Így alakul az év első munkanapja - Egymondatos horoszkóp: Január 4.

2021.január.4.

Az év első igazi munkanapján a Szűz jegyében lévő Hold és a Neptunusz szembenállása délelőtt rövid időre felboríthatja rendezett életedet, de később már a harmonikus Hold-Merkúr-Plútó rezgéseknek köszönhetően újra két lábbal állsz a földön és keményen dolgozol. Mindenkinek eligazítod az életét, aki este a Hold és a Nyilas-Vénusz nem éppen ideális kapcsolata miatt nem tiltakozik ellene. Az esti órák kedveznek az álláskeresésnek és a munkaszerződések aláírásának. De mellőzd a szőrszálhasogatást! Ha viszont kaptál egy jó fülest, járj utána, talán egy másik munkát is elvállalhatsz. Ma akár a fodrászodhoz vagy a kozmetikusodhoz is bejelentkezhetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Délelőtt szórakozott vagy, de később már rendet teremthetsz magad körül, ami elsősorban a munkádra vonatkozik, a párod viszont nem értékeli gondoskodásodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkád eredményei kezdenek kézzel fogható formát ölteni, a párodat viszont nem szabad kritizálnod, még akkor sem, ha vannak dolgok, amelyeket jobban tudsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nem kapod meg, amit akarsz, akkor az jár a fejedben, amid nincs, és elégedetlen maradsz - ne panaszkodj a fizetésedre, hanem adj hálát, hogy van munkád.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne hibáztasd a párodat, ha nem érzi jobban magát a megoldási javaslatodtól, de igényeld, hogy megbeszéljetek minden lényeges kérdést, ami neked fontos.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha úgy véled, nincs elég pénzed, hogy takarékoskodni kezdj, kezdd el azzal, hogy kereseted 5% - át havonta beteszed a bankba – csak tegyél egy apró lépést.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha belekóstolsz a gyereknevelésbe, ami szerinted csak szervezés kérdése, talán el kell ismerned, hogy ösztönösen cselekvő párod módszerei sikeresebbek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Amikor azon kapod magadat, hogy olyan dologba bonyolódtál, amihez valójában semmi közöd, gratulálj magadnak, ha még bölcsen vissza tudsz vonulni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kedvesed a ponttalanságával reggel mindkettőtök napirendjét felborítja, de barátnőiddel, mentoroddal vagy üzlettársaiddal legyőzhetetlen csapatot alkottok.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A bolygók azt súgják, hogy csak a pénz és a biztonság miatt végzett munka gátlásokat okozhat, de állásváltoztatáskor a tények elemzésére alapozd döntésedet.

Bak (12. 22-01. 20.) Átlátsz a szitán, igyekszel megkeresni a dolgok magyarázatát, állásajánlat lendíthet sorsodon, de ami már nem jó semmire, ne őrizd, mint kedves emléket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Fizesd be időben a számláidat, ám ha már egy apró szabálysértés miatt már panaszt emelnek ellened, azonnal fellebbezz az igazságtalan határozat ellen.

Halak (02. 20-03. 20.) Találhatsz magadnak egy megbízható társat, de szép kis játékba mászol bele, ha ő határozza meg a szabályokat, viszont érdemes vitát nyitnod a döntéseiről.

Ez is érdekelhet

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk, pedig van, aki nem nemesi családból származik

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk, pedig van, aki nem nemesi családból származik

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai