Hajlamos lehetsz az álomvilágba menekülni - Egymondatos horoszkóp: Július 10.

2020.július.10.

A Halakban lévő Hold együttállása a Neptunusszal az oka, hogy ebédidőben hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől, viszont kifejlesztheted magadban az érzékszervek feletti észlelést – feltéve, ha hallgatsz tudatalattid üzenetére. De a mai napon a Rák-Nap, a Bak-Jupiter, a Plútó és a Hold barátságos fényszögeinek támogatásával könnyen szerzel magas állású támogatókat, bejuthatsz olyan körökbe, ahol a pénz és a hatalom van. Kiélheted művészi adottságaidat, foglalkozhatsz okkultizmussal, álomfejtéssel és jótékonykodással, de takarítás vagy a pontosságot megkövetelő feladatok helyett nézz meg inkább egy romantikus filmet. Étkezésnél kerüld a szénhidrátot és az élvezeti cikkeket!

Kos (03. 21-04. 20.) Hozzátartozóid szükségleteit ma a sajátod fölé kell helyezned, ha azok fontosabbak nekik, mint a tiéd neked, de óvakodj minden tartósítószert tartalmazó ételtől.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma könnyen megnyerheted barátnőidet és rokonaidat egy jótékonysági akció számára, ám este ráveheted a párodat arra, hogy megnézzetek egy romantikus filmet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Főnököd csak akkor adja beleegyezését kinevezésedhez vagy előléptetésedhez, ha rászolgálsz a bizalmára, de ha túlórázol, ne szégyellj pénzt követelni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha be akarsz állni misszionáriusnak, akkor se hagyd ott az egyetemet, rokonaidat viszont jobban érdekli, hogy kihez mész férjhez, mint az, hogy ledoktorálsz-e.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Becsapottnak lenni nagyon kellemetlen élmény, amire biztos, hogy nem vágyakozol, ha azonban pénzről vagy üzletről van szó, a mai napon ilyesmi is megeshet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Partnered vagy barátnőd akkor érzi magát biztonságban, ha pátyolgatod őt, de nagyon fontos, hogy felhívd a figyelmét arra, ha viselkedése valamiért nincs ínyedre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha te vagy az egyetlen dolgozó a cégnél, akit kihasználnak, aki nem teljesen elégedett a helyzetével, akkor hidd el: soha nem késő, hogy kimutasd, mire vágysz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Minél élénkebben képzeled el kreativitásod eredményét, annál valószínűbb, hogy be is fejezed, amit elkezdtél, de a romantikát se hagyd ki az életedből.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem értesz az üzlethez, csak a családhoz, ma óvakodj attól, hogy beleszólj a családi vállalkozás üzleti részébe, az alkalom ugyanis nem a legmegfelelőbb.

Bak (12. 22-01. 20.) Foglalkoznod kell ugyan a cégeddel, a párod viszont könnyen levesz a lábadról, amikor veszi magának a fáradságot, hogy megfejtse és valóra váltsa az álmaidat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha kollégáid anyagi kárt okoznak a vállalatnak, nem hunyhatsz szemet az eset fölött, viszont te se igényelj olyan pénzügyi előnyt, amit nem szolgáltál meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel a kreatív "jótündérek", a segítségre szoruló nők általában jó partnert fognak, ne mondj le egy randit, ahol befolyásos pasit, támogatót cserkészhetsz be.

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt