Havi horoszkóp: Végre egyenesbe hozhatod az életedet októberben

Egyre rövidebbek a nappalok és hosszabbak az éjszakák, a melankolikus időjárás azonban ne tántorítson vissza attól, hogy élvezd az életet. Olvasd el havi horoszkópodat, hogy megtudd, mit tartogatnak számodra a csillagok októberben!

Mit tartogatnak neked a csillagok októberre?
Mit tartogatnak neked a csillagok októberre?
Fotó: IMaxTree/Glamour

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

A HÓNAPOD Ha facér vagy, rengeteg skalpot gyűjthetsz be. Ám ha párkapcsolatban élsz, ez az időszak alkalmas arra, hogy társaddal tisztázd, vajon mindketten ugyanazt várjátok-e kapcsolatotoktól. Teljes hévvel állsz ki a párodért vagy kollégáidért, akiket szerinted igazságtalanság ért. Ha eddig még nem bukkant fel az igazi, de egyik évfolyamtársadnak vagy külföldi levelezőpartnerednek nem tudsz ellenállni, később együtt vibrálsz vele. Októberben erős érzelmek ráznak meg, mohóvá tesznek a drága ruhákra és kozmetikumokra, de 12-e táján hogyan mondod meg kollégáidnak, hogy pár napig nem fogsz dolgozni, mert hosszabb utazásra kell indulnod kedveseddel? Vágyaidat mindenesetre a valósághoz kell igazítanod. Végre üzleti és házassági problémáidra is találsz megoldást, és remekül leszerelsz egy alattomos, ellenséges érzelmű kollégát.

AZ ÉVED Párkapcsolatodban és vállalkozásodban is elfeledkezel minden habozásról, elhessegeted a hímezést-hámozást, és határozott lépésekkel megkezded egy új világ felépítését. Fontos számodra a magas életszínvonal, ezért nem lehet rossz néven venni tőled, amikor nem akarsz egy vegytiszta érdekkapcsolatra vágyó, számító pasit eltartani. Talán keresned kellene magadnak új hálótársat, szexpartnert, aki képes lehet még közös vagyonotokat is gyarapítani. Ha pert akarsz indítani, jobban teszed, ha erre nem a jövő év május végéig terjedő időszakot választod. Munkahelyeden a jövő év tavaszától nem éppen kéjutazás a gyakornoki idő, nehéz elképzelni, hogy még a magasabb bevétel kedvéért is bevállalod a képzettségedhez egyáltalán nem méltó munkát.

Skorpió (október 24.-november 22.)

A hónap első harmadában tudásodon és üzleti tehetségeden keresztül kerülhetsz kapcsolatba másokkal, szerezhetsz magadnak helyet a közösségedben. A Glamour kuponokat lehetőleg 7-én használd fel shoppingolásra, de szeretkezés helyett néha érd be szexszel is. Ahelyett, hogy belevetnéd magad az első szembejövő szélhámos karjaiba, aki ráadásul foglalt, miért nem próbálod meg felismerni, milyen kielégítő lehet átmenetileg az élet magadban is – vagy amíg nem találkozol egy igazán megfelelő partnerjelölttel. A fejfájás arra figyelmeztet, hogy oldd fel feszültségeidet. Ezt kétféleképpen teheted meg: vagy megszünteted a feszültség forrását, vagy megváltoztatod a partnereddel, főnököddel és a kollégákkal szembeni véleményedet, hozzáállásodat.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Akárhol bukkansz is föl, veled mindig történik valami. Azok közé tartozol, akik egy pillanat alatt tudnak kontaktust teremteni, így nem csoda, ha szívesen látott vendég vagy a bulikon. Októberben még egy viharos kapcsolat is komolyra fordulhat, ám ha kínos félreértés támad a pároddal vagy barátnőddel, ne tévesszenek meg a kétértelmű üzenetek – a látszat ellenére ragaszkodik hozzád. De ne égesd le a hitvesedet a barátai és főnökei előtt! A mindennapi élet sokba kerül, még egy egyszerű étel főzése gázon vagy egy tészta a sütőben is számolgatásra késztet, nem beszélve a kádban való fürdőzéseidről, amelyeket annyira szerettél... és még mindig szereted, de gyakran gondolsz a meleg víz árára.

Bak (12. 22-01. 20.)

Itt az ideje, hogy hogy egyenesbe hozd az életedet, karrieredet. Biztos, hogy hivatásodban vagy az üzleti szférában nagy jövő vár rád, de sokan kissé hidegnek, érzéketlennek tartanak. Főnököd vagy munkatársad viszont örömmel tapasztalja, hogy nem vagy olyan hűvös lány, amilyennek látszol. Azonnal szexőrült démonná vedlesz, ha partnered felbukkan a munkahelyeden. Októberben te kapod az előléptetést és a fizetésemelést, pedig mindenki azt hitte, hogy kevésbé visszafogottan öltözködő versenytársad lesz a szerencsés. Igyekezz azonban kideríteni, hányadán is állsz a főnököddel. Ahhoz viszont túl tehetséges és becsvágyó vagy, hogy buzgó háziasszonyként sütögesd a drága húsételeket a pasidnak vacsorára.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Újrakezded tanulmányaidat, a főiskolán vagy üzleti tárgyalásaid során megismerhetsz egy szoknyavadász hírében álló művészt, aki nem hagyja lerázni magát, sőt, feleségül akar venni. Párban? Egy last minute utazás mindkettőtök számára csodálatos lehetőségeket rejteget, de elég nehéz a pasidat számára idegen környezetben megítélni. Néhány nap kevés ahhoz, hogy életre szólóan dönts, kivéve persze, ha fülig szerelmes vagy. Ha viszont örök hűséget esküdtél kedvesednek, el vagytok szánva a nászútra, ám ha a tragacs nem akar beindulni vagy leáll valahol, hiába próbáljátok lökéssel vagy rúgással mozgásra bírni. Ha elkéstél a munkahelyedről és rohannod kell, s vezetés közben rád jön a dühroham, vagy néhány horpadás esett a járgányodon, akkor először a szerelőhöz mész, majd a céghez a batárral.

Csillagjegyek, akiket a legjobb szépérzékkel áldott meg a sors

Halak (02. 20-03. 20.)

Ellenőrizned kellene anyagi ügyeidet, felhagyni a pazarlással és az irreális elvárásokkal, ráadásul egy barátság vagy üzleti viszony jellemzőivel is próbálj meg tisztába kerülni. Ki az, aki eddig szervezte a programokat, felhajtotta a megbízásokat és fizette a számlákat? Ismerd fel végre, hogy a kiegyensúlyozatlan viszonyok nem tarthatók fenn sokáig! Megeshet, hogy egy rafinált barát vagy szerető könnyű prédának tekint, akit jól meg lehet fejni. A kölcsönök októberben ugyanabban a csónakban jönnek és mennek a barátok és családtagok között, ezért ne aggódj, ha valaki emlékeztet a tartozásodra. De a felszínen maradásért harcolnod kell, mentve a menthetőt pénzügyi fronton.

Kos (03. 21-04. 20.)

A hónap elején főnöködnek minél szürkébb asszisztensre van szüksége, talán azért vesz fel, mert csak a munkádnak élsz. Később viszont egyre élénkebben érdeklődik irántad, de hibát követsz el, ha félreérted közeledését. A pasi viszont, akivel az utóbbi időben több járgány hátsó ülését kipróbáltad, megkéri a kezed, de ne legyél féltékeny, ha másokkal is szót vált. Egyik kedvenc témád az emberek közti egyenlőség, de kihívó viselkedésed bajba sodorhat: nemcsak kollégáidat, hanem a párodat is felbosszantod. Életed párja vagy kedvesed gyakran magának követel, de céges vagy üzleti problémával küszködő főnököd állandóan felhív, hogy csatlakozz hozzá. Két részre leszel osztva: az élvezetvágy és a kötelességtudat között.

Bika (04. 21-05. 20.)

Tanulmányozd az őszi divatot és a hivatalos öltözéket, hiszen a Glamour-napokon bizonyára találsz olyasmit, ami az egyéniségedhez és pénztárcádhoz is egyaránt remekül illik. Fogyassz egészséges ételeket, ne várd tátott szájjal a sült galambot, és ne hagyd, hogy érzelmeid felülkerekedjenek, amikor pénzről és munkád díjazásáról van szó! Igyekezeted, jó munkád önmagáért beszél, de lázas tüsténkedésed mellé nem árt némi diplomácia. Félő, hogy nem mindig gondolod végig, milyen követelésekkel állhatsz elő párkapcsolatodban vagy hivatásodban. Ám előrejutás jó teljesítményed és kifogástalan modorod alapján – ez az elved a hónap második harmadában az érvényesülést jelentheti számodra.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Ha felsőfokú végzettséged és diplomád van, a magasabb jövedelem miatt nem bánod meg, ha másik országba helyeznek. Kirobbanó energiáddal, sziporkázó humoroddal nemcsak kedvesedet és barátaidat kápráztatod el, de szakmai támogatóidat is lenyűgözöd. Októberben rengeteg potenciális partnerjelölt közül válogathatsz, de nehogy olyasmit ígérj, amit később megbánhatsz. Ne legyen mindennél fontosabb az új partner becserkészése, ne ez legyen az egyetlen elfoglaltságod! Járj össze a barátaiddal ne ejtsd őket, mert most éppen randevúzgatsz valakivel. Szükséged lesz a támogatásukra később is, és biztos nem örülnének neki, ha csak akkor jelentkezel, amikor történetesen nincs a közeledben partner. 12-e magasságában csalással és árulással találkozhatsz a munkahelyeden.

Rák (június 22.-július 22.)

Munkahelyi perpatvarokba vagy munkaügyi pereskedésbe keveredhetsz, túlhajszoltnak érezheted magad. Nem ártana, ha idegeid jobban bírnák a terhelést. Októberben az a nehéz számodra, hogy otthon pihenj és kikapcsolódj. Közöld hozzátartozóiddal, hogy elvárod tőlük a segítséget a házimunkában. Partnered viszont közös cégeteket jelentős vállalkozássá fejleszti, ingatlanokat vásárol fel, hogy aztán átalakítsa és eladja őket, de negatív arca lehet viszont a korrupció és más törvénytelen tevékenység. Ha túl hosszú időt töltötök el egy fedél alatt, megváltozhatnak egymás iránti érzéseitek. Szerelmes, gondoskodó gesztusokkal elűzheted társad féltékenységét, azt viszont próbáld megakadályozni, hogy a hatalom a fejébe szálljon.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Ha szeretsz utazni, külföldi kedvesed országában most mindazt megkaphatod, amire vágysz. Kalandot és izgalmakat, de nem maradhatsz ott örökre. Elegáns és vonzó vagy, de azért az ízületeid és a lábad is megérzi az iróasztali számítógépes munkát. Ha nem érzed tehernek a társad állását, és büszke vagy arra, amit elért, örülsz az egyetértésnek, amely még a munka kapcsán is kialakulhat köztetek, de nem árt, ha a postaládáját is megtöltöd szerelmes üzenetekkel. Nem kell eltűrnöd jogtalan intézkedéseket, de igyekezz csökkenteni hitvesed terhét, amikor azt látod, hogy az már túl sok neki. Ha beleszeretsz jóképű, már eljegyzett kollégádba, a hét vége általában csak kínszenvedésnek bizonyul.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Ha úgy döntesz, hogy fordítasz a sorsodon, szexuális életeden és karriereden, a hónap első hetében kell lépned. Előbbre akarsz jutni és több pénzt keresni. de az állásváltoztatás kockázat. Ám önállóan eltartod magad, jól dolgozol, ezt bárki láthatja, talán még különleges és divatos ruhadarabokra is lesz pénzed – a Glamour shoppingünnep sokat ígérő. Mivel időnként felgyülemlenek a kiadások, a feszültség a magánéletedben is érezhető lesz. Gondold meg, kire és hogyan költöd a pénzed! Az őrangyal műve, hogy a fiúd, akivel együtt dolgozol, néhány jól fizető megbízással átsegít az anyagi mélyponton. De akár üzletről, akár párkapcsolatról vagy munkáról van szó, légy nagyvonalú, de ne balek!

Ez is érdekelhet

Jenna Ortega nemcsak Hollywood új üdvöskéje, de a vörös szőnyeg új hercegnője is

Jenna Ortega nemcsak Hollywood új üdvöskéje, de a vörös szőnyeg új hercegnője is

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói