Idén rátalálhat a Skorpiókra az Igazi - Nagy éves horoszkóp

2020.január.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Úgy tűnik, nem vetsz meg semmiféle módszert, ha üzleti hasznot remélsz. Most kérhetsz jobb beosztást, fizetésemelést, egzisztenciádat biztos alapokra helyezheted, tartós kapcsolatra is esélyed van, kinézhetsz egy drága autót, csak a családi, jogi és anyagi vitáknak igyekezz elejét venni. Magabiztosságod idén nem abból fakad, hogy számos készséget sajátítottál el vagy óriási adathalmazt raktároztál el a fejedben, hanem abból, hogy egy hullámhosszon vagy a legújabb eseményekkel, és ritka érvelőképességednek köszönhetően szinte minden ajtó megnyílik előtted. A szakmai és pénzügyi viták 2020-ban a Skorpiók éltető elemei.

Felismered eredendő szellemi fölényedet, jóllehet nem tudsz mindent, de eleget tudsz ahhoz, hogy magabiztosan irányíthass és motiválhass másokat. Elég bátorságot szereztél ahhoz, hogy gondolataidat és elképzeléseidet is a világ elé tárd. Ötleteid gyakorlati értéke szinte felülmúlhatatlan. Tárgyalásaidat, üzletkötéseidet viszonylag gördülékenyen intézed, s ha reális üzleteken dolgozol, kitűnő hullámlovas lehetsz. Minél szorgalmasabban és kitartóbban dolgozol, annál bőségesebb lesz a termés, amit betakaríthatsz. Pontosan tudod, mit kell mondani ahhoz, hogy üzletfeleid, megbízóid vagy hitelezőid horogra akadjanak. Eladói képességed istenadta tehetség, amellyel mindenkit rá tudsz venni, hogy megvegye a termékeidet vagy pénzelje a vállalkozásodat.

Az év végén szerencsésnek érezheted magad költözködés vagy ingatlanvétel miatt. Lehet, hogy az év második felében annyi elfoglaltságod lesz, hogy nem jutsz el a konditerembe. A főnököd meg van veled elégedve, hiszen mióta átvetted a cég menedzselését, jobban megy az üzlet. Nyüzsöghetsz, tárgyalhatsz, szervezhetsz, de a családalapításra is gondolnod kellene.
A Bak jegyében lévő planéták az év végéig kedvezek a bevételnövelésnek, a tárgyalásoknak és az álláskeresésnek. A Jupiter arra hívja fel a figyelmedet, hogy nagyban gondolkodj. Bár időnként úgy érzed, őrangyal vigyáz rád, mégis legyél óvatos a közlekedésben. Túlzsúfolt napirended miatt baleset vagy sérülés érhet.

A Szűzek erre számíthatnak 2020-ban - Nagy horoszkóp

A Szűzek erre számíthatnak 2020-ban - Nagy horoszkóp

Teljesen profi vagy a szakmádban, de ne zárkózz el az újabb ötletektől sem! Soha ne veszítsd el a fejedet, ne kapkodj!

Az új esztendőben egy teljesen új utat választasz, és megnyitsz néhány új fejezetet a szerelmi életedben is. A jegy első szakaszában született Skorpiókra nagy szerelem vár, néhányuk csalódások sorozatát élik át. Ne tedd tönkre azt, akit nem szerezhetsz meg magadnak, hiszen ez rengeteg időt és energiát rabolhat! Inkább tisztázd a társaddal a dolgokat: egyenrangú félként kell egymást kezelnetek.

Nem szabad mindig tűrni, engedni, de zsarnokoskodni sem. Ha azonban még a következő év utolsó harmadáig egyedülálló vagy, akkor az év vége táján összefutsz valakivel, aki egész lényedet magasabb szellemi szintre emelheti. Mutasd be őt a családodnak, de először készítsd elő a szüleidet! Ha számodra ő az igazi, ne gondold meg magad, ne húzd ezt tovább!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Megérkezett a vajköröm, a tavasz legelragadóbb szépségtrendje

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője