Hűtlenség, titkos viszonyok, irreális elvárások jellemzik a mai napot - Egymondatos horoszkóp: április 10. szerda

2019.április.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vénusz és a Neptunusz együttállása csalás, hűtlenség, titkos viszonyok, irreális elvárások, drog- és alkoholfogyasztás, és a valóság előli menekülés veszélyére figyelmeztet. Vigyázzunk tehát pénzünkre, érzelmi és anyagi ügyekben óvakodjunk a légvárak építésétől, szeretteink túlidealizálásától, de fogjuk munkára alkotó képzeletünket. Nehogy olyan titkos reménnyel indíts egy kapcsolatot, hogy a másik majd olyanná válik, amilyen társról eddig ábrándoztál. A Nap és a Szaturnusz négyszöge arra figyelmeztet, hogy nem vonhatod ki magad bizonyos kötelezettségek alól. De néhány korlátozás vagy elutasítás miatt még ne érezd magad született vesztesnek!

Hűtlenség, titkos viszonyok, irreális elvárások jellemzik a mai napot - Egymondatos horoszkóp: április 10. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Kapcsolataid rendkívül egészségtelenek, hajlamos vagy önámításra, és ha elvárásaid nem teljesülnek a munkádban vagy a szerelemben, áldozatnak érezheted magad.

Bika (04. 21-05. 20.) Élvezed, ha szívességeket tehetsz barátoknak, kollégáknak, és jó érzés számodra, ha támogatásodat elfogadják, de ők magától értetődőnek tartják készségességedet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Baráttal ne üzletelj; titkos munkahelyi viszonyod vagy egy cégeddel kapcsolatos botrány árthat a hírnevednek, ezért ne szorgalmazz zűrös kapcsolatokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne ma kérj fizetésemelést, de egy romantikus film beindíthatja a könnymirigyeidet, és valószínűleg akad egy barátnőd, akivel elmehetsz vakációzni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Engedékenységeddel csak főnököd vagy üzletfeled ágyáig juthatsz, és ha cégednél sikkasztásról hallasz, csak józan hozzáállással háríthatod el a vészhelyzetet.

Szűz (08. 24-09. 23.)
Elvarázsolt hercegre vágysz, de pillanatnyilag be kell érned egy békával: olyan partnerhez kötődhetsz, aki foglalt, vagy aki anyagi támogatásra szorul.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Munkahelyi románcod megkeseredhet, s csak magadnak keresed a bajt, ha arra bátorítod kollégáidat és rokonaidat, hogy kihasználható áldozatként kezeljenek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A kisujjadat sem kell mozdítanod, ha el akarsz csábítani valakit, bejárjátok a szerelem minden rejtett ösvényét, de a kapcsolatodért áldozatokat kel vállalnod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel a művészet vagy a kreativitás gyakorlása külön helyiséget igényel, ha a munkahelyeden nem vonulhatsz el, otthon annál fontosabb a saját felségterület.

Bak (12. 22-01. 20.) A szerelemben ne ringasd magad hiú ábrándokba, ne hanyagold el a saját érdekeidet, ismerd föl, hogy az adás és a kapás a családi életedben sincs egyensúlyban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha pénz- vagy ingatlanügyről, párkapcsolatról, rokoni támogatásról van szó, sürgősen szállj le a földre, légvárak építése helyett keress más módszereket.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha gyászos anyagi helyzetben vagy, ne áldozd fel saját vágyaidat, pénzedet másokért, és vigyázz, nehogy valaki a csáberejével kiszedje belőled üzleti titkaidat

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője