmit várnak el tőled, amire senki más nem hajlandó, ne hallgass, inkább tagadd meg a kérést.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tudásodban pótolhatsz egy hiányosságot, de üzleti ajánlatodat gyanakodva fogadják, ráadásul a közlekedésben is kellemetlen tapasztalatokat szerezhetsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha cégednél nadrágszíjmeghúzásra kerül sor, kénytelen vagy alkudozni a fizetésedért, ha viszont a párod kevés pénzt hoz haza, ne rá hárítsd a felelősséget.

Bak (12. 22-01. 20.) Külföldi utazás, munkavállalás vagy megállapodás meghiúsulhat, peres ügy miatt bosszankodhatsz, ezért nem árt, ha lélekben felkészülsz a várható akadályokra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel a bolygók anyagi veszteséget, terhes kötelességeket jeleznek, ne engedd meg, hogy amit megszereztél magadnak, azt kedvesed vagy gyermeked elvegye.

Halak (02. 20-03. 20.) Némi nyomatékkal meggyőzhetsz másokat az ügyednek, de csapatmunkában kell megoldani egy nehéz feladatot, egyenként nem is lennétek képesek rá.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője