Heti horoszkóp: Fantasztikus hét jön, használd ki! - január 30. - február 5.

Egy újabb hét tele új kihívásokkal. Hogyan nézz ezekkel szembe? Mire érdemes figyelned ezen a héten? Mik azok a dolgok, amiken dolgoznod kell, akár önmagadban is? A heti horoszkópodban igyekszünk minden kérdésedre gyors választ adni, hogy kellő felkészültséggel és önbizalommal vágj neki a hétnek.

Heti horoszkóp: január 30. - február 5.
Heti horoszkóp: január 30. - február 5.
Fotó: Getty/IMAXtree/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Készülj fel arra, hogy sok emberrel kerülsz kapcsolatba, új barátságok is születnek. Ha fizetésemelést kérsz, azért kapod meg, mert céged igényt tart rád, s nem azért, mert neked és a párodnak is plusz pénz kell. A bolygók lendületet adnak napjaidnak, utazásra is számíthatsz, de igyekezz betartani a sebességkorlátozást és a közlekedési szabályokat.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyeden alkalmazkodnod kell a változó és szokatlan beosztáshoz. Nemcsak szeretnéd elfelejteni az összes felmerült kiadásodat, de azt is szeretnéd, ha soha nem léteztek volna. Valakit rendkívül lenyűgözőnek találsz egy pénzügyi témákkal vagy kriptovalutával foglalkozó konferencia során, akár szemtől szemben, akár az interneten.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az online-marketingből hasznod lehet, de munkahelyi viszonyod vagy az ex felbukkanása féltékenységhez vezethet. Magabiztosnak érzed magad, és ez segít abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az utadba eső lehetőségekből. Pár nélkül? A rohanó élettempó nem hagy sok lehetőséget a társkeresésnek, amelyre legfeljebb a munkahelyeden kerülhet sor.

Rák (06. 22-07. 22.) Elbűvölő vagy undok egyaránt lehetsz barátaiddal és főnökeiddel, csak rajtuk múlik. Céged gondokkal küzd, de a szíved szakadna meg, ha el kellene adnod. Barátaid segítségével találsz rá vevőt, még akkor is, ha a csőd szélén áll. Ha valaki kockázatos befektetést kínál, mérlegeld az előnyöket és hátrányokat, de váratlan eseményekre is számíts.

Nem igazán illik rád a csillagjegyed leírása? Asztrológus magyarázza el az okát

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Állandóan találkozód van barátaiddal és ügyfeleiddel, és a legjobb úton haladsz afelé, hogy lefeküdj egyikükkel. De ahányszor csak a főnököddel találkozol, mindig felbosszant. Érzed, hogy nincs még egy ilyen pasas a földön, aki ennyire fel tud kavarni, de tudnod kell, hogy üzletet a tárgyalóteremben, nem pedig az ágyban szoktak kötni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Elveszíted megszokott nyugalmadat, amikor úgy érzed, mintha börtönben lennél a munkahelyeden. Egy üzleti kapcsolatnak köszönheted új ismeretségedet, aki veszélybe sodorhatja jó híredet. Ám ha külföldi kiküldetésed jól sikerül, ügyfeled, akibe talán szerelmes vagy, a jövőben gyakrabban tart majd igényt diplomáciai érzékedre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem kapsz üzenetet, az is üzenet. A szexben nincsenek szabályok vagy akadályok számodra. Az a gondolat, hogy ömlik a pénz, de ezért 12 órát az irodában kell töltened, nem túl vonzó számodra. Ne zárd ki egy távkapcsolat lehetőségét, s ha sikerül oltár elé vonszolnod a pasidat, ő talán már átgondolta a vagyonmegosztás kérdését is válás esetén.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Többet tudsz kommunikálni, és ennek következtében sok félreértést tisztázhatsz, de még olyankor is szerelmesen szorongatod kevesed kezét, amikor az üzleti mérlegbeszámolóról tárgyaltok. Ám ha arra kényszeríted a párodat, hogy örök szerelmet esküdjön neked az oltár előtt, ne lepődj meg, ha a szertartás kellős közepén megszökik előled.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Új emberekkel ismerkedni egyszerű, de találkozni valakivel, akivel szeretnél együtt élni, már nem az. Ha kedveled az újító szándékú légkört, szólj rokonaidnak, hogy állást keresel. Ám a héten elő kell venned a védősisakot és a pajzsot, mert csatát jeleznek a csillagok. Ha lenne varázspálcád, néha szeretnéd elfelejteni, hogy van családod.

Ez a 3 csillagjegy kutakodik legtöbbet a szerelme exe után

Bak (12. 22-01. 20.) Jól cseng a neved a szakmádban, láthatóvá válsz a munkaerőpiacon, de ne dolgozz annyit, hogy a szerelemre ne maradjon időd. Kollégád vagy főnököd kiválóan végzi a munkáját, de vigyázz vele, mert nagy szoknyavadász. Ha adsz magadnak egy kis időt, hogy rendet tegyél a gondolataidban, az nemcsak neked tesz jót, hanem kapcsolatodnak is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nem zárod le a múltat, nem tudsz lehetőséget teremteni arra, hogy valaki belépjen az életedbe. Mivel a számítógépek korát éljük, erős lehet a kísértés, hogy SMS-t küldj az exednek. De arra már senki sem tud rákényszeríteni, hogy elkötelezd magad és családot alapíts. Vizsgaidőszakban viszont ne csak emelgesd a könyveket tanulás helyett.

Halak (02. 20-03. 20.) Szeretsz nagyot álmodni, de ha lehetőséget kapnál arra, hogy valamit örökre elfelejts, akkor szívesen elfelejtenéd, hogy van egy munkád, amivel foglalkoznod kell, és olyan kollégáid, akik az idegeidre mennek. Feszült pillanataidban szívesebben dolgozol egyedül. Ne hagyd, hogy rokonaid kihasználják lágyszívűségedet vagy lerobbanjon a kocsid!

Kezd a csillagokkal a hetet:

Ez is érdekelhet

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Apa lesz Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói