Hagyatkozz a megérzéseidre, és nem ver át senki - Egymondatos horoszkóp: június 15. Szombat

2019.június.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Rák jegyében lévő Merkúr és a Halak-Neptunusz háromszöge, támogatja az intuíciót, az alkotó fantáziát, a jótékonykodást, kreativitást és a művészi érzéket igénylő tevékenységeket. Ma kövesd az álmaidat, hagyatkozz a megérzéseidre, aztán vedd a bátorságot, hogy e szerint döntsél és cselekedjél! Kereskedők, bankárok, gyógyítók vagy a médiában tevékenykedők jó szimatuknak köszönhetik sikereiket. Mivel a Merkúr már a Szaturnusszal is szembenállásba kerül, nem árt tudni, hogy dicsérettel könnyebben eléred céljaidat, mint kemény kritikával. Ha bízol belső iránytűdben, ma senki nem verhet át, felismered ugyanis a rossz szándékot.

Hagyatkozz a megérzéseidre, és nem ver át senki - Egymondatos horoszkóp: június 15. Szombat
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha odafigyelsz rokonaid igényeire, nem találhatsz biztosabb hátteret, mint a kiegyensúlyozott család, és mivel belelátsz mások kártyáiba, nem kapod be a csalit.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha elébe mész mások igényeidnek és követed rokonod pénzügyi tanácsát, egy halom pénzt kereshetsz, és ha hagyod beszélni a kedvesedet, hamar beléd szeret.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy alkalmi megbízás több pénzt hoz a házhoz, mint amit elképzeltél, de ne hagyd, hogy nyomtalanul beleolvadjon a háztartási kiadásokba, inkább költsd magadra.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazásod az elképzelt módon valósul meg, a diákok pedig megérzéseikre hallgatva olyan könnyedén veszik a vizsgát, mintha előre tudták volna a tételeket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy bizalmas pénzügyi értesülés könnyen megzavarhat, és nem árt, ha észreveszed, hogy egyik barátod vagy üzletfeled nem ismeri azt a szót, hogy tisztesség.

Szűz (08. 24-09. 23.) Minél jobban bele tudod képzelni magad mások bőrébe, annál inkább teljesítik kívánságaidat, de könnyen beleszerethetsz valakibe, aki házas vagy nem független.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nincs jogod feltételezni, hogy főnököd vagy kollégád meg is érti indirekt mondanivalódat, de ne azt keresd, ki a hibás, hanem javítani kell a kommunikáción!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma hódolhatsz az utazás és a művészetek iránti vonzalmadnak, de még egy külföldi meghívás is közbejöhet: barátod szeretne üzleti kapcsolatba kerülni veled.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Család kontra pénz: próbáld meg kideríteni, hogy leendő hitvesed melyiket választja inkább: a családdal töltött órákat, vagy helyette még több pénzt keresne.

Bak (12. 22-01. 20.) Dicsérettel és egy kis hízelgéssel kapcsolataidban ma többre jutsz, mint bírálattal, de lehetőleg alkalmas időpontban telefonálj, senkit se zavarj meg munka közben.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hasznot hajtasz a cégnek, tudod, hogyan kell megnyerned kollégáid és kedvesed támogatását, ráadásul az anyagi igényeidet is képes vagy elfogadhatóvá tenni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma könnyen szót értesz szeretteiddel, intuíciódra is bátran hagyatkozhatsz, amelyeknek leginkább a művészet és a szerelem világában veheted hasznát

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője