Így jönnek ki egymással az egyes csillagjegyek a munkahelyeken

2022.augusztus.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy irodában több tucat különböző személyiségű ember dolgozik együtt. Néhányan hangosak, mások humorosak, megint mások imádnak versengeni, míg akadnak, akik nagyon csendesek, megfigyelők, esetleg teljesen kiismerhetetlenek. Egy iroda finom egyensúlyt tart, ahol minden személyiség kiegészít egy másikat. Az egyik kihozhatja a másikból a legjobbat, egy másik pedig megpuhíthatja a kőszívűnek tűnőket. Ezek a kiegészítések tesznek egésszé egy csapatot, akik mind egy célért dolgoznak ahelyett, hogy versengenének egymással.

Így jönnek ki egymással az egyes csillagjegyek a munkahelyeken
Fotó: Getty Images

Az iroda zökkenőmentes működéséhez mindenkinek hajlandónak kell lennie segíteni a másikat. Törekedni kell arra, hogy sikerüljön feltárni minden munkatárs legjobb tulajdonságait. Ez tesz kényelmessé egy munkahelyet, ahová minden egyes nap örömmel járnak a dolgozók. De a valóságban nem mindig ez a helyzet. Időnként a különböző személyiségek összecsapnak, és ez a munkahelyi légkört feszültebbé, versengőbbé teszi, és az emberekre jellemzővé válik az általános rosszkedv. Egy mérgező légkörű munkahely pedig automatikusan azt eredményezi, hogy az emberek nem örülnek a munkájuknak.

De van bármi előjele annak, hogy mely kollégák hogyan fognak együttműködni egymással? Nos, a csillagok segíthetnek meghatározni, milyen jegy szülötteit nem ajánlott összerakni egy közös projekt erejéig. Íme a jó és rossz párosítások!

Nyilas + Ikrek + Mérleg

Ezen csillagjegyek szülöttei nagyszerű munkatárssá válnának, mivel nem rendkívül domináns személyiségek. Szeretnek közösen dolgozni, és nem szeretik alárendelni magukat másoknak. Hasonló módón tekintenek az életre is. Kíváncsiak, olykor határozatlanok, de lelkesek. A Nyilas és az Ikrek humoros és szellemes, ami jó hatással van a Mérlegre is.

Oroszlán + Szűz

Ez a dinamikus duó tökéletesen kiegészíti egymást, mert az Oroszlán magabiztos, uralkodó személyiség, aki vezetésre született, míg a Szűz félénk és nem szeret irányítani. Mindketten adnak valami pluszt a kapcsolatukhoz, ami a másikból hiányzik, és keményen dolgoznak a problémák megoldásán. Ők azok, akik a legjobban teljesítenek egy válsághelyzetben.

Csillagjegyek, akik összeférhetetlennek tűnnek, mégis erős párost alkotnak

Csillagjegyek, akik összeférhetetlennek tűnnek, mégis erős párost alkotnak

Kos + Vízöntő

Szuper párosítás az együttműködés tekintetében, hiszen amíg a Kos élvezi, ha diktálhat, addig a Vízöntő inkább a háttérből munkálkodik. Mindketten optimisták, ügyelnek a határidőkre és nem viselik jól a monotonitást. A Kos inkább a közszereplő, míg a Vízöntő a problémamegoldó szerepkört látja el.

Bika + Rák + Halak

Ők együtt az önzetlenség és a megbízhatóság mintapéldái. Barátságosak, együttérzőek és türelmesek. Nem szeretik a hirtelen változásokat vagy bármilyen kritikát. Jó csapatot alkotnak, mert a sok közös tulajdonságuk minden nehéz helyzeten átsegíti őket.

Skorpió + Bak

Mindketten nagy önkontrollal rendelkeznek, és nem félnek az elköteleződéstől. De amiben a Skorpió nyugodt, abban a Bak makacs. A Skorpió és a Bak szülötte is tökéletes vezető, de képesek a kiegyensúlyozott együttműködésre, mert más pozitívumokat tesznek hozzá az együttműködésükhöz. Bár néha előfordulhat egy kisebb-nagyobb összecsapás, összességében remek párost alkotnak.

Kos + Rák + Bak

Ennek a hármasnak soha nem szabad huzamosabb ideig közösen dolgoznia, mert mindannyian domináns jellemek, ami hamar konfliktusokat szülhet. Nem könnyen jutnak dűlőre, melyikük legyen a vezető - túl magabiztosak, meggyőzőek, türelmetlenek és impulzívak. Eltökéltek, és ha egyszer valamit a fejükbe vesznek, senki nem állíthatja meg őket.

Oroszlán + Bika

Az Oroszlán szeret több opcióban gondolkodni, és olykor hajlamos túl is bonyolítani a dolgokat. Ezzel szemben a Bika a praktikus megoldások híve, és nem szereti vesztegetni az időt, ami az Oroszlánnal együttműködve feszültséget szül.

Ez a munka illik a föld elemű csillagjegyekhez

 Ez a munka illik a föld elemű csillagjegyekhez

Vízöntő + Skorpió

Ők ketten soha nem lesznek jó páros. A Vízöntő intellektuális, minden szemszögből megvizsgálja a dolgokat, a Skorpió viszont ezt inkább időpocsékolásnak érzi. Mindketten makacsok, és túlságosan ragaszkodnak a saját véleményükhöz, ezért sosem jutnának egyezségre.

Ikrek + Szűz

Szintén rossz párosítás, hiszen mindketten túl határozatlanok, túl kritikusak, vagy túl szellemesek ahhoz, hogy végleges döntést hozzanak. Nem szeretik az ismétlődést és a rutint, bár a Szűz néha nyit a stabilitás felé.

Halak + Nyilas

A Nyilas szereti a humort, de nem tud elköteleződni, míg a Halak komoly, és küzd azért, hogy minden helyzetben megállja a helyét. A Nyilas nehezen boldogul csapatban, mert mindig magát akarja előtérbe helyezni, és bármire képes a céljai elérése érdekében, ez pedig sérti a Halak barátságos szellemiségét.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője