A Telihold az Ikrek jegyébe lép: idén utoljára lesz lehetőséged az elengedésre

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus vezet be az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ezúttal abban segít eligazodni, mit hoz a Telihold az Ikrek csillagjegyben.

Az Ikrek Telihold tökéletes alkalom arra, hogy átgondolj és elengedj bizonyos dolgokat
Az Ikrek Telihold tökéletes alkalom arra, hogy átgondolj és elengedj bizonyos dolgokat
Fotó: Gettyimages.com

Ma hajnali öt óra után pár perccel bepontosodott az idei év utolsó Teliholdja. Idén utoljára kapunk lehetőséget kicsit átgondolni, elengedni bizonyos témákat. Amikor a két fényadó szembe kerül egymással, megvilágítódnak egyszer az adott tengely témái, ez itt az Ikrek-Nyilas tengely, illetve a hozzájuk szorosan kapcsolódó aszteroidák, kentaurok, és bolygók meséi.

Az Ikrek-Nyilas legnagyobb témája a tanulás-tanítás, jelenben levés, szintetizálás, növekedés, hiszen az Ikrek is azért olyan kíváncsi, mert több szeretne lenni, a Nyilas szintén a növekedésről a legismertebb, nem véletlenül a Jupiter az ura. Ha ügyesek voltunk két hete a Nyilas Újholdban, akkor kicsit elgondolkozhattunk azon, hogy merre kellene fejlődnünk és mit kell elindítanunk a tanulás témakörében, most ezek a témák igazán új megvilágítást kaphatnak, és rájöhetünk, mit engedjünk el az életünkben. Lehet ez olyan is, amiről eddig abszolút nem gondoltuk volna, ne lepődjünk meg, ha egyszer csak rájövünk, hogy valamit egyáltalán nem szeretnénk többet csinálni, mert csak elváráson alapszik az egész téma energetikája.

Hallgass a szívedre

A Júnó, azaz a First Lady aszteroidája kvadrátolja ezt a szembenállást tehát mindennapi konfliktusok jöhetnek fel bennünk a feleség szerepkörrel, illetve a hivatalos társunkkal kapcsolatban. Lehet, hogy itt az ideje ezt a témát is teljesen új alapokra helyezni magunkban, és jobban a szívünkre hallgatni. A Marstól energiát is kapunk mindehhez, ugyanis tűpontosan együtt áll a Holddal, tehát a lelkünkkel, a hetes házban, azaz a párkapcsolat házában.

A Nyilas csillagjegy igazi győztes típus, méghozzá ezért

Egyébként szerintem a legtöbb embernél párkapcsolati dolgot fog felhozni ez a Telihold, de azért van rá némi esély, hogy a nyílt ellenségeink kapnak új megvilágítást, erre is legyünk felkészülve. Az Uránusz pedig a hatos házból vet egy karma fényszöget, szóval robbanásszerűen lebetegedhetünk, de lehet, hogy csak a hétköznapunk íródik át egy időre teljesen.

Szóval összefoglalva szintetizáljuk az eddig megtanultakat, jöjjünk rá, hogy a már meglévő eszköztárunkat hogyan tudjuk az életutunkon felhasználni és vegyük észre, hol folyik el az energia, mert ha nem, akkor sajnos hirtelen is megbetegedhetünk. A kapcsolatainkra ez szintén igaz, értékeljük újra őket, tegyünk többet érte, ha úgy ítéljük meg, hiszen most kapunk hozzá extra energiát, vagy engedjük el, ha arra a következtetésre jutunk, hogy ez lesz a célszerűbb.

Még több asztrológia:

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói