Innen tudhatod, hogy a gyerekednek az átlagnál sokkal több fizikai energiája van

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma elmagyarázza, honnan tudhatod, hogy a gyerekednek az átlagnál sokkal több fizikai energiája van.

Mutatjuk honnan tudhatod, hogy a gyerekednek az átlagnál sokkal több fizikai energiája van | HiddenCatch
Mutatjuk honnan tudhatod, hogy a gyerekednek az átlagnál sokkal több fizikai energiája van | HiddenCatch
Fotó: Gettyimages.com

Mikor elkezdtem írni ezeket a cikkeket, akkor volt szó a kronobiológiáról, de igazából valahogy azóta se került elő a téma. Egy gyors update, azoknak, akik csak most kapcsolódnak be: a kronobiológia energiaszintekkel foglalkozik és azt határozza meg, hogy mennyi fizikai, érzelmi és szellemi energiával érkeztünk a földre.

Mert bizony nem ugyanannyival jövünk és pont ezért nem is ugyanarra vannak képességeink, illetve nem ugyanaz a munka, sport, vagy kikapcsolódás az, amit preferálni fogunk. A probléma akkor szokott kezdődni, amikor valakivel összeköltözünk és nagyon más szintekkel rendelkezik, mint mi. Az elején ebből nyilván mit sem veszünk észre, hiszen a rózsaszín szemüveg ápol és eltakar, két év után viszont kiütköznek olyan problémák, mint például hogy az egyikünk éjjel nappal mozogna, a másikunk kedvenc kikapcsolódása pedig az olvasás, stb.

Ezt jelenti a horoszkópod szimbóluma

Biztos, hogy hiperaktív?

Ám mivel a párkapcsolatainkat mi választjuk és jó eséllyel érzünk rá ezekre a szintekre, akkor is, ha soha az életben nem hallottunk a kronoról, egy kisgyerek érkezése már teljesen más tészta. Sőt, ott kimondottan sokszor látunk olyat, hogy igen vicces kedvében volt a sors, mikor szülő-gyerek párost választott egymásnak. Sokféleképpen tud két ember nem illeszkedni egymáshoz, de most induljunk ki abból, hogy a szülő átlagos fizikai energiával rendelkezik, a kisgyereknek pedig sokkal több jutott. Ekkor szokták elkezdeni orvoshoz cipelni, hiperaktívnak címkézni és tipikus nehéz esetnek nyilvánítani. Ilyenkor a világon semmi másról nincs szó, mint hogy ennek a kisgyereknek rengetegféle hobbira és külön foglalkozásra kell járni, és főleg olyanokra, ahol fizikailag terhelik, illetve van kivel versenyeznie. Jók lehetnek a labdajátékok, a küzdősportok, a biciklizés, a tánc, szóval értitek, olyan tevékenységek, ahol fizikailag van lefárasztva.

De hogyan tudjuk meg, hogy kinek mennyi a pontszáma? Én erre egy speciális programot használok, viszont szerencsére igen sok honlapon elérhető ez az adatbázis, például itt is. A leírással ne nagyon foglalkozzatok, mert abban igencsak vannak hiányosságok, viszont a számokat remekül lehet látni.

  • Fizikai szint: szex csakra pontszám + napfonat csakra pontszáma
  • Érzelmi szint: szív csakra pontszáma +torok csakra pontszáma
  • Szellemi szint: harmadik szem csakra pontszáma + korona csakra pontszáma

Ha egy random példát veszünk, akkor mondjuk írjuk be, hogy 2022. 08. 15., azt fogjuk látni, hogy szex csakra: 20 pont, napfonat csakra: 79 pont, tehát az össz érték: 99 pont. Annyit még megsúgok, hogy azért a napfonat csakra száma mindig hangsúlyosabb, szóval ez egy tipikus olyan eset, ahol bár a 99 annyira nem kiugróan magas, de mivel ebből 79 jön a harmadik csakrából, így ezen a napon született kisgyerekek igen pörgősek lesznek.

Fontos információ: ha valaki balkezes, akkor a szex csakra száma és a napfonat száma felcserélődik!

Az, hogy mi kevés és mi sok, mindig viszonyítás kérdése. Először nézzük meg a sajátunkat, majd a párunkét és ehhez képest viszonyítsuk a gyereket, vagy gyerekeket. De általában véve igaz, hogy: 50-70-ig nagyon alacsony, 70-100-ig közepes, 100 felett pedig magas. A melankolikus gyerekek inkább olvasni szeretnek és számukra minden labdajáték egy kidobóssá válik, a szangvinikusok mindent megunnak és folyton új dolgot szeretnének csinálni, a flegmatikusoknak az a jó, ahol a kitartásukat díjazzák, a kolerikusok pedig pörgős kis energiabombák.

Tudj meg többet az asztrológiáról:

Ez is érdekelhet

Priger Inez megmutatja a tökéletes őszi szett titkát

Priger Inez megmutatja a tökéletes őszi szett titkát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói