Ilyen lesz az esküvőd a csillagjegyed alapján

2020.február.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Gondoltad volna, hogy a csillagjegyed azt is elárulja, milyen esküvőre vágysz? Naná! Mutatjuk is!

Ilyen lesz az esküvőd a csillagjegyed alapján
Fotó: Shutterstock

Kos (03. 21-04. 20.)
Félénk vagy, ezért az esküvőddel kapcsolatban is lesznek félelmeid. Mindig szeretsz történetekben gondolkodni, a vendégeidtől is ezt várod majd a nagy napon. Kérd meg őket, hogy meséljenek közös sztorijaitokról. A nosztalgia elengedhetetlenül fontos lesz számodra az esküvődön.

Bika (04. 21-05. 20.)

Szereted a hagyományokat, ezért az esküvődön is fontosnak tartod, hogy a hagyományok uralkodjanak. Akkor fogod jól érezni magad a nagy napon, ha egy igazi középkori időutazásban lesz részed.

Ikrek (05. 21-06. 21.)
Szinte lehetetlen számodra egy téma kiválasztása. Egyszerre szeretnél tündérmesébe illő esküvőt, és egy latin táncestet. Ahogy a hagyományok, úgy a fehér esküvői ruha sem opció számodra.

Rák (06. 22-07. 22.)
Biztosan nem szeretnél nagy felhajtást az esküvődön. Inkább azt értékelnéd, ha szűk társaságban mondhatnád ki a boldogító igent. Szerinted az esküvő egy olyan intim esemény, ahol nincs szükség kíváncsiskodó személyekre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.)
Te akarsz a középpontban lenni, hiszen ez a te napod! Rengeteg fotós kell, feltűnő dizájner esküvői ruha, és persze el is várod, hogy mindenki veled akarjon fotózkodni és táncolni egész nap!

Szűz (08. 24-09. 23.)

Elegáns menyasszony szeretnél lenni, ezért letisztult, finom vonalvezetésű ruhát választasz. Persze az is lehet, hogy pánt nélküli darabra esik a választásod, hogy a kacér oldaladat is megmutasd.

Az esküvőd dátuma elárulja, milyen lesz a házasságod

Az esküvőd dátuma elárulja, milyen lesz a házasságod

Mérleg (09. 24-10. 23.)
Szét akarod kürtölni a boldogságod, hogy az egész világ tudjon róla. Így akárcsak Kim Kardashian, te is óriási, fényűző esküvőre vágysz!

Skorpió (10. 24-11. 22.)
Számodra a legtökéletesebb egy tengerparti esküvő lenne. Miután kimondtátok a boldogító igen, legszíveseben áttáncolnád az éjszakát boldogságodban.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Imádsz utazni, ezért egyáltalán nem tartod kizártnak, hogy egy utazás során, a szerelem hevében összeházasodjatok. Balit biztosan imádnád, de Vegas sem rossz ötlet.

Bak (12. 22-01. 20.)
Hagyománytisztelő vagy, ha egy ceremóniáról van szó. Ezért aztán Katalin hercegné mintájára, te is szofisztikáltan, elegáns ruhában mosolyogsz majd az esküvői fotóidon.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Soha nem akartál hagyományos esküvőt, sok vendéggel, és kellemetlen rokonokkal. Az lenne számodra az igazi, ha végigbuliznátok az estét a haverokkal az esküvőd napján.

Halak (02. 20-03. 20.)
Menthetetlen romantikus vagy. Egész életeben könnyek szöknek majd a szemedbe, ha az esküvőd napjára gondolsz. Zsepiket elő, szükség lesz rá a nagy napon!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője