Havi horoszkóp: Az Oroszlán szárnyal júniusban, a Mérleg pedig fürdik a szerencsében

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Új hónap, új lehetőségek. Olvasd el havi horoszkópodat, hogy megtudd, mit tartogatnak számodra a csillagok júniusban!

Mit tartogatnak neked a csillagok júniusra?
Mit tartogatnak neked a csillagok júniusra?
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Mi vár a hónap szülöttére, az Ikrekre? Fennáll a szerelmi vagy munkahelyi cselszövés lehetősége, még a számítógép is bedögölhet, a pletykálkodásnak pedig komoly következményei lehetnek. Ne feledd, hogy amíg igazat mondasz, nem követhetsz el hibát, nem okozhatsz csalódást a főnöködnek, mint csapnivaló munkaerő. Ha őszinte vagy, gyorsan megtudod, ki áll közel hozzád és ki nem. Izgalmas érzés lesz beülni kedvesed sportkocsijába, ám ha nem akarod, hogy csábító igyekezeted kárba vesszen, kitelik tőled, hogy egyszerre két pasit is bolondítasz. 21-e táján tető alá hozhatsz egy előnyös szerződést, de elfogy a türelmed – senki nem ellenőrizheti többé minden lépésedet. Szakíts meg egy barátságot vagy kapcsolatot, vagy a nyarat játszmákkal kell töltened.

AZ ÉVED A főnököd 2024 tavaszáig nem kezel kesztyűs kézzel, de talán így a helyes. Mivel a sértett Szaturnusz és a Neptunusz csúnya dolgokat derít ki róla, vagy a párodról, nem foghatod be a szemed, tudomásul kell venned az igazságot. Nem lenne szerencsés fordulat, ha munkahelyeden megelégednél a főnök titkos szeretőjének státuszával. Ám amikor ő szépen ejt téged, mindenkin kipróbálod a bájaid hatását, aki csak nadrágot hord. Októberig boldog és felszabadult időszak elé nézel, ha a házasodási témát nem feszegeted. A szavak mestereként viszont több hónapon át közel tartod magadhoz potenciális szerelmeseidet. Bármennyire is eleged van a munkádból, a házasságodból és abból az élethelyzetből, amelyben vagy, csak jövőre tudsz lelépni, változtatni.

Rák (június 22.-július 22.) Szereted az élet kellemes oldalát és a pénzt, amelyen mindent meg lehet vásárolni Az anyagi ellentétek nyomhatják rá bélyegüket fontosabb kapcsolataidra, partnered vagy gyermeked miatt szorult helyzetbe kerülhetsz, de barát vagy kolléga kihúz a pácból. Felejtsd el a spirituális előadásokat, mert amiket ott hallasz, csalódást okoznak, és viszik a pénzedet. Az Uránusz befolyása viszont üzleti és erotikus kísérletezésre buzdít. A közös vállalkozás vagy fantáziálás során a barátod meglepő felfedezést tesz. Egyik rokonod vagy üzletfeled viszont megpróbálja kihasználni híres szentimentalizmusodat, de gyorsan rá kell ébrednie, hogy vajszíved alatt erős lélek lapul, úgyhogy nem lehet veled packázni.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Jól teljesítesz a munkahelyeden, ám ha viszonyt kezdesz a főnököddel, megeshet, hogy többé nem tart igényt a munkádra. Kedvesed viszont csábító lehetőséget kínál fel számodra, de emiatt sokak számára komoly vetélytárssá válhatsz az emelkedési pályán. Kerüld a Bikákat és a Vízöntőket, akik sok kellemetlenséget okozhatnak! Ám ha váratlan munkalehetőség adódik, mondj igent, mert kezdetben nem lesz több a pénzed, mint most, de fantasztikus feladattal bízhatnak meg, amitől szárnyaid nőnek. A megszállottságot pedig ne téveszd össze a szerelemmel! Ne adj kölcsön egy vasat sem, ne vállalj kezességet senkiért, és vigyázz, mert munkatársad a pasidra feni a fogát!

Nagy júniusi pénzhoroszkóp: A Bika váratlan haszonra tesz szert, az Ikrek számára főnyeremény lesz a hónap

Nagy júniusi pénzhoroszkóp: A Bika váratlan haszonra tesz szert, az Ikrek számára főnyeremény lesz a hónap

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Bármilyen módon is szerzel társat, lehetőleg olyan megállapodás köttessék köztetek, amely a párodat is ösztönzi. Legyen a beígért külföldi utazás ideje a hónap közepe. Hagyd magad mögött azokat a körülményeket, melyek a végletekig felbosszantottak, és menj egy időre vissza a természethez! Amíg nem nyitod ki a szád a munkahelyeden, és nem kezded el tenni-venni magad, nem lehet nagy baj. Titkos szerelmi kapcsolatodban a feszültséget a féltékenység és az anyagi civakodások okozzák. Azt hitted, ha szingliként lefekszel szakmai vagy üzleti ellenfeleddel, az majd meg fogja oldani a kapcsolatotokat. De csak rosszabb lesz minden. A pasi csak a barátainak akarta megmutatni, hogy sikerült „megolvasztania a jéghegyet”.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) A hónap elején szerencsésnek mondhatod magad, ha hivatásod lehetőséget teremt művészi hajlamaid kiélésére. De miért kell minden este valamilyen mulatságra vagy rongyrázó buliba menned? Ha korábbi főnökeid kedveltek, még ha le is mondtak rólad, mert reménytelenül rossz munkaerőnek tartottak, idén már gürcölnöd kell. Rengeteget kell dolgoznod, de a hónap közepén nélkülözhetetlenné teheted magad, ráadásul a bankszámlád is örvendetes gyarapodást mutat. Ám ha iparosokkal adódik dolgod, készülj fel átverésre, őrült helyzetekre. Ha a pasidat anyagi veszteségek vagy rossz hírek nyomasztják, válassz egy kedvezményes előszezoni nyaralást, és oldott beszélgetéssel feledtesd el vele a gondjait.

Skorpió (október 24.-november 22.) Főnöködet csak az bosszantja, hogy munkatársakat megbolondítod. Mielőtt beálltál volna új munkahelyedre, mindenki békésen, nyugodtan dolgozott, most azonban egy felbolydult méhkashoz hasonlít az iroda. Egy szép napon még azt kell megérned, hogy a férfi munkaerők ölre mennek érted. Tudatosan építs arra, hogy mindenkinek van egy gyenge pontja, amelyen keresztül elérhetők az érdekei. Feladatod, hogy megtaláld ezt. Házasságodra, párkapcsolatodra az anyagi érdek és a hazugság lehet jellemző. De az sem kizárt, hogy a párod rosszul ítél meg, számítónak tart, holott egyáltalán nem vagy az. Szeretnéd egyedül is vinni valamire: az a nő vagy, akire büszke lehet a társa.

Nyilas (november 23.-december 21.) Új helyzet teremtődik a munkahelyeden, talán még a felettesed is változik, vagy te nézel másik munkahely után. Szerelmed és közös boldogságotok eleinte elfedi előled a negatívumokat. Nyaralás előszezonban? Ha külföldre utazol, elképesztő kalandokban lehet részed. Talán sikerül felismerned, valójában mi rejlik segítőkészséged mélyén: az, hogy ösztönösen úgy próbálod enyhíteni saját gondjaidat, hogy a hozzád legközelebb álló személyeket akarod irányítani, terelni. De hiába tudsz annyi rosszat a házasságról, hiába nem akarod lekötni magad, egyszerre nyilvánvaló lesz, hogy csak a pároddal lehetsz boldog. Ahhoz viszont különös tehetséged van, hogy a legalkalmatlanabb helyeken és időpontokban a leginkább alkalmatlan szavakat mondd.

Bak (12. 22-01. 20.) Az exed vagy féltékeny szeretőd mindent megtesz, hogy elrontsa az üzletedet. Ha viszont meg vagy győződve arról, hogy a szerelem elkerül téged, kezdeti idegenkedésed egy jómódú pasi mellett oldódni kezd. Semmi bajod a szeretkezéssel, csak néha eleged van már abból, hogy kizárólag a szex- és üzletpartnert látják benned, mintha egyébre nem is lennél alkalmas. De ráébredsz arra, hogy egy pasi napról napra többet jelent számodra. A munkahelyeden viszont csak az érdekel, hogy esetleg lemaradsz valamiről. A dolgozóban viszály, irigység, pletyka keseríti meg napjaidat. Bár neked is lenne mondanivalód az ügyben, inkább ne szítsd a tüzet – a végén még te leszel a bűnbak. Azt viszont jobban is tűrhetnéd, ha valaki megmondja neked az igazat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nehezen birkózol meg az anyagi gondokkal, egy kapcsolat inkább csalódást, mint beteljesülést hoz számodra, de jogosan remélheted, hogy a rokonság segítséget nyújt. Gyermekeddel, üzletfeleiddel, szűkebb környezeteddel romolhat a kapcsolatod, s ennek okai a féltékenységtől kezdve az anyagi ellentéteken át szabadságod korlátozásáig rendkívül széles skálát ölelhetnek fel. Partnered nem tudja elviselni, ha minden gátlásodat levetve vadászol a pasikra, ezért próbáld meg gátlástalan bókolással erősíteni az egóját. Arról viszont nem tehetsz, ha miattad egyes férfiak bolondot csinálnak magukból. Te senkit sem biztatsz, mert egyikük sem érdekel igazán. Azt viszont már nem szíveled, ha kihasználnak.

A karma nem válogat: erre kell vigyáznia a Bika, a Szűz és a Bak csillagjegyeknek

A karma nem válogat: erre kell vigyáznia a Bika, a Szűz és a Bak csillagjegyeknek

Halak (02. 20-03. 20.) Aki a hónap elején és közepén társkeresésre adja a fejét, sikerrel jár. Szívügyekben fontos bejelentés várható, de a családi béke megőrzése szükségessé teheti, hogy kinyisd a pénztárcádat. Ha úgy érzed, munkahelyeden és otthonodban is túlterhelnek, ügyelj arra, hogy ne egyedül terheljen a felelősség. Egészséged helyreállítása plusz kiadásokat tehet szükségessé, egy kudarc vagy elutasítás könnyen letörhet, de a hónap kedvez az ingatlanügyek intézésének. Az iparosok és a párod is hetekig dolgoznak azon, hogy lakhatóvá tegyék a lakást, de a kandallótűztől még messze vagy. A hivatásbeli és üzleti ügyeket viszonylag elég könnyen rendbe lehet tenni, de a családi és együttélési problémáknak mélyebb gyökerei vannak. Helyesen tennéd, ha legalább néha engednél partnerednek és hozzátartozóidnak.

Kos (03. 21-04. 20.) Míg kedvező fordulatokra számíthatsz pénzügyekben, hivatásodban, szakmai és rokoni kapcsolataidban csalódások érnek. Az illúziók egy részével le kell számolnod. Megrögzött csábítóként nincs túl sok kedved ahhoz, hogy hűséges legyél partneredhez. Élvezed a flörtölést, a szexet és az új élményeket. Izgalomra van szükséged az életben, és szeretsz kockáztatni. De különösen a vadászat szakaszát élvezed, ezért is lehetnek meglehetősen rövid románcaid. Zsúfolásig tele van a határidőnaplód, de még hányféle állást és üzletet akarsz megkaparintani? Egyet már kaptál a cégnél, aztán barátnő, sporttárs és szerető is vagy, és talán nem túl sokára anyuka. Ennyi talán elég lesz.

Bika (04. 21-05. 20.) A családi körben felbukkanó viszályok több önfegyelmet követelnek tőled, mint amennyire mostanában képes vagy. Családtag vagy rokon önzése, barát áskálódása és haszonlesése az agyadra mehet, de bebizonyíthatod szeretődnek, vagy pártfogódnak, hogy készen állsz egy mélyebb, szorosabb kapcsolatra. Sokáig tétovázol, hogy kapcsolatba lépj-e, és teljesen megnyílj partnered felé. Ha azonban úgy döntesz, hogy megteszed a döntő lépést, akkor mindenképpen hűséges maradsz. Néha a szokásosnál is lustább vagy, ráadásul túl sokat nassolsz. Ha nem akarod, hogy izmaid petyhüdni kezdjenek, ne bízz a konditerem vonzerejében – az ágyban kell őket megdolgoztatnod.

Tudj meg többet az asztrológiáról:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez a világ legmélyebb dekoltázsával is elegáns

Jennifer Lopez a világ legmélyebb dekoltázsával is elegáns

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Ezért éri meg idén ősszel Zágrábba utazni (x)

Ezért éri meg idén ősszel Zágrábba utazni (x)

PR

Ilyen a tökéletes szépség-nap: fűszerezd meg egy kis luxussal! (x)

Ilyen a tökéletes szépség-nap: fűszerezd meg egy kis luxussal! (x)

PR

Bakteriális vaginózis: okok és megelőzés (x)

Bakteriális vaginózis: okok és megelőzés (x)

PR

Álomból valóság: Hogyan valósíthatjuk meg a céljainkat néhány alapvető lépésben? (x)

Álomból valóság: Hogyan valósíthatjuk meg a céljainkat néhány alapvető lépésben? (x)